Съботен бис

Мис България иска на село, Сашка бременна и мечтата на Николета
Обновена: 28 мар 2015 21:53 | 28 мар 2015 17:02, Александър Попов
31

Симона Евгениева на конкурса Мис България. Снимка: Булфото

По традиция в съботния обзор даваме път на красотата.

Последната Мис България Симона Евгениева започва да ни се издига в очите. Красавицата сподели в интервю, че иска да се оттегли на село, където да гледа овце. И забележете - заради млякото, а не заради вълната.

"Сред плановете ми са да изградя успешна мандра, която да се превърне в един печеливш проект", заяви тя. Симона е родом от Габровница, Монтанско, и се гордее с произхода си.

През последните 25 години българското село осиротя, като основна вина за това има българският шоубизнес. Ето обаче, че вече е дошло време да се тръгне по обратния път. Въпросът е защо чак след като ти сложат корона, идва ред на добрите идеи, но това е тема за специалистите. Няма срамно да се завърнеш към корените, а лентата на Мис България със сигурност ще отвори вратите на всяка мандра и оцеляло ТКЗС.

Тази седмица елитът на страната бе разтърсен от изповедта на Митьо Пищова.

"Кръвта ми беше отровена на 98% и едвам оцелях. Шест месеца лежах в болница. Лекарите ми даваха малки шансове, но явно Господ ми е писал, че трябва да живея. Просто съм роден под щастлива звезда", разказа Митьо пред TV7.

Ако си мислите обаче, че той се е предал пред болестите, се лъжете. След като надвил смъртта, той се впуснал веднага в свои води на конкурс във Велинград.

Хора, молете се за Пищова да бъде дарен с още дълги години живот, защото момичета, които са тръгнали по трънливия път на славата, няма да има кой да ги пои, храни и "пори кат' риби". За да поддържа славата на мъж, който е мачкал чаршафите с хиляди жени, Пищова зарадва своите приятели и с клип, в който е пуснал в действие
"питона". Кадрите били от преди 10 години, но пък имиджът трябва да се поддържа и днес.

Темата на седмицата безспорно е кърменето, има ли то място в мола. В дискусията се включи и директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров, който широко отвори врати на парка на музея за всички кърмачки, бащи, баби, дядовци, ако са с малки деца. Проблемът обаче е друг. Голяма част от младите майки не знаят дори къде се намира НИМ, докато в мола и със завързани очи и бебе на гърди могат да отидат до всеки посочен магазин.

И докато сме на тема мол няма как да подминем едно събитие. Поканиха ни на тридневен рок фестивал в мола, като днес е последният ден. Свикнали сме рок фестивалите да имат различни локации, но за мол никога не би ни и хрумнало. А трябва! Защото само там феновете могат да ползват истински, а не химически тоалетни.

Изкуствената тревичка пред сцената пък никога не може да се накаля. За организаторите също "тънко" - няма да дават пари за голяма сцена, качествено озвучаване. Охраната също е безплатна, ползва се тази на мола. Е, феновете може и да изглеждат малко сбъркано за рок фестивал, ама на кого му пука. И не очаквайте тези пред сцената да се заливат с бира, по-скоро ще се грижат за гела на прическата.

Сякаш от нищото тази седмица се обади и Сашка Васева. Певицата явно се засяга, че вниманието към нея не е като в средата и края на 90-те години на миналия век и без никой да я пита, разкри, че чака трето дете. С мотива, че иска да разбие неверните информации за развод (които пак тя пуска), Сашка обяви, че няма да се разделя с мъжа си. И забележете - техният развод го искали алчните им адвокати. Затова съвет към всяко едно семейство - не допускайте адвокатите у дома, че току-виж ви развели за някой и друг пробит лев...

Трудно ще подминем семейство Божинови, все още неразведени. След като се почувства в кожата на ерген, Валери побърза да покаже на всички приятели своя "брат" Николай Михайлов. За нас остана да гадаем каква е братската им връзка, освен, че си сменят жените в кревата. Иначе пожелаваме на Божинов да вкара на италианците тази вечер, още повече, че си е приготвил специални обувки. Дано са му на късмет.

Неговата все още законна съпруга също се развихри, след като на всички стана ясно, че не е толкова обичана, колкото се хвалеше. Николета се завърна към плеймейтските си звездни моменти и публикува лексикончето си в Playboy от 2006 година. Впечатли ни нейната мечта да бъде известна, а аплодисментите са за нея, че я е осъществила. От петте неща, без които не може, пък е споделила с аудиторията три - Анелия, Преслава и Бритни Спиърс. Неща, какво да ги правиш...

Рут Колева пък сподели sms (виж галерията) на свой "почитател", който сигурно е загубил над 10 минути да злобее по адрес на певицата. Хора, не се натоварвайте с лоши емоции, има толкова по-важни неща от това да си съкращаваш живота с негативизъм.

Когато няма какво да покажат на публиката в момента, родните звезди започват да говорят за личния си живот. Който иначе "пазят" ревниво и се сърдят на "жълтата" преса.

В тази ситуация се оказа и фолкпевицата Райна, която през последните години не може да извади хит. За сметка на това пък участва в различни риалити предавания, но и те посвършиха. И идва на помощ темата за гаджетата. Райна разказа за екскурзията си в Доминикана, зарадва и последователите си в социалните мрежи със "случайни" кадри от плажа. За малко повече пикантност, тя "поръси" разказа с тестостерон. Срещнала много красиви мъже, но погледът й се е спрял на един мулат със силно изразени зелени очи.

"Всъщност можеше да не забележа очите му, ако толкова често не ме наблюдаваха", направи си реклама певицата.

Тези комплекси определено няма Тейлър Суифт, която охлади мераците на позастаряващия мачо Антонио Бандерас. Екранният Зоро не пестял комплименти, а възхитата му разбушувала кръвта от кръста надолу.

"Като я видях, с тези нейни дълги крака, с това нейно съвършено лице, направо превъртях", задъхвал се изкусителят. Но явно Тейлър нито търси допълнителен пиар, нито пък мечтае да мачка чаршафите с двойно по-възрастни. Затова и го скастрила подобаващо с "Баба ми обожава твоите филми".

54-годишният Бандерас признал, че от отговора й му се доплакало. Ние пък ще го посъветваме да дойде пак в България. Нямаме си Тейлър Суифт, но пък преливаме с кандидатки за бърза слава, готови на всичко. За които Бандерас ще бъде като "златна" визитка поне за едно десетилетие напред.

Завършваме с Азис, който разкри пред аудиторията, че има дарба да вижда в бъдещето досущ като баба си Станка, която е гадателка в Костинброд.

"Усещам ситуации. Чета по хората. Нямам обяснение какво е, но знам какво ще се случи. И лошо, и хубаво - пробвал съм го стотици пъти. Всеки път се оказвам жестоко прав", казва певецът пред в. "Стандарт".

Имал видения и за себе си, убеден е, че един ден ще покори и световната сцена и ще живее в чужбина. Дано, дано...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
5
 
! Отговори
Баир будала преди 9 години
"Сашка Васева - секси, ама и бременна. Поне според нея."Сашка Васева и секси ?Айде нема нужда от намеса чужда.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютни мизерници, нищо стойностно няма в тези хора.
12
2
 
8
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
*** народ- бедна държава.
11
1
 
7
 
! Отговори
бай Рангел преди 9 години
Аз пьк мойта Йоца не я заменям за никоя
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак е пълно с естети тук.Райна може да не изпълнява песни в тези стилове, които харесвам аз; може да си е провинциално момиче, но поне е естествена. Много хора ще кажат, че трябва да отслабне от кръста надолу, но не може да се отрече, че е стройна и пропорционално развита.Много мъже харесват точно този тип фигура.На които не им харесва, да не я гледат. Тях самите пък колко процента от жените биха ги харесали?Ееее, пак ме викат. След малко ще се върна. :)
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В страницата на Райна има много хубави снимки. Точно тези ли решихте да сложите?
8
2
 
13
 
! Отговори
Боян Колев преди 9 години
Ужас....генетично променена нация. Направо космически чудовища!
7
1
 
2
 
! Отговори
Боян Колев преди 9 години
Тая е егати грозотията....пфу!...
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** кой ви лъже че тази рубрика я чете някой?Коментарите под нея са 100 пъти по четени от самия Съботен бис.Местя го,без дори да зная кои са героите в статията ви-все си заслужават местенето разни Азисовци,николети,златки и сие.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човек да повърне от простотията, с която авторът е залял сайта...
4
3
 
3
 
! Отговори
офф топик преди 9 години
Извинявай,не съм достатъчно "модерна",би ли ми обяснил какво трябва да значи ,нечленоразделното букво-цифро-съчетание,което си написал/а,към мен?
3
6
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
До !!! 2 Kakuv e nameka za VIP ovcite ? Ne razbrah ?
2
3
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
До офф топик 1 >??????
1
3
 
9
 
! Отговори
офф топик преди 9 години
Абе...да,бе.Айде ,моля ти се.Всичките п*********и,светици станаха,изведнъж,щото' е модерно да си скромен.Преди,се разпищолваха до откат,като беше модерно.Тея глупости,да си ги говори,колкото иска.