Да погледнеш от другата страна на Umbrella

Сега е моментът да се разберем за едно: Rihanna е повече от звезда и този материал ще ви го докаже
4 дек 2007 12:06, Екип на Dnes.bg
0
Да погледнеш от другата страна на Umbrella
Снимки: mp3.bg
Нарочно изчакахме няколко дни, за да ви отмине еуфорията около концерта, който се случи на площад "Александър Батенберг" в петък миналата седмица (30.11.2007 г.)

Най-вероятно има и такива, които дори не подозират, че тогава през България премина една малка, красива и много опасна буря. И за да е в синхрон с най-известната й песен, заваля проливен дъжд, който простуди и тръшна на легло един от двигателите на mp3.bg, който независимо от атмосферните условия и цената, която плати, си свърши по разкошен начин работата.

Причината да пишем толкова късно за Rihanna не се крие в близо трийсетте хиляди души, които бяха на площада. А по-скоро заради тези, които не пожелаха да отидат, защото не я харесват.

Има и такива хора.

Сега е моментът да се разберем за едно: Rihanna е повече от звезда и този материал ще ви го докаже.

За да се опитаме да ви убедим, че Umbrella е истински хит, сме подбрали няколко изпълнения на групи и самородни таланти, които ще преобърнат представите ви за тази "досадна песен".

Ако се разровите малко в мрежата ще разберете, че тази песен не е поредният "one hit wonder", както обичат да казват по света, а е песен, която формира някои качества в младото поколение.

Даваме ви само един пример за това как може да се промени съдбата ви, ако вземете една малка китарка, закичите росна китка в косите и пуснете уеб камерата си:



Тук трябва да признаем, че единствената причина поради която избрахме това хубаво момиче в селекцията е... Защото е хубавка.

Е, след като прекрачихме прага, осеян с много цветя - нека се захванем за малко по-различното звучене на песента за чадърите.

Да погледнеш от другата страна на Umbrella
[[--end--]]

Пригответе се за едно много интересно изпълнение на Umbrella, което ще докаже, че не всичко "Made in China" е лошо:



Сигурно сте се досетили вече, че най-добрите и доста различни от оригинала изпълнения на Umbrella предстоят. И за да не губим време в празни приказки искаме да ви предложим свободните интерпретации на Менди Муур (Mandy Moore) над творчеството на Rihanna.



От нежната Менди Муур ще насочим вниманието ви към най-любопитното изпълнение в селекцията.  Запознайте се с  Onur Cigin и Hakan Unalan, които определено ни грабнаха с това:



Ако имате малко време потърсете ги в мрежата с блус изпълнението на Billie Jean. Бихме ви го пуснали, но темата е съвсем друга.

illScarlet са следващите в селекцията ни, които доказаха, че Umbrella може да звучи по много забавен и приятен начин. Вярно, качеството на видеото не е много добро, но в случая е важно изпълнението. А то е на живо.



[[--end--]]
Да погледнеш от другата страна на Umbrella


Ето, че вече сме в онази част на класацията, където могат да бъдат поставени най-достойните. А те са повече от достойни.

Единствената причина, поради която поставяме McFly на трето място е факта, че не успяхме да намерим видео към тяхната версия на Umbrella. Но предвид факта, че вече я имат записана в студио - като нищо могат да изкарат и клип. За сега ще се задоволим с  "Б"-страната на сингъла им  "The Heart Never Lies", излязъл на 22 октомври.



Ууупс! Не, нямахме това предвид. По-скоро - това:



Под номер 2 в нашата класацията за "най-добър кавър на Umbrella" се крият шведите Lillasyster. Те, за разлика от колегите си от McFly са се постарали да направят и видео. А за самия кавър, можем да кажем само едно:

Не случайно са на второ място в класацията ни.



А сега, секунди преди да посегнете към версията, която сме поставили на първо място в класацията ни ще си признаем, че всичко започна и очевидно - ще завърши с нея.

Версията на Vanilla Sky беше причината да погледнем на Umbrella по един малко по-различен начин. А що се отнася до отражението на самата песен над работната атмосфера в офиса, то се вижда много ясно на снимката по-долу.




Да погледнеш от другата страна на Umbrella

Нито един от чадърите на колегите не пострада по време на фотосесията

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари