Цветанов чака половин час на изборна опашка

Впечатлен е от избирателната активност, надява се да е висока
Обновена: 23 окт 2011 14:38 | 23 окт 2011 14:38,
71
Цветанов чака половин час на изборна опашка
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Над половин час трябваше да изчака вътрешният министър Цветан Цветанов, преди да упражни правото си на глас днес. Той бе придружен от съпругата си и трите им дъщери.

Докато чакаха на опашката пред изборната секция, размениха няколко думи с транспортния министър Ивайло Московски, който също гласува в ОУ "Св. Пимен Зографски".

"Гласувах, за да продължим да градим София, да градим България и всички общини в страната, заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветанов", след като пусна бюлетините.

Той бе приятно изненадан от активността в днешния ден.

"Да си призная, за първи път чакам толкова дълго на опашка. Впечатляващо е, че избирателната активност е толкова голяма, надявам се да продължи така през целия изборен ден", допълни Цветанов.

Шефът на предизботния щаб на ГЕРБ каза, че ще следи изборния процес през целия ден и ще се информира от структурите в страната. По думите му засега няма сериозни нарушения на изборния процес.

"Компетентните органи реагират адекватно на всеки един сигнал и предполагам, че няма да се допусне опорочаване на изборния процес", допълни МВР шефът в отпуск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
Zohan преди 12 години
До 37.За ДПС ще гласувам само когато такива анонимни има нагъзени пред мене!
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще ти съдера д Якиме !! DD:
64
0
 
3
 
! Отговори
яким преди 12 години
ти знаеш ли,че имаш страшни очи .имам един вуйчо ,наблизо има вила,си опереш някой работи
63
1
 
4
 
! Отговори
Обикновенна логика преди 12 години
Тези, които обикновенно не гласуват, едва ли ще гласуват за ГЕРБ, БСП или пък за който и да е от представителите на статуквото, ако случайно се объркат и се окажат пред урната. За това високата избирателна активност не е желана от "големите играчи". За да избегнат изненадите, те умишлено са се погрижили да няма висока активност. Всъщност те основно са си поделили електората на БСП и борбата е именно за него. Останалите са роднини, комшии и кариерно зависими хора.
62
2
 
8
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Ако това Герб наричат градеж, не искам да си представя, какво за тях е разруха.П.П.И в Русе имаше опашки - не си го обяснявам, защото списъците бяха 70% неподписани към 14 часа.
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Усещате ли, че платените драскачи на ГЕРБ ги няма в сайта, да защитят Цецо Брокера, явно броят бюлетините, които ще подменят....
60
1
 
7
 
! Отговори
ttp преди 12 години
исках да гласувам, отидох в 31во Бастлилията, където винаги съм гласувала, имаше над 40 човека опашка..никога не се е случвало. трябваше да се подготвя за работни неща, не можах да си позволя лукса да изчакам 40/50 минути или повече и си тръгнах.100 % съм сигурна, че опашките не са заради висока избирателна активност....
59
2
 
14
 
! Отговори
MOR преди 12 години
Действително опашките са големи. Това не е било никога до сега. Причината, обаче не е във високата избирателна активност. Опашките просто вървят много бавно. Каква е причината не дочаках да разбера. Вероятно или комисиите умишлено бавят или процедурата и самите бюлетини са усложнени. Дали е умишлено ? Най-вероятно да ! Престъпниците, които ни управляват повече от 20 години пазят властта си и са се презастраховали.
58
0
 
15
 
! Отговори
Gog преди 12 години
Има ли значание какво е казал Цветанов и колко е чакал...Аз чаках около 25мин. в Бургас, като опашката след мен набъбваше. Мен ме заболя главата, както от самото чакане, така и от специфичните миризми на опашката и в класната стая.Е не е нормално да чакаш толкова много, за да дадеш гласа си! Гласувам от 14 години и никого не е било така.
57
1
 
8
 
! Отговори
Миронов преди 12 години
Не хората са много-бавно се гласува. Трябва да се разтвори бюлетината, да се открие търсения номер и да се постави знакът Х и това 3 пъти. За по-възрастните хора тази процедура е трудоемка и бавна..На опашка в мола се чака не по-малко, но не мрънкаме..
56
4
 
18
 
! Отговори
Цецо Физкултурника преди 12 години
Бомби, хаос, етническо напрежение, безработица, социална разруха ! Това е Реда и Спокойствието в държавата на Боко Мутрата и Цецо Физкултурника.....Икономиката супер, безработица , пълна лудница, бре обещания, обещания, обещания........
55
4
 
20
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
ХОРА! Опашките са огромни!!!! В 19.00 ще вземат на хората личните карти и ще се гласува до 20.00. Който успее!!! Цецко това измисли - да не е възможно гласуването!!! Тези избори са ФАРС! Има секции с по над 50-60 човека опашка! В голяма секция отнема поне 3-4 минути да се гласува. Много хора НЯМА да могат да гласуват! ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!!!
54
4
 
8
 
! Отговори
ЦЦ преди 12 години
Казаха ми,че раздават апартаменти и се наредих.А то за изборите било.Язък,че чаках толкоз,то и без друго Роската ще ближе швепса.
53
2
 
8
 
! Отговори
sena преди 12 години
Голямо чудене в умна глава! Такава им е управията, затова става бавно, а не защото е голяма избирателната активност! В моята секция, където винаги е имало активност в гласуването /в областен град/, днес след 15.00 часа бяха по малко от 150!
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦЦ,знаеш ли колко са 20% ?!МАЙ НЕ!
51
3
 
15
 
! Отговори
Ел Президенте преди 12 години
ЦвЦв да не се "изненадва приятно" от активността, а да се притеснява! Щото се активизират хората, а не овцете "чието купуване и продаване не е престъпление" :)
50
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ауууу, колко важно. Ми защо не са му дали ред на тоя богопомазан?
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо е ориенталец по душа и манталитет.
48
8
 
8
 
! Отговори
ВАЖНО Е преди 12 години
Изборът за президент е важен той може да помилва престъпници (Първанов е помилвал 456 убийци, хора, които са отвличали и отказва да обяви кои са те, и никога няма да разберем, ако те пак спечелят), може да опрощава задължения към държавата, да налага вето върху закони, главнокомандващ на армията и Националната служба за охрана откъдето ще излязат доста пикантни неща за проследяване на политици и държавници и разбира се да се среща с други държавни глави, ама западняците не искат да се срещат с червени ..
47
3
 
13
 
! Отговори
Минаващ преди 12 години
Ми що не свика В. М. да му изпее химна, да пусне сирената и е с предимство. Обаче хич не му се нрави избирателната активност-така ГРОБ е извън борда.

Спонсорирани публикации