Съботен бис

Слаба ракия ли е Ни Ло и кой ще ни спаси от Мария Илиева
Обновена: 5 окт 2015 14:34 | 3 окт 2015 13:15, Александър Попов
4

Слаба ракия ли е Николета? Снимка: Facebook

Започваме съботния обзор с новина, която шокира цялата шоубизнес общественост.

Николета Лозанова не става в леглото! Целият й образ на сексмашина, муза на националния отбор по футбол и сексимвол номер едно в републиката избледня. Поне така твърди ежедневник, който се позовава на думите на бившето й гадже Бирмата, който се изпуснал след няколко чашки. Ясно е, че източникът издиша със своята анонимност, но пък ние сме склонни да повярваме. Най-вече заради уточнението, че е споделено след изпити питиета. Защото родният шоубизнес лъсва по бельо именно след определено количество алкохол. А ако има и камери - става достояние на цяла България.

Тази секс интрига обаче помрачи настроението ни, защото за нас Николета и слаба ракия са две различни неща. И предпочитаме да си гледаме нейните снимки из социалните мрежи, които говорят друго. Пък и не бива да пречим на работата на националния селекционер Ивайло Петев. Кой футболист ще приеме покана да бъде част от "Лъвовете", ако предварително знае, че Николета не става? Май че Андрей Гълъбинов вече отказа, дали пък не е заради лошата новина?

Псевдо ВИП звездата и модел Моника Валериева обиколи няколко телевизии преди да влезе във VIP Brother, за да сподели опит със зрителите по една наистина важна и страшна здравна тема - паник атаките. Който не ги е преживял, той не знае колко трудно се живее с подобни пристъпи. Съчувстваме искрено на Моника, но в същото време се чудим как оцелява на нежния фронт. не се ли притеснява от атаки, не само паник, след като самата тя признава, че много обвързани мъже й налитат. В шоуто се опита да убеди Люси, че с Анелия са приятелки, но могат ли да бъдат те такива, след като Моника прибави към тефтерчето си вече бившето гадже на Анелия? Със сигурност се разминава набързо и с Алисия, след като се появиха слухове, че чатовете й с Ники Михайлов са прераснали в креватна гимнастика на италианска земя, докато стражът се състезаваше в местния шампионат. Моника видимо не се притеснява от паник атаки и от факта, че има гадже, а в къщата се влюби в Гъмов. А иначе реве пред камерите, че никой не я взима за сериозно момиче в реалния живот.

А че VIP Brother е "100% истински" разкриха и бдителни зрители. Те свалиха кадър от предаването, на който е видно, че мобилните телефони не са табу в къщата. Изолацията явно е менте, а доказателството - в галерията.

Менте звезда е и набеденият за морален футболист Пламен Богданов. Поласкан от медийното внимание той започна и със закани за съд. Защото го посочиха като участник в гей порно. А той мъжкар, бре! "Потресен съм! Измислената история, че съм участвал в гей порно ме изуми и възмути", заяви той пред вестник, който е в една група с една от медиите, които го набедили.  Той обяви, че е наел адвокат и се зарече да съди всеки, който го набеждава, че е хомо. Колеги, знаем се. Богданов ще заглъхне след няколко седмици. За да ви спестя глоби от съда ви препоръчвам да не пишете за веригата Хомо-Богданов-Хомо сапиенс. Обидно е, подсъдно е...

Да минем към нещо, което поотвори сетивата ни и нямка капка гейско в него. Жадуващите за медийно внимание Златка Димитрова и Джина Стоева се окичиха с някакви тату титли, разделени не просто на някакви места на почетната стълбичка, а с определение като "платинена", "златна", "сребърна". Джина демонстрира непукизъм и заголи задни части пред публиката, за да покаже наградения си татус. Рокля повдигна и "сребърната" Джулиана Гани, защото и нейното художествено произведение бе на юг от гърба.

Само по гащи, сутиен и "плочки" остана Гери, която нашумя малко покрай предаването "Женени от пръв поглед". След като не намери любовта в ефир тя попадна в обятията на Деян Топалски, който пък е сред ВИП "брадърите". С голо тяло тя призова той да бъде подкрепен, което говори, че Гери хич не се притеснява от флиртовете на ММА боеца с Преслава.

Мислите си, че само родните звезди се излагат? Не! На Запад е още по-зле, защото ако станеш за смях те сочи с пръст целия свят, а не 200 български хейтъри.

А Виктория Бекъм определено попадна в неприятна ситуация с дъх на клозет. Не, не е настъпила някой екскремент. Направо си се напика след обилен запой с алкохол. И мъжът й Дейвид не можа да опази влажните й панталони от фотографите, които ги чакаха след прием, организиран от самата Вики. Подмокрената виктория видимо не се държеше и на краката си, което за една звезда от нейния ранг е недопустимо. Вижте видеото с криволичещата г-жа Бекъм, а в галерията е доказателството, че и най-богатите се изпускат в гащите...

Завършваме с класацията на родния Forbes в частта, която ни интересува. За трета поредна година Мария Илиева стана най-влиятелната дама в българския шоубизнес. Критериите на списанието са успехи в областта, в която се изявяват, участие в проекти, различни от основната дейност - като благотворителност и други обществени каузи, честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи. Оказа се, че през 2015 година тя има един концерт в столичен мол, един дует с Наско Колев, няколко награди за песни от 2014-та, епизодична роля в "Столичани повече". И това те прави най-влиятелен? Направо ми идва да си затананикам Слави Трифонов и "Нема такава държава". Всъщност като се замисля на българския шоубизнес му трябва надежда, защото тригодишното вдъхновение от Мария не помага - поне видно.

А надеждата? Надеждата е догодина Forbes да титулова Николета Лозанова. Поне знаем, че е много по-активна от Илиева в социалните мрежи, има повече медийни изяви, не пее, но има повече публика от изпълнителката. единственият проблем на г-жа Божинова е областта, в която се изявява - плеймейтка ли е, модел ли е (то май е едно и също, тъй като всчки "зайченца" са модели), тв водеща ли е, футболен експерт ли е... А има ли значение? Ваното е шоубизнесът да глътне малко свеж въздук и да си отдъхне от диктаторския ботуш на най-влиятелната дама!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Момчето със ЗиЛа преди 8 години
това дето го пишат за николета са пълни глупости. тя е толкова красива и щом я видя дори на снимка удрям ръчната. тя е супер и е най-добрата. ако ми падне ще я помпам като предната гума на зила, а после ще й завия вентилите. стига тя да иска, за да не каже че *** съм бил нямал съм обноски.