Съботен бис

Гола ромска певица, алкохолни веселби и слабата Венета Райкова
25 апр 2015 16:49, Александър Попов
102

Джина Стоева вече е без продуцент. Снимка: Facebook

Измина една седмица, в която трудно някой от шоубизнеса може да изпъкне на фона на магнолиите на Бойко Борисов, изцепките на Вежди Рашидов и изпълнението на "Назад моме, Калино" на банкерския дует Цветан Василев-Иван Искров.

Все пак не липсваха скандали, които заслужават да им се обърне внимание.

Фолкпевиците Алисия и Джина Стова напомниха за себе си, като си спретнаха един спор в медиите и социалните мрежи. Джина напусна своите продуценти от Ара Мюзик и директно обвини Алисия, че й е подляла вода за дует с Тони Стораро. Песента бе представена през седмицата, но пък Алисия се обиди, че я наричат крадла и призова колежката си на някакъв странен "детектор" във Facebook. Ние само може да констатираме, че попфолкът е един жанр, в който не се краде, а ударите под кръста са рядкост.

Ромката Роксана го закърши далеч повече, макар че и тук е спорно дали не вдига наздравици за безплатния PR. Появиха се статии, че тя е била любовница на политика Николай Бареков, които бяха придружени с пикантни голи снимки. Които видимо са непрофесионални. Силиконът на Роксана е изваден на показ, но тя отрече да е любовница на Бареков. И заяви, че кадрите са правени от нейния съпруг.

Те пък били в телефона на нейна приятелка, който естествено бил откраднат. Познатият маршрут до медиите, но да се чуди човек как подобни снимки седят в приятелските телефони. Каквото и да си говорим обаче, Роксана остава далеч от колежката си Галена, която навремето стартира шеметно кариерата си с клипче от вана.

Николета Лозанова продължава да трупа врагове заради жълтата си тв рубрика "Папараци". Поредният засегнат от неин репортаж стана актрисата Луиза Григорова, която бе заснета с новото й гадже - режисьора Мартин Макариев. Мартин и Луиза участваха в сериала "Стъклен дом". "Не искам да обсъждам личния си живот, никой няма право да се рови в него. За Николета Лозанова още по-малко пък ми се говори", заяви Луиза.

Николета пък едва ли се е трогнала и си върви по начертания път. През седмицата тя зарадва хилядите си почитатели във Facebook с поредните горещи фотоси, които може да видите и вие в галерията ни.

Снимка на Венета Райкова пък притесни десетки жени, които уплътняват времето си във форума на "БГ мама". Тв водещата изглежда притеснително слаба, а крачетата й бяха сравнени с тези на Преслава. Ние няма да водим спор коя е по-кльощава, но Венета да вземе мерки, че докарва сърцебиене на домакините.

Фолкпевицата Kaмeлия пък ни запозна как е преминал рождения ден на нейното гадже Цветин. На блондинката хич не й пука от коментарите и онагледи веселбата с няколко "алкохолни" кадри.

Актрисата Мила Кунис пък може да седне на съдебната скамейка, заради случка от детството. Нейна приятелка е завела дело за кражба на пиле - домашен любимец. Кристина Каро и Мила били "неразделни", докато са учели в начално училище в Украйна, а Кристина твърди, че Кунис е отговорна за изчезването на пилето Доги. Актрисата се опитала да се измъкне с успокоението, че Каро може да има всяко друго пиле за домашен любимец, тъй като имала птицеферма. Според пострадалата обаче загубата на любимеца в ранна детска възраст я е накарало да стане "емоционална развалина" и се е нуждаела от терапия. Любопитното е, че задаващото се дело съвпада с желанието й да пробие като певица в Лос Анджелис. Близостта й с Мила Кунис върнала спомените от травмата и тя отново има нужда от лечение. Затова и иска 5000 долара да си плати за терапевт.

Maйли Caйpъc пък продължава да забавлява аудиторията с "жълтини" вместо да се опита да извади нов хит. Тя втрещи c пpизнaниятa cи, че имa вpъзĸa c Джъcтин Бийбъp и дори щели да си имат дете. Така че, когато критикуваме родните звезди нека имаме едно наум, че са доста далеч от западните им колеги.

Завършваме с една оптимистична новина за почитателите на Лайза Минели. Тя е напуснала клиниката, в която се лекува от алкохолна зависимост и се готви за концерт през юли. Дай Боже всекиму на 69-години да твори и да загърбва проблеми с алкохола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
2
 
! Отговори
Павлина преди 8 години
До Ястреб ПашаНесъмнено имаш добър вкус!
20
4
 
8
 
! Отговори
Ястреб Паша преди 8 години
До 41Аз все пак искам да я прибера и тази Джина Стоева в харема си! Харна ханъма ще стане от нея, усещам аз!
19
3
 
5
 
! Отговори
До ЯСТРЕБА преди 8 години
В една страна като България, където жените са безплатни ако някоя струва 5 лева, това си е чист комплимент към мене и жена ми (не си споменал коя от тях)!Ти си исктински мисюлманин и най вече Турчин със този ти пост ти повярвах.За хора като теб жената се измерва във струване 5 лева,две камили един златен пендар или нещо друго.Жената е мебел за вас.Вие сте нисши създания и *** със това си мислене.Излезте от средновековието хора.Сред вас има много умни хора но религията ви ви задушава.
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оооо,статията за турбо селяците...Супер!Не че ще я чета де,ама се надявам яко да сте ги осмели тези "вип" дефекти
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
eto takiva publikacii i takiva geni dovedoha do oprostachvaneto na naciata ni....moa poznata uchitelka kazva che tretoklasnichki iskali da stavat folkpevici...BTV do tam li padna che i dava efir na Lozanova koato kato uchenichka e imala dosie v policiata...i sega ta che mi obasnava..i che se rovi v lichnia givot na horara
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джинката Стоева си е супер.
15
14
 
8
 
! Отговори
Ястреб-23 преди 8 години
До 31"как "живееш" с тая злоба бе ***"В това отношение съм трениран от най-добрите в тази област - българите!! :-)
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бате Сашо президент!!!
13
15
 
4
 
! Отговори
Ястреб-23 преди 8 години
До ЗАГОРЯЛ ШОПВ една страна като България, където жените са безплатни ако някоя струва 5 лева, това си е чист комплимент към мене и жена ми (не си споменал коя от тях)!
12
10
 
5
 
! Отговори
загорял Ястреб преди 8 години
Някой да знае колко струва тази мома Джина Стоева, че искам да изпратя хора да я поискат. Ако някой знае, моля да ми каже, ще съм му благодарен много!
11
0
 
10
 
! Отговори
Курдо Колянов преди 8 години
Съботен *** !
10
0
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
И не ме трийте а си изтрийте вашия порно матрял
9
11
 
4
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 8 години
Не я знам коя е тази Джина Стоева от първата снимка, но си е харна момата и мога да си я взема като трета жена в харема си! Като я изкъпя и покрия с було, ще стане чудесна ханъма от нея!
8
7
 
6
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 8 години
В официалния сайт на английски език на българксото министерство на туризма преди години пишеше нещо от рода на: "Заповядайте в България, където ви очакват горещо слънце и горещи жени!" Баси мамата и проЗтотията българска - в прав текст българската държава казва: "Заповядайте на жените ни!" И пак Ястреб е виновен като каже, че едната половина на този т.н. "народ" са ***, а другата половина - сутеньорите им!
7
9
 
9
 
! Отговори
Ястреб IX разряд преди 8 години
До 10"Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка,цуни-гуни, вади-тури,народили чукундури,хем ебливи, хем крадливи,но най-вече - злобливи!"
6
0
 
13
 
! Отговори
... преди 8 години
Моля, да слагате имената на всички под снимките, защота са много еднакви и ми е трудно да ги различавам :D :D :D
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала на нашата журналиатика! Как само преминава от нашите простит***и фолкпевици към холивуд :)До автора на статията:Кажете моля, вие какъв стил музика слушате?
4
2
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 2Брачед, след като са ти наложили бан, просто прекъсваш връзката и след това пак я подновяваш и бан-ът им е в небитието на тия. Понякога ако много си ги подразнил с поста си ти налагат малко по-солиден бан за който трябва 5-6 пъти да прекъснеш и възстановиш връзката. Един път така се беше ентусиазирал един шебек от екипа на тия, че се наложи 12 пъти да прекъсна и възстановя връзката за да му ликвидирам смотаното бан-че. Та така..Иначе Венета е изглупяла съвсем- отива на анорексия нейното.
3
1
 
26
 
! Отговори
:( преди 8 години
Боже, опази България от подобни индивиди! Трябват ни хора за свяст, а те само се пъчат и се пулят...
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хубаво ги показвате тия голотии.ама като пишем коментарии,после ги триете и ни спирате за един ден.айде да.....