Съботен бис

Графа и Жана - гаджета или война? Какво работят плеймейтките?
Обновена: 10 окт 2015 20:45 | 10 окт 2015 17:01, Александър Попов
12

Наско Колев е сензация, но каква? Снимка: Stereo Room

От дълго време искам да започна съботния обзор с нещо образователно и най-после това желание се сбъдва.

"Любимецът на тийнейджърите Атанас Колев със собствена линия ученически тетрадки", гласи съобщение до медиите и се допълва, че това е уникален продукт. И още с необходимия плам и възхваляващи епитети - кампания на популярна книжарница продължава с "ексклузивна серия тетрадки с лика на хип-хоп сензацията Атанас Колев". Свикнахме, че всичко в родния шоубизнес е ексклузивно. Колев да хлъцне - пак е ексклузивно. Че е уникален продукт - уникален е, защото на тетрадки с Атанас няма как да има Мария Илиева. Но иначе тетрадки с певци отдавна пълнят чантите на учениците. Малко и за "хип-хоп сензацията Атанас Колев". Че е хип-хоп - ОК, но кажете, моля, с какво той е сензация? Че е пял в дует с Мария Илиева? Или че е участвал в X Factor? Хайде стига сензационност в българската музика и оставете младежа да работи. Когато направи нещо невероятно за родните стандарти тогава му слагайте подобни определения.

Всъщност в музиката има подобна тенденция от години. Прави ли ви впечатление, че певците като пуснат ново парче той се представя за хит!? Хит е само в нечия пиарска глава, хитът се определя от публиката.

Продължаваме нотната тематика с клюката, че Графа ще зарязва съпругата си, защото е кривнал с Жана Бергендорф. Да, имат общи снимки, ама някак не ни се връзва. Накратко историята - имали общи участия по морето, които прераснали в общи креватни истории. Графа се отчел, след което "си бил камшиха" от чаршафите Жанини. Червенокоската обаче била бясна и го засипвала с sms-и, които в крайна сметка достигнали и до съпругата Мария. И тя рекла - Жана вън или развод.

Сега очакваме Жана със сълзи на очи да се изповяда, че "жълтата преса" лъже и си измисля и трогателно да обиколи някоя и друга телевизия. Ние обаче се питаме: Не започва ли война между двете фирми, начело със Саня Армутлиева и Графа, които реално са си разпределили БГ музиката медийно? А Жана е удобна маша, и без това понатрупа скандален имидж.

Но да си минем към обичайните герои.

VIP Brother отново извади на показ позабравената Антония Петрова-Бередин. Известната с животински прякор Мис България 2009 реши сама да се изчетка, което си е обичаен способ за родните звезди. Кой да ги похвали ако не те самите? Та Тони си пусна снимка с коментар "Българската Барби". Ех, колко яко, но някак си блондинката хич не ни се връзва с образа на популярната кукла. Но докато трае "Брадър"-а ще ни се наложи да поизтърпим новата й доза популярност.

За да не бъда обвиняван в расизъм от правозащитни организации, в седмичната сводка ще обърна внимание на един също позабравен ром, някога известен във фолк средите - Амет. Той ни се наби на очи благодарение на бутилка минерална вода, само за приятели. Вижте новото търговско чудо в галерията ни.

Лека-полека стигаме до една вълнуваща новина, която осмисли седмицата ми - "Мис Силикон 2014 ще си сменя имплантите с по-големи, тъй като след кърменето щяла да си развали бюста". Габриела Иванова направо ни изненада с желанието си да увеличи чашката от "D" нагоре. Всъщност каква новина да има около Мис Силикон ако не за смяна на силикона? Силиконови звезди, силиконови медии сме си, да живеят напомпаните до пръсване гърди!

Рут Колева се депресирала. Тази новина пък ни накара да се запитаме дали животът има смисъл... Рут била неудовлетворена от професионалното си развитие в страната и се колебаела дали да не емигрира. И аз се чудя какво прави още тука. Само като видя през последните месеци нейните съобщения до медиите оставам с впечатлението, че тя е Бог от Великобритания до Япония. Границите са отворени и ако това ще я спаси от депресия - да действа. Така и доста български меломани ще си оправят психиката.

Режисьорът Люси Иларионов в национален ефир заяви, че Моника Валериева демонстрира луксозен живот, защото е на повикване. Един от зададените въпроси към него бе какво работи плеймейтката. И той директно си каза, че практикува най-древната професия. Нямало как иначе 25-годишно момиче да кара "Бентли" и да снима бедра и силиконови джуки из световноизвестни курорти. Моника остана без думи след чутото от Люси, нито потвърди, нито отрече. А нейните PR-и спят, вместо да яхнат вълната. Като истински самарянин аз ще свърша черната работа и ще отговоря на Люси какво работи Моника. Тя е модел, освен това тя е... модел. На какво? Ами какво те интересува бе, Люси? Тя е модел и точка! Между другото всеки може да подкара "Бентли", след като е записал дует с Джордан. За незапознатите двамата имат обща песен, така че освен модел Моника е и певица.

На въпроса какво работи Катрин Вачева вече на няколко пъти ни изпратиха отговора. Моника да си вземе поука. И Вачева е модел, за тези които се интересуват. А веждите й са оценени дори в далечна Япония.

Тази седмица, благодарение на Николета Лозанова, научихме за модно събитие. На него ще бъде разкрита тайната на сексапилната й коса - лично от плеймейтката. В редакцията смятаме самата Николета за сексапилна, но явно сме се объркали. Сексапилна е косата й! Всъщност, събитието е утре и другата седмица ще коментираме тези тайни. Дано само не я наемат за рекламно лице на някой крем за спиране на болките в ставите, че ще получим съобщение и за сексапилни стави...

Няма как да не завършим с футболните ни легенди.

Благо Колизеума а.к.а. Джизъса щял да подари частен остров на татарската си половинка Есмер. Не сме изненадани, все пак Благой винаги е бил креативен. Но колкото и да харчи за половинките си, в плеймейтските среди много не вярват на неговата мъжественост. Според източници, Моника Валериева (Ах, тази Моника) се усъмнила пред колежките си във VIP Brother, че Колизеума бил латентен гей. Не достигнало до зрителите, защото от Нова тв вече сърбаха попарата на друг гей, на който му се прииска във визитката му да пише "Преспал с Валери Божинов".

По стъпките на Благо към олтара върви и друг футболен ерген. Ники Михайлов разкри, че има жена до себе си и догодина ще има годеж. Коя е тя остава загадка, независимо от спекулациите, че това е обичайната заподозряна - фолкпевицата Алисия.

За да бъде сълзливо завършваме с липсващия елемент от Светата футболна троица - Валери Божинов. Той се разплака, че не дава необходимото на децата си и те растат като него самия - без баща. Сори, Валери, ама ние няма с какво да помогнем - който е сял да е мислил как да го жъне...

И наистина за финал. Получихме поща, че отдавна не сме обръщали внимание на Деян Неделчев. А Икебаната пуснал интересни снимки в социалните мреже. И се поправихме - вижте в галерията ни този естетизъм с дъх на лято.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кои са тези? Никой от нито познавам, нито съм чувал за него (нея).
8
0
 
1
 
! Отговори
ллл преди 8 години
До До лллТя не пее, тя тянцува
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Божее,къде да повърна?
6
0
 
1
 
! Отговори
зодия риби преди 8 години
До Минко 47 год ергенедин така говореше на съседката, а мъжа и му откраде акумулатора.като резултат го уволниха от некв телеком в момента в който се хвалеше че е "малък шеф" ...
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Lol, до сега даже не бях го чувал този Атанас Колев. Някаква евтина имитация на Джъстин Бийбър :)
4
0
 
9
 
! Отговори
До ллл преди 8 години
С други думи така пее ,че могат да я слушат само пияни ли .
3
3
 
16
 
! Отговори
ллл преди 8 години
До Анонимен2Моника се снима в клипове, чалга клипове. АМа ти като слушаш чалга си толкова пиян че само я слушаш, без да гледаш клипа. Не бой се, не е нещо кофти и аз съм така. Трезвен не я слушам тая чалга :D
2
15
 
1
 
! Отговори
силни сме преди 8 години
Да са живи и здрави звездите ,защото без тях ще е още по-зле
1
0
 
37
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Общо взето мисля ,че на повечето им е ясно какво работят видно е ,че морни вода не пият.