Съботен бис

БГ ергените, фолкпевица без зъб и коя иска секс с Обама
11 апр 2015 17:02, Александър Попов
15

Росен Петров е номиниран за Ерген на годината. Снимка: Булфото

За втора година ще избираме най-желаните мъже в България. Вече бяха обявени номинациите, като няма как да не бъдат интересни, след като в раздел политика са Росен Петров, Ангел Джамбазки, Красен Кралев и евродепутатът Момчил Неков. Нямаме идея как са номинирани, но някак си спортният министър Кралев никак не ни се връзва като ерген. Но това си е проблем на организаторите и техния бекграунд. Имаме обаче идея как може да се спечелят допълнителни пари от този конкурс. Просто да се издаде платена брошура с всички номинирани. Гарантираме, че едно 10 000 бройки ще бъдат разграбени само за няколко седмици. Ще се спестят усилията на хиляди златотърсачки да се тормозят из "Гуглето" да търсят подходящия кандидат. Така в една книжка ще бъдат събрани всички желани мъже, които в повечето случаи са с дебели портфейли. А какво й трябва на някаква миска със съмнителна титла за джука, крак, гърда или дупе?

Но да оставим миските на риалитита и да преминем към тяхната основна конкуренция - плеймейтките. Безспорно, флагман на еротичната армия моми е Николета Лозанова. Тя отново бе в епицентъра на скандала през седмицата. Журналистката Mapтинa Шoпoвa oт БHT разказа със сблъсъка си с Лозанова и как била нападната словесно. Божиновата съпруга налетяла, тъй като сметнала, че Mapтинa я cнимa c тeлeфoнa cи.

"Koлкo e якo дa ce oзoвeш в мoл в 12 нa oбяд, зa пpъв път oт мeceци нacaм, дa влeзeш в мaгaзин и дa ce пoзapoвиш в дeтcкитe щaндoвe, дa дъpжиш тeлeфoнa cи в pъцe, зaщoтo тaкa или инaчe нeпpecтaннo cи звъни, и извeднъж нeщo дpeбнo, циклaмeнo, cъc cпopтни дpeшки, зaлятo c пapфюм пo нaчин, кoйтo никoгa нe зaблyждaвa в клacaтa или пoнe нe ти ocтaвя нaдeждa зa тaкaвa, дa ти нaлeти c иcтepични кpяcъци "Зaщo мe cнимaш, бe, бoклyк?", описа случката Шопова.

Ние пък сме учудени от реакцията на Николета, след като по този начин си изкарва хляба. След като прави скрити камери на известните хора това означава ли, че и себе си смята за боклук? Едва ли ще ни отговори, ама сме длъжни да попитаме.

Обръщаме внимание и на по-неизвестни персони, защото милите са готови на всичко, за да попаднат в медиите. Спряхме се на Сиана, която ни осведоми, че останала без зъб. В опита да ни убеди в силната си фенска маса, тя разкрива, че инцидентът станал, когато младеж искал да я прегърне и толкова бил въодушевен, че бутнал микрофона й. И така Сиана се сдобила със "счупена" усмивка. Все пак всичко завършило с хепиенд след посещение на зъболекар и може да сме спокойни за нейното здраве. Картинката щеше да бъде пълна, ако Сиана беше дала някой автограф на някой полицай след злополучното нещастие, ама нека оставим това за друг PR.

И докато сме още на фолк вълна да ви запознаем с новостите в бранша. Именно на певците от най-популярния жанр ни показаха, че може да се живее добре и без фамилия. Благодарение на Facebook виждаме и следващото ниво - едно име, но с кавички. Тази идея се прокара първо с името на Фики покрасй негов концерт в Сливница. Всъщност, замисълът с кавичките е гениален - започваш с едно име или псевдоним, после идват кавичките като знак за нещо измислено, а накрая всичко изчезва и в страната настъпва една Нирвана. Нали чалгата е виновна за всичко.

Тази седмица безсмислена показност, тип "четвърти клас, втория срок", демонстрира Бориса Тютюнджиева. Тя ни информира, че "никога не спи сама" (сякаш сме се съмнявали), а хвалбата бе придружена със снимка на куче. Ние от цялата история разбрахме, че продуцентът Андрей е доста зает и явно не обръща достатъчно внимание на любимата си. Но пък и да спиш с куче не е толкова лошо, животното не е виновно...

В опит да се рекламира предстоящия концерт на сръбкинята Цеца, през седмицата пък ни подхлъзнаха, че турбо фолк звездата отказала четвърт милион хонорар, за да пее на уше на роден бизнесмен. Естествено, новината няма как да бъде потвърдена, ама изглежда доста измислена. От нашия регион подобни хонорари трудно се отказват, независимо каква звезда си. Представяме си драматичния Цецин отказ - "Съжалявам, ама 250 000 лева хонорар не ме уреждат, аз съм над нещата и ще пея за 10 000 в Баня Лука". И вече "истинският" отговор - Цеца учтиво отклонява под претекст, че ще могат да я чуят на стадиона в Несебър на 21 август. Хайде, мисията изпълнена - и ние направихме реклама за концерта.

Няма да подминем и чуждите звезди отвъд Океана.

Безспорният ни фаворит е рапърката Азеалиа Банкс, която бе повече от директна - иска секс с Обама. "Той е толкова фин. Тези прекрасни бели зъби и ушите му. Харесвам го. О, Боже, искам да правя секс с президента", стене Банкс. Певицата е известна трошачка на някои мъжки полови органи, но на нас ни хареса подхода й. Тя не се лигави с някакви бизнесмени, които й предлагат хонорари от четвърт милион, а се цели най-високо. Друго си е да поискаш секс с Обама, всички ще ги заинтригува. Това е сигнална лампа и за родните рапърки как се прави пиар. Сантра, Лейди Би, Жана Бергендорф и прочие да вземат да се стегнат и още следващата седмица да пожелаят да мачкат чаршафите на Росен Плевнелиев. Ако някоя се престраши гарантираме широко отразяване.

Кейти Пери пък била истинска тигрица под юргана, като доказателствата идват от първа ръка - бившият й съпруг Ръсел Бранд. Комикът разкри, че Кейти нямала граници в любовта, обича да гледа секс филми и дори е готова да участва в домашно порно. Ами браво на Пери, че го е зарязала, след като може това да са му оплакванията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
Катастрофиралата ГАЗ-ка (Росен Петров) с тая сплескана камба вместо нос не знам къф ерген на годината ще е. Пишете го ерген на века, щот кат го гледам горкия май ще тегли ергенлъка до живот.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сиана е без зъб,но с разкошни цици.
5
1
 
5
 
! Отговори
Тео преди 9 години
Г-н Александър Попов! Да не би да имате нещо общо с Албена Вулева?!?
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
леле! Влизам за цомбите, и ме изненадва кубето на Росен....
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Махнете го това Квазимодо и Предател долен от класацията!!!Първо предаде МВР,после Слави,а сега и Барека-не че ми е жал за изброените до тук,но Предателят винаги си остава Предател!Нечистплътно и грозно същество!
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ах, този луд, луд свят!
1
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По какви критерии се определя ерген на годината? Трябва да с дъх на латекс ли?