Съботен бис

Нов вид импотентност - ти го галиш, то се крие
22 авг 2015 13:45, Александър Попов
18

Божи 86 - гей ли е? Снимка: Instagram

Безспорната дилема на седмицата е гей ли е Валери Божинов? Видимо неуравновесеният гей от село Кристиян напомпа известност като се похвали, че бил под един юрган с футболиста. И подкрепи теорията си с разкритията колко страстен и надарен бил Валери. На момъка явно му се иска да е известен, ама ако се погледне в огледалото и сам трябва да прецени, че дори Божинов да прескача и на левия бряг едва ли би си доставял удоволствие с него. Та Кристиян Стойков ни визия има, ни тяло има, а с този гласец едва ли би възбудил и най-загорелия гей.

Около скандала се роди и друга версия в медиите, а именно че пикантният селско-футболен скандал е дело на Валери Божинов. Това смятал самият играч на Партизан, естествено "казал го е пред приятели". Абе, драма да има! Иначе наистина тази теория изглежда малко научна фантастика, тъй като самата Николета ще попадне в капана да е завела пред олтара обратен.

За публиката остава въпросителната дали Валери ще бъде докрай сериозен да осъди Big Brother и Нова тв за това, че му урониха качествено престижа. Не че не сме го виждали и да смуче зърната на Азис, ама да речем, че е заигравка за PR.

Съдебна битка се очертава и в чалгата. Глория може да вкара в съдебната зала колежката си Пепа Секса, която я "нареди" в интервю пред в. "Шоу". Според Пепа Глория заработвала на улицата преди да стане звезда и "бръмчала" на митичния за най-древната професия Дунав мост.

"Че аз това в поне пет интервюта съм го казвала, писал го е и Георги Стоев в книгата си. Каква тайна може да е?", недоумява Секса. Според всекидневник пък "Синята прашка" дори познавала мъже, които са качвали Глория в кабините на тировете си. Пепа припомня, че Глория е била любовница и на покойния бос на "ВИС 2" Георги Илиев.

Глория пък се закани да съди Пепа и всички медии, които са тиражирали думите й. Ние пък ще дадем безплатен съвет на продуцентите от Big Brother. Подобен селски скандал е на нивото на шоуто, пък и нали селското е залегнало в новия сезон - вадете пачките и ги канете за ВИП изданието.

Че шоубизнесът ни е сбъркан отвсякъде не е тайна. А поредното доказателство е Джорджано. Един смешник на сцената, без грам глас и талант. Ама собственици на клубове са готови да му плащат между 700 и 900 лева, за да му се смеят посетителите. Имал много гледания в YouTube, оправдават се всички. А Антон Хекимян дори му даде национален ефир... Но явно си заслужаваме "звездите" щом ни е по-забавно с някакви недодялани фрикове.

Селски панаир се очерта и с позавехналата фолкпевица Екстра Нина. Мъжът й започна медийна война и твърди, че тя се е развела с него, като е приложила фалшиви документи. И се започна "кафеникава" атака. Прехвърлилата 50-те Нина наистина си била Екстра. Мачкала чаршафите с млади турски "лъвчета", които дори нямали 20 години. Дай Боже, на всяка жена такова полово "страдание".

Но измаменият съпруг не се спира. "Първият мъж, с когото я хванах, се казва Стамен Димитров и има бизнес с автоморга. Младо момче, 80-ти набор. Между другото, той е най-възрастният от всичките й любовници, тя си пада само по млади. По това време бях в Щатите по работа. Прибрах се и установих, че Нина е навъртяла 900 лева сметка за телефон.

Всичките й номера бяха на мое име, така че лесно направих справка и видях, че е писала съобщение след съобщение на един конкретен номер – този на Стамен. Нина е пяла в някаква селска кръчма и е взела телефона му. Писала му: „Мога ли да ти се обаждам от време на време?”, „Липсва ми твоят глас, твоята усмивка”. Веднага се свързах с него и се разбрахме, поговорихме си като мъже. Той ми каза, че е приключил с нея, защото си има приятелка - младо, хубаво момиче. Спал с Екстра Нина не защото толкова я харесвал, а за да види какво е с известна личност. Нина по това време беше вече в Турция, а аз се чудех как да постъпя. Реших да й простя - направила е грешка, залитнала е, случва се. Няма да крещя, няма да вдигам скандал. Отидох при нея с идеята да се сдобрим. Но там ме очакваше още една изненада. Разбрах, че е имала връзка и с друг", разказва рогоносецът.

Самата Екстра Нина отхвърли твърденията, че е "дала фалшиви данни" по делото за развод. "С Красимир Панайотов сме във фактическа раздяла повече от 5 години. Всеки от 2010 г. има своя житейски и професионален път, правили сме няколко опита за събиране, но безуспешни. Красимир замина за Канада да развива бизнес, а аз в професионален план започнах работа в Турция. Така постепенно и житейски логично, бракът ни бе опразнен от съдържание и от своята социална функция. Опитах се да проведа разговори със съпруга си /вече бивш/, за да се разведем цивилизовано, като разумни хора по взаимно съгласие, но от негова страна не видях разбиране. Обърнах се към адвокат, който също направи опити да говори с Красимир за подписване на споразумение, но последният му затвори телефона. След това бе задействана законова процедура и на Красимир бе назначен особен представител-адвокат, който защитаваше неговите интереси в съда. Делото приключи с влязъл в сила съдебен акт на 08.05.2015 г.", заяви в отворено писмо Екстра Нина. И продължава, че за обидите и клеветите ще търси обезщетение в съда.

А дали не е време ние да запеем "Панаири, панаири...".

Омръзналата на всички престрелка между Алисия и Николета продължи и тази седмица по познатия начин - с недомлъвки. Лозанова "сипа" на своята съперница, от която иначе хич не се интересува. "Днес е световният ден на израза "Обичам те" - много са го чували, но малко са били обичани. Аз съм от вторите, честит ни празник, останалите, ще празнуват на "Денят на заблудата", написа Ни Ло, визирайки фолкпевицата. То и двете са били в ролята на прелъстени и изоставени, ама това е друга тема. Важното е да не заглъхва интересът към тях, че и двете напоследък нищо смислено не правят.

Позакъса с вниманието и Мария Илиева, но пък тя продължава да се изживява като тийнейджърка. Певицата пусна лимитирана серия тениски #КакаЕСкандал. Аплодираме я, че е лимитирана, така бракът ще е по-малък. Аплодираме и нейната честност, че е кака на голяма част от актуалните родни изпълнители. Само не е ясно какъв скандал е. Явно дуетът й с Криско е скандалът на десетилетието в родната музика. Пък и Илиева хич не обича да я намесват в скандални истории. Не че няма... Но това, че Гого Лозанов им е обърнал внимание с тримесечно закъснение не означава, че тениските ще се харчат.

Започнаха спекулациите кой ще влезе в предстоящия VIP Brother. С единия крак там е Преслава, като информацията била от три източника. Нико Тупарев обаче трябва да има едно наум, защото фолкзвездата напоследък е по-често в РПУ-тата, отколкото в студио за записи.

Продължаваме по социалистически с бившия централен нападател на Левски Петър Курдов. Едрогабаритният футболист е кандидат кмет в район "Северен" в Пловдив и с пионерски устрем се мъчи да се хареса на избирателите. Заедно с младежите на БСП от района разиграват улична томбола с талони, а щастливците печелят безплатен вход за аквапарка в града. Браво, другари! Време е да пенсионираме кебапчетата.

За финал сме оставили едно уникално откритие, което трябва да се запише със златни букви в историята на еротиката. Негов автор е Елена Кучкова, която явно е имала неприятен челен сблъсък в кревата. Но пък оставя нещо за поколенията:

"Открит е нов вид импотентност, наречена "Синдромът на охлюва" - ти го галиш, той се крие".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
КОРНЕЛИА преди 8 години
Да гласуваме, искам РЕФЕРЕНДУМ
9
4
 
5
 
! Отговори
М да преди 8 години
Ако спретнете една подобна рубрика с подвизите на политиците, тогава наистина ще преживем по-леко. То инак едвам ги издържам и едните и другите звиздици
8
2
 
4
 
! Отговори
ФАКТ! преди 8 години
ТО И ПИКСИ ЛЕКОВ Е ДОКАЗАНО НАДРУСАН ГЕЙ! ЗА ТВА СЕ БИЕ С РАЗНИ АДРЕНАЛИНКИ И ИМ КРАДЕ ДЕЦАТА!
7
2
 
17
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
пренасочвам..
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
MitkoГосподи колко болен народ има
5
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква помия !И колко подробно се описва .
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добре казано само си задаваме въпроса що за народ е това с такива звезди?правилно чужденците ни имат за леки жениотидох на доктор в чужбина- оказа се учил в БГзаговори ми на българскии забрави че съм пациент, налетяха го спомени за българкиах,какви жени,опасни са-думите муче и ме покани да го посетя пак на пругледразбира се,разбрах намека муето това е впечатлението им за нас
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже, колко смрад има по тая територия, Боже!
2
4
 
27
 
! Отговори
. преди 8 години
Релокирам !
1
2
 
32
 
! Отговори
проклетница преди 8 години
Както би написал тоя след мен: местя го.