Съботен бис

Линдарева на 18, Глория емигрира и злата Кали
Обновена: 5 сеп 2015 17:08 | 5 сеп 2015 12:03, Александър Попов
18

Съпругът на Мария бил моден диктатор. Снимка: Facebook

Днес попаднах на анонс, че в понеделник ще има освещаване на тролейбусите в Стара Загора и се замислям, дали някое отче да не ръсне малко вода със здравец и върху родния шоубизнес. Да са живи и здрави, да ни забавляват дълги години.

Седмичният обзор започваме с фолкпевицата Мария, която ненавижда прякора си Отварачката. И съм съгласен, защото демонстрираното благополучие не съответства с масовата бира. А и Мария има стил, зад който седи... съпругът й Християн Гущеров. В тв интервю Мария го похвали като "много модерен мъж" и призна, че той има претенции към външния й вид.

"Той често ме ангажира с мнението си, че жена, която спортува и е в нормални килограми, е по-добре да е с тясна рокля и високи токчета. Връщал ме е от вратата с широки панталони. "Ти толкова тренираш. Върни се да сложиш едни тесни дънки", казал й Гущеров. То да се похвалим цялото семейство, де, така и така сме в национален ефир.

Тя не отрече, че през лятото е полагала морно тяло на шезлонгите с бански за 4000 лв. Спестявала и тя от храна. Значи е готова за депутат, свекър й вече има опит.

И понеже от родните "звезди" не се вълнуват много хора, те са длъжни сами да се хвалят. Та видялa Линдарева Мария - и тя да се изтъкне. Била станала нов човек, имала воля, спряла виното и цигарите, имала интелект да се развива. Тя си публикува и фото, когато е била на 18, за да изтъкне, че не само пластичните операции и диетите са я променили. Имала воля да бъде нов човек. Дано, защото в едно шоу видяхме точно обратното на това, за което вдига шум.

Лятото, особено през август, е доста сухо не само навън, но и в медиите. И като няма какво да се пише се съчинява. Куини Алис радва почитателите си (Кои ли са те?) със секси снимки, но този път тя бе застопорена до победителя от X Factor Славин. Били гаджета, мачкали чаршафите, а то - снимали клип заедно. А на кого му хрумна да гаджоса Куини със Славин? Намирате ли дори бегла прилика с бившата й изгора Благо Колизеума? Изглежда несериозно...

В друга медия ни информират: Глория емигрира! Плашите ли ни, че не схващам. Два милиона българи са емигрирали, защо за тях не ревем? Русенката била разочарована от родината и се ожалила, че нищо не е нормално у нас. И пред приятелки споделила, че тук е постигнала всичко, покорила всички върхове, а хората й завиждали. Човек трябва да следва мечтите си. Глория да ходи в чужбина, големите мениджъри само това чакат. А ние? Ние ще я преживеем все някак.

Нейната колежка Галена пък е с нечуваната и много оригинална сентенция номер едно през седмицата: Хубаво е човек да не забравя откъде е тръгнал и какво е преживял, за да успее! Така е, скъпа Галена, но сме беден народ и не всеки у дома има вана. Няма равен старт, няма лоялна конкуренция.

Оставаме във фолка, за да уважим и Кали, която е единствената в бранша с три деца от трима различни бащи. Защо не й се е получило семейното огнище? Ами тя дава отговора - "В къщи съм много зла и това не е изкуствено". Ето защо тримата бащи са нещо естествено. Да идва четвъртият...

Винаги съм искал да помагам на по-неизвестните, защото те правят чудеса, за да попаднат в медиите. Тази седмица подаваме ръка на фолкпевицата Ванеса. С ръка на сърцето си признавам, че не се сещам за нейно парче, но пък уважавам жаждата й за известност. Момичето отиде на мач, за да се щракне за едно пиарче в повече. За нейно съжаление мачът бе срещу Норвегия, който загубихме злощастно. Не е на късмет Ванеса на националите, но и тя е духовита с пожеланията си към футболистите - да продължат напред. Ех, тоя Кобрата... Даде им наготово крилата фраза на фолкпевиците и то след голямото млатене на Кличко.

Памела Андерсън си продава шамандурата в Русия. Тя ще бъде гост на Източния икономически форум и ще вземе отношение по темата за бракониерството. Андерсън дори поиска среща с президента Путин, за да си поговорят по наболели проблеми. Къде е сега Александър Йорданов да напише едно прочувствено слово и да я призове да не стъпва в тази земя на окупатори?

Памела, Икономически форум, Путин? Точете моливите, от подобно съчетание може да излезе добра басня. А изводът и поуката - ако нямате работа, станете спасителки. Някой ден ще стигнете до президентските порти.

Цветелина Янева пък още от малка била орисана да бъде звезда. Гарантирано от Миро! Общуващият с Господ поп изпълнител заяви: "Забелязах това момиче още на училищната скамейка и видях звездата, която един ден ще изгрее". Друго си е да имаш предварителна информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
ЕЛИТЪТ ВИ ВИПА ВИ преди 8 години
САМО МЕНГЯНИ ОПРЕДЕЛЕНИЕ НЯМА НУЖДА ОТ УТОЧНЕНИЕ!
12
1
 
11
 
! Отговори
. преди 8 години
Мария не е Отварачката... Вече е Джукондата.
11
0
 
19
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
авторът има много точен поглед върху състоянието на "шоу" полужението в родния развлекателен бизнес
10
0
 
20
 
! Отговори
Тодор преди 8 години
Ванеса? И кое е това нещо? Или какво?Все тая.
9
1
 
30
 
! Отговори
diavolcheto преди 8 години
Благодаря Ви, Александър Попов, за точно и духовито написания съботен бис!Приятни почивни дни!
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех че статия, ще си я разпечатам за спомен. Браво на автора, направо е гениален
7
0
 
34
 
! Отговори
Щ преди 8 години
Съботен обзор на евтините . Колко съдържателно! ПФУ!
6
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен ми хареса статията, авторът е с добро чувство за хумор.
5
1
 
33
 
! Отговори
Проктър & Гембъл преди 8 години
Ако щете ми вярвайте, но не знам нито един кой е от снимките...Въобще за какво е писана тази статия?!?
4
2
 
21
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
И исляма
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 3НАПРОТИВ,от днес."бг" ежедневно рекламират само гейове и чалга
2
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Опитват се dnes.bg да усмиват чалгата и смешния ни шоу бизнес, но и те са част от общата картинка, с постоянни *** публикации
1
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХАХАХАХАХ!БРАВО ЯКА СТАТИЯ