D2 ще подгряват Aerosmith

Концертът е на 17 май на стадион "Локомотив"
15 апр 2014 11:10, Александър Попов
10
D2 ще подгряват Aerosmith
Снимка: Асен Тонев

Американската банда Aerosmith избра родната банда D2 за подгряващи на първия им концерт у нас на 17 май на стадион "Локомотив".

"За мен Aerosmith винаги са били една от най-уважаваните групи, а Джо Пери е един от любимите ми китаристи", щастливо коментира фронтменът на D2 Митко Кърнев и добави, че любимите му песни на бандата са Janie's Got a Gun и Love in an Elevator.

На концерта D2 смятат да изпълнят на живо специална селекция от парчета, включваща тракове от чисто новия им албум “Феникс”, както и най-популярните песни в дискографията им.

Aerosmith пристигат у нас в оригиналния си състав, точно както при основаването си през далечната 1970 г. в Бостън, Масачузетс - Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани).

Петорката ще представи най-големите си хитове и парчета от последния им албум Music From Another Dimension.

Билетите за концерта на Aerosmith са на цена от 70 до 150 лева и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
67135 преди 10 години
D2 e единствената БГ група в момента, която звучи адекватно за съвременните рок-стандарти. И то стози певец и след като смениха стила към по-алтернативен. С Дичо звучаха мелодично - просто поп. Само, че за да разбереш това, трябва малко обща култура.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С този певец, все повече ми падат като нивоС бай-Дичо вървеше по-добре хавата
1
1
 
7
 
! Отговори
Бобчо преди 10 години
Това е все едно да подгряваш парен котел на локомотив със запалка.....