Волен поиска МВР: ГЕРБ ни го дължи!

"Без управление на националисти не може да се сложи ред"
29 сеп 2011 19:10,
569
Волен поиска МВР: ГЕРБ ни го дължи!
Снимка: архив БТА

"Атака" иска от ГЕРБ да й даде Министерството на вътрешните работи.

Това заявява в интервю за БТА лидерът на "Атака" и кандидат за президент Волен Сидеров.

"Имаме много подготвени хора, мисля, че даже ни го дължат – за две години безкористна подкрепа в крайна сметка могат да ни дадат едно министерство", казва той.

По думите му "Атака" се е доказала като последователна в борбата срещу престъпността и корупцията.

"Трябва да вземем МВР. А в крайна сметка да направим и свое правителство, а хората да осъзнаят, че без управление на националисти не може да се сложи ред в България", твърди лидерът на "Атака".

Сидеров е категоричен, че не вижда сериозен конкурент за президентския пост на предстоящия вот, но смята, че е жертва на медиен и социологически заговор, заради който вотът за него е намален до минимум.

"Не виждам опасни конкуренти, тъй като никой от представените номинации няма изградено политическо виждане и не е защитавал позициите си с обществената и журналистическа дейност като мен", допълва той.

Сидеров заявява категорично, че "Атака" няма да подкрепи никого на евентуален балотаж.

"Те са или несъстоятелни кандидатури, като Плевнелиев, или хора, нанесли вреди на България. Как да подкрепим Калфин, който нанесе щети на външната политика, или Кунева, която според мен е основен виновник за предсрочното затваряне на блокове на АЕЦ "Козлодуй", пита той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
530
0
 
1
 
! Отговори
доктора преди 12 години
Всеки народ заслужава съдбата си !!От едни избори на други народа пищи срещу ***-крадяли,не плащали,да се махат ..Пищи срещу мюсулманите - не на джамиите,да се махат..Пищи срещу правителството - крадът,мутри,червени гадове..Но когато дойдат избори.....гласува по инерция...Сидеров бил болен мозък !!Вярно е...болен мозък ,който показва открито болестите на България !!Ако беше *нормален* като всички, досега да станал неколкократно Президент !!Браво Българи !!Гласувайте отново по инерция
529
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болене, кат *** си - министерства си просиш!
528
0
 
2
 
! Отговори
Историк преди 12 години
И за какво ти е МВР бре Волене? Нали за да свършиш някаква работа там трябва да ги махнеш всичките 60000 корумпирани мекерета и да го правиш от нулата. Истинска полиция е имало в България само по времето на Никола Гешев, но е имало държава и държавност. Най-напред трябва да се възстанови държавността и тогава да градим четвъртата българска държава. Всичко е толкова гнило от корупция и кражби, че трябва да се изрине изцяло за да се построи нащо на здрава основа.
527
0
 
1
 
! Отговори
зурлорлюба муратова преди 12 години
шай шукарие ! Ем сики джем, ем парабаджем . Хора учете римлянски, скоро ще ви трябва ! Аз съм специалистка по римско право - моето си е мое, а за чуждото ще се бия .
526
2
 
2
 
! Отговори
Sapienti sat преди 12 години
Българинът трябва първа да се излекува от несподелената си и перверзна любов към вавилонската блудница Европа, от която се разбоаля след 1990 г. От Запад идват главните директиви за свръх-толерантност към ***, за прикрит геноцид над пенсионери, бедни, болни и инакомислещи.Българските "политици" са марионетки на Брюксел и Вашингтон, и докато не се промени външната политика, нищо добро не очаква и народа. Защото вътрешната политика е фунция на външната. Така е при глобализма, т. е. сатанизма
525
3
 
3
 
! Отговори
Добрева преди 12 години
Дали още има заблудени, които да слушат идиотщините на този психично болен човек?
524
1
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
То и за ЛЕВСКИ и БОТЕВ са казвали ,че са луди , ама ... Някой помни ли ,че СИДЕРОВ имаше 20 % на миналите президентски избори ???
523
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 12 години
ей затова няма да се гласува за Волен, щото 2 години лиже *** на Бойко за да барне кокала и той, не осъзна че е само марионетка на ГЕРБ. Къде му отидоха 20 точки на АТАКА, никакъв националист или пък милеещ за родината не е, той е пешка в шаха на Бойко. Ако си беше спавал това което дрънка сега можеше и да стане президент. Аз също съм гласувал за него, но вече не
522
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що го мразите Сидеров бе? Нещо не ви кефи май а? Но не смеете да кажете защо.Да не ви е страх от него? Луд бил май. ХахахахахаСтрах ви е за топлите ви местенца и удобния ви животец под мекото червено юрганче на Партията Майка. Даа луд е да.
521
1
 
5
 
! Отговори
aSo преди 12 години
F.O.Z = Фoндация на Зомбираните *** !!!А на този на снимката му дайте тояжка да си играе, цхе неговата, най-вероятно отдавна е умряла и това го избива на нерви и комплекси....
520
4
 
3
 
! Отговори
DO POLICIQTA преди 12 години
MOM4ETA PADANETO NA GERB OT VLAST E NEOBRATIM PROCES,MOLQ VI PREDI DA YDARITE NQKOI OT PROTESTIRA6TITE S PALKATA POMISLETE,4E TEZI MOM4ETA SA TAM ZA DA ZA6TITQT VA6ITE DECA OT SIGYRNATA SMART GARANTIRANA OT GERB I VSI4KI OSTANALI PARTII PROKARVA6TI PRO-ZAPADNA I ANTI-BULGARSKA POLITIKA VE4E 22-GODINI.QSNO VI E,4E VRA6TANE NA ZAD NQMA ILI TE 6TE NI DOVAR6AT ILI NIE 6TE GI ELIMINIRAME.A VIE POLICAI ZA6TITETE NARODA SIA NE ZAPADNITE GEYRI TYK.NESE STRAXYVAITE OT YVOLNENIE.NE TE A NIE 6TE GI YVOLNIM
519
2
 
4
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Бреййй тук пак пълно с възпалени разгонени червени путаци бе.
518
1
 
4
 
! Отговори
F.O.Z преди 12 години
---YTRE I V DRYGI DEN,KOITO NE E NA PROTEST E *** ILI GERBER. ZASPALITE BULGARI,KOITO SI SEDQT V KU6TI I NEIM SE ZANIMAVA PREDPO4ITAT DA VIDQT DECATA SI V KOV4EZI DA V KOV4EZI 4ALGO-MI6OCI TOVA ZASLYJAVATE ZA PREDATELSTVOTO SI KAM RODINATA ;SI; ZASPALI BOKLYCI STAVAITEEEEEE ILI SE SAMOOBIITE,ZA6TOTO I BEZ TOVA VI NQMA VIE NESTE NYJNI NA RODINATA.VIE STE *** GEYRI. SABOTA I NEDELQ 6TE E SAMO NA4ALOTO,TAKA 6TE E VSEKI DEN DO OSVOBOJDAVANETO NA BULGARIQ OT ZAPADNO IGO. SVOBODA ILI SMART
517
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болен и Тиквата са двата идола на ***.
516
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вярно ли е , че господин Сидеров ходи с бельо от ДетМаг ?
515
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само да го гепна............
514
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех , що не те барне бай *** с някой парафинен , тая каска ще ти е малка да си запушиш дуп..та от зад !
513
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тва Сидерчето , съвсем изтрещяло ! Снима се голо / то мършаво , мършаво , с малко пишле и кльощавичко , чак гнус , с пилешки гърдички и мускулчета на петокласник /,после атентати на магистралата му се привиждат , кара сътрудниците си да лъжесвидетелстват , после се посра пред съда , чак изкара Капка бременна и пометнала / от какво е забременяла/ , Луфтханзи ,палежи на джамии , оставен от най-верните си крепи мъд..ници , сега с каска се снима болното канарче , или нас за такива ни има ! Пигмей !!
512
11
 
16
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Волене,разбий ги сега,*** са се жалвали на турският президент,това е вече политическо и етническо насаждане на омраза от страна на ***.Кой им разреши да вадят проблемите извън границите на Б-я,къде спаха управляващите или защото са *** затова нищо.А защо българите не се жалват че са избивани от *** със съдействието на управляващите -отговорът е че нямат право даже и на мирен протест те са никой в собствената си държава.Наглост и цинизъм от страна на едно маймунско стадо.
511
10
 
7
 
! Отговори
боцмана преди 12 години
Помияра се показа колко мисли за НАРОДА!!!!!??????ВОЛЕН ,мозък БОЛЕН!!

Спонсорирани публикации