Онлайн радио

City  Classic FM  FM+  Fresh  JAZZ FM  Jazz FM Lounge  Magic FM  Melody  N-JOY  NOVA  NRJ  The voice  Traffic Radio  Z-Rock  БГ Радио  Вероника  Веселина  Витоша  Дарик Радио  Инфорадио  Радио 1  Радио 1 Рок  Романтика  Сигнал +  Тангра Мега Рок  Фокус  

 

Вие избрахте радио "Радио 1". Последвайте този линк, за да слушате онлайн!

Радио 1 е първата в България радиоверига с музикален формат Soft Adult Contemporary, който обхваща най-известните и мелодични песни от 60те години насам – под слогана "Класическите хитове”, като по този начин се позиционира в незаетата досега ниша на българския радиопазар. В следствие на адаптацията и стандартния формат Soft AC за българския пазар, Радио 1 предлага уникален музикален микс, включващ разнообразен репертоар с типични представители от ранга на Бийтълс, АББА, Елтън Джон, Марая Кери и Антонио Вивалди. Общият обединяващ критерий за всички композиции във формата на Радио 1 е условието всяка от тях да е позната и обичана от слушателите.

 

Инструкции за ползване

За да използвате панела на Dnes.bg “Онлайн радио” е нужно да инсталирате на Вашия компютър последна версия на Winamp плейър с mp3PRО декодер. Можете да свалите безплатно тези софтуери на следните страници: http://www.winamp.com/ и http://www.mp3prozone.com/

За да слушате радио РФИ е нужно да инсталирате програмата Real Player, която можете да свалите безплатно от адрес http://www.real.com/.

За да слушате радио Атлантик трябва да имате инсталиран WinAmp с pluginVorbis Decoder или да свалите WinAmp 2.95, който го поддържа.

За да свалите Vorbis Decoder натиснете тук.

За да свалите WinAmp 2.95 натиснете тук.

Водещи новини от България

Анкета

Каква е вашата оценка за първите 100 дни на кабинета?