Бон Джоуви: динамично, но алергично

Бандата бе на сцената близо 2 часа, но така и не се стигна до бис
Обновена: 28 май 2013 14:37 | 15 май 2013 10:50, Петя Славова
233

Снимка: БТА

Нещо във въздуха попречи на Бон Джоуви да изпълни целия предвиден сет, с който стартира европейското турне на бандата "Because We Can". Първата спирка от гастрола беше именно в София. Близо петдесет хиляди запълниха стадион „Васил Левски“, затаили дъх от нетърпение за срещата с бандата от Ню Джърси.

И концертът наистина бе грандиозен. Огромен кадилак заемаше почти цялото пространство на сцената, а силните прожектори и екрани даваха още повече зрелище за публиката. Още преди 21.00 часа музикантите вече бяха на сцената, подгрята преди това от българските им колеги от D2.

След като изпя няколко песни от новия си албум, Джоуви се върна към старите си хитове като Keep the Faith, Bed of roses, Its my Life, Runaway,  You Give Love a Bad Name,  Livin' on a Prayer. Именно тогава се включиха и най-силно българските фенове. За пореден път публиката у нас доказа, че умее да посреща любимите си изпълнители. Стадионът светна от телефоните им, което направи гледката наистина трогателна.

Но още към средата на концерта фронтменът на бандата обясни, че не се чувства съвсем във форма заради силна алергия, която тормози гласа му. На няколко пъти той слизаше от сцената, а останалите членове на бандата даваха максималното от себе си, за да не се усети липсата на глас на Джон.

Така след близо два часа на сцената публиката не успя да го изкара на бис. Затова пък след слизането на музикантите част от присъстващите запяха заветната „Аlways“. 

Това, което може да пожелаем на бандата, е следващите им концерти да са успешни и неслучилият се финал у нас да не им повлияе на настроението. Защото фронтменът зарежда с присъствие, с отношение към верните си фенове. Сред един от най-силните моменти, които трогна публиката бе този, в който Джон се наметна с българското знаме. Е, това си остава незабравимо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
0
170
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ти да си изкарваш парите с гласа си и ти няма да рискуваш да го скапваш туко така...
169
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
концерта беше добър,но накрая защо така се врътна и излезе?поне да беше постоял още 30 сек . или да излезе да се поклони още веднъж?беше странно!аз сутринта имах разстройство , после вдигнах кръвно,имам и още 2 болести .бих път и платих и гледах!с алергия познавам човек който работи 10 часа на ден!!толкова 1 парче дори като инструментал можеше да изсвирят!!разглезен е ми се струва !!но знам ли !може да е бил мн зле!защото той започна добре с настроение но...
168
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милиони хора по света страдат от сенна хрема. Те какво, не ходят ли на работа? Имал алергия от 2 години и навсякъде ходел с личен лекарски екип. Е толкова ли не можа тоя екип да му прасне една инжекция? Лигльо. Харесвам музиката му, бях на стадиона, но се чувствам прецакан. Прецакан от лигльо.
167
0
 
1
 
! Отговори
Гришо преди 10 години
До Тревоман:Японска музика не съм мислил и да слушам, защото не ми е идвала идеята. Но ти ме надъха да опитам. Ама да знаеш, че съм сигласен с теб за нормалната музика. Малко такива хора има кат тебе.
166
0
 
2
 
! Отговори
Тревоман преди 10 години
До крисиСелВсяка една музика е нормална и достойна за уважение, защото е човешки труд, забавляващ определена прослойка от обществото имаща еднакви разбирания за живота и вкус. Друг е въпросът дали лично аз бих си я пуснал вкъщи.
165
1
 
5
 
! Отговори
Тревоман преди 10 години
Бях там. Не ми хареса. Само, където пръснах паричките си.Няма и да повторя. Ще си слушам и ходя по японски концерти, че дори и вокалистът/вокалистката да са болни, и без специални ефекти на сцената, пак е изключително преживяване.
164
2
 
3
 
! Отговори
Само питам преди 10 години
Защо нямаше алергия при AC/DC, Мanowar или Мадона? Да не изреждам всички. Нещо много нежничък Джонито?????
163
0
 
2
 
! Отговори
bg преди 10 години
Vijdam gruckoto zname ama ne vijdam kosovarskoto.
162
6
 
6
 
! Отговори
криси преди 10 години
Айде хейтъри, сипете си по една гоЛема ракиЯ и давайте Азис на макс, кво пишете тук дето и хал хабер си нямате от нормална музика и концерт от такъв мащаб. Друго си е кака Глория да ти пее на уше в селската кръчма.....
161
0
 
5
 
! Отговори
F1 News преди 10 години
@Гири: Много добре казано! Имах "късмета" да присъствам на концерта на групата в Падуа през 2001-ва година и тогава Джон бе болен и половината концерт бе изпят от Самбора. До Вяра и Весела - концертът може и да е уникален за Вас, но след като си имал възможността да присъстваш на множество подобни, то съответно и имаш база с която да ги сравниш. Според сетлиста, който Джон е написал, преди да го порази "алергията" е видимо е едно. Нищо специлано, понеже, така и така ще се радва публиката...
160
0
 
5
 
! Отговори
bg преди 10 години
Amerikanskite pevci I artisti sa agenti na CIA.
159
5
 
4
 
! Отговори
bg преди 10 години
Murshite Jon Bon Jovi sa se razboleli zashtoto ruskoto KGB hvana tehen 4ovek.
158
6
 
4
 
! Отговори
por преди 10 години
kvo ni zanimavate s tazi disko grupa be. dreme mi na patkata dali sa svirili ili ne. te kat si ne mogat.
157
4
 
2
 
! Отговори
bg преди 10 години
Izobshto da ne se beshe pojavil na scenata gjaurskite jivotni pak shteha da izkazvat polojitelni mnenija.
156
3
 
7
 
! Отговори
Том Арая преди 10 години
Бон Джови ***!
155
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""Хляб и зрелища" лошото е че в бг наблягат повече на зрелищата
154
2
 
1
 
! Отговори
bg преди 10 години
Kupihte li si biletite svinje,nali iskahte vsi4ki koncerti da sa bezplatni?
153
1
 
1
 
! Отговори
bg преди 10 години
Eto gi svinjete na snimkata koito plujat po Lili Ivanova.
152
7
 
17
 
! Отговори
гири преди 10 години
Един от най-слабите концерти, на които съм бил. А аз съм бил на стотици, по цял свят. Бон Джоуви пя хилаво, звукът беше аматьорски, а групата - посредствена.За този хонорар, който взема, ако трябва само ще свири и присъства до края, а някой от другите ще поеме вокалните партии, но ще си изкара концерта. Ако Самбора беше там, това нямаше да се случи и той щеше да изнесе остатъка от концерта. Ама ние плащаме за нищо. И се радваме на това....