Бъчварова vs. доброволните отряди: Евтина и опасна слава...

Вътрешният министър се разграничи от похвалите на премиера
12 апр 2016 15:00,
224
Бъчварова vs. доброволните отряди: Евтина и опасна слава...
Снимка: архив Булфото

Вътрешният министър Румяна Бъчварова се опълчи на доброволните отряди и разкритикува гражданските арести на мигранти.

"Трябва да внимаваме не само за нелегално пресичащите границите, но и за тези, които искат да се възползват от тях. За пари или за евтина и опасна слава", написа МВР-шефът в профила си във Facebook.

Думите й идват на фона на зачестилите гледки на повалени и обезвредени от граждани мигранти.

Още по темата

При последния случай любителски кадри показаха как група млади мъже арестуват трима нелегални мигранти в Странджа.

На видеото се виждат трима, проснати на земята мъже, с вързани със "свински опашки" ръце зад гърба. Глас зад кадър пък им обяснява на български да се връщат в Турция.

Вчера премиерът Бойко Борисов благодари на "тези момчета" и обяви, че всяка помощ е добра дошла. Това разсърди Българския хелзински комитет, който сериза главния прокурор Сотир Цацаров за подбуждане към насилие.

Гражданските арести на мигранти у нас отекнаха и в европейски медии, които критикуват доброволните отряди.

Днес в профила си във Facebook Бъчварова обяви, че само компетентните органи могат да преценят кое е целесъобразно за бежанците. Министърът нападна и медиите, които дават ефир на гражданските арести.

"Излъчването на видеозаписи от гражданските арести показва безкритичност в търсенето на рейтинг и е лесен начин за облъчване на обществото", написа още тя. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
0
 
! Отговори
Helikoper bulmno преди 8 години
Gledame, vijdame, snimame, ...shengen daleko
153
1
 
2
 
! Отговори
ivan kostov преди 8 години
ima nad 1milion bulgari po sveta zaminali za po dobro zaplastane i po dobar hzivot.taka itezi xora ot azia begat na zapad sled kato europa gi priema.te samo preminavat prez bg.ta kakvisa tezi psevdo geroy da se pravet na patrioti .ipo golema 4as ot bg naroda gi odobrava hzalko.pogldnete 26 godnazad i si trae búlgaro..bog da pazi Bulgaria.
152
0
 
6
 
! Отговори
ъ преди 8 години
тая е дърта и нищо няма да стане от новия бардак !
151
0
 
12
 
! Отговори
туристи преди 8 години
"Днес в профила си във Facebook Бъчварова обяви, че само компетентните органи могат да преценят кое е целесъобразно за бежанците."ХАХАХХАХ какви компетентни органи бе!Бежанците минават границата като на разходка. Имат си и бълграски гидове с пагони :)
150
1
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Точно "компетентните органи" са тези дето взимат пари от мигрантите и си затварят очите при минаването им на Държавната граница ! Не случайно всеки ден из цяла България се залавят групи от тях! Да не би "компетентните органи" да не знаят от къде минават?! Изобщо не трябва да се обръща внимание на западните медии ,които са основни виновници за мигрантската инвазия! Изобщо не са невинни! Опитват сеп да отклонят вниманието !
149
3
 
0
 
! Отговори
Ber преди 8 години
Za pari i eftina slava - daje i dvoini verigi na vrata si slagat ...:-):-):-):-)
148
1
 
26
 
! Отговори
опасна бабичка мвр преди 8 години
тая бабичка е опасна за България. работи под пряката диктовка на ония от козяк! и Боко вече не може да се оправи с нея, тая участва в заговора за тотално разграждане на България! вчера куките заградиха цяла София заради турския прокурор, нито дума никъде в медиите! хора тия ин продадоха! трябва да ги изринем всичките -реформатори гербери турци БСП дпс дост мост и псувдопатриоти - всички! просто ни продадоха! трябват ни истински патриоти а тия са за Народен Съд!
147
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Теа кво са правили май са обирали преминаващите за пари и секс.Улични бандити !
146
1
 
15
 
! Отговори
Иван Пешев преди 8 години
А всекидневното излъчване на лъжите на политиците какво показва г-жо Бъчварова, айде да спрем телевиззите защото те по принцип са измама.
145
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление, не можете да се разграничите от пропуски по опазване на границата...
144
0
 
2
 
! Отговори
Алоо преди 8 години
До байколко ти платиха за бла,бла тука иде реч за съвсем друг проблем...
143
1
 
6
 
! Отговори
Алоо преди 8 години
До Анонименозначава срещу... нали платените тролчета са платени от ционистите и от много гъзолизане са забравили българския език основен СВЕТОВЕН ЕЗИК
142
1
 
15
 
! Отговори
Додо преди 8 години
Бъчварова- жалко извинение за министър на Вътрешните Работи! Срам! Бойко, бий и шута, тая и тебе те предаде!
141
3
 
10
 
! Отговори
Алоо преди 8 години
До АмериканТвойте компетентни органи не си вършат работата и затова народа взема защитата в своите ръце защо като толкова изцепки имаше за оградата очевадно е че не върши работа какви за тия джихадисти на снимката как ще ги спрат възрастните и изнемощели хора по границата къде е селската ти милиция?????????
140
0
 
13
 
! Отговори
Американ преди 8 години
"Бъчварова обяви, че само компетентните органи могат да преценят кое е целесъобразно за бежанците" -- а когато органите липсват какво да правят хората, да чакат Михаля ли?
139
1
 
15
 
! Отговори
boko преди 8 години
Министърката вместо да се разграничава и критикува да вземе да работи за недопускането на "мигранти" на българска територия!Хелзинският комитет да заминава за Хелзинки и там да продава демокрацията си и убежденията си!Тук е България и българите решават! България над всичко!
138
1
 
15
 
! Отговори
Едно ченге преди 8 години
Трябва да се стреля по тия, защото от доста време сме във война, ама европейските политици нямат *** да го признаят! Европа е за европейците, не за разни .... дошли от м..ната си да ни казват как да ходим облечени и да ни наричат неверници. Ама в Европа, а и в България, забравихме как се стреля, заради разни леви толерасти словоблудници, дето казват на бялото черно и, че като ми скочи мършата, не мога да му отрежа главата, а трябва да му се усмихвам. Е, няма да стане!!!
137
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Милият Борисов, явно е заложник на собственото си правителство!Горкият, чуждите агенти го държат на къса верижка!
136
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Писна ми да слушам за правата на другите ! Къде са моите права !? Прибирайки се от работа с Трамвай номер 6 на последната врата имаше двама младежи които стояха на вратата все едно ще слизат ,но не слизаха и на никои не му пукаше ,че стоят на вратата !
135
1
 
13
 
! Отговори
Пожелание преди 8 години
Ех,бъчво со.ор.осо.идна,нека някой ислямист ти се изкефи,ама както сам си знае,па тогава приказвай врели-некипели!