Папа Емертиус и Ghost ще подгреят Iron Maiden

Шведската банда е известна с ексцентричното си поведение
22 апр 2014 11:30, Александър Попов
3
Папа Емертиус и Ghost ще подгреят Iron Maiden
Снимка: СМЕ

Шведската хеви метъл банда Ghost ще подгрява Iron Maiden на концерта им в София на 16 юни в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Групата е основана през 2008 г. и има два албума зад гърба си. Дебютният им е Opus Eponymous, а вторият - Infestissumam, излиза през 2013 година. Те са известни и със своето ексцентрично поведение на сцената. Пет от членовете на групата носят роби с качулки, а вокалистът винаги се появява с грим като череп и е облечен като римски папа.

Всички членове на бандата пазят в тайна имената си, известни са само като Безименните духове, а вокалистът се подвизава под името Папа Емеритус.

Ghost представя себе си на света през 2010 година с Opus Eponymous, албумът завършва с Genesis – предсказание за идването на Антихриста. Той вече е тук с Infestissumam и към него трябва да се отнасяме както подобава.

Infestissumam е латинската дума за „Най-голямата заплаха” – отнася се до Антихриста, който е най-голямата опасност за християнския свят. Иронично, хорът, ръководен от Папа Емеритус Втори, възвестява Неговото начало.

Естествено, звездите на вечерта ще бъдат Iron Maiden, като София е една от последните спирки в суперуспешното си турне Maiden England World Tour. То стартира с 34 концерта в САЩ и Канада през юни 2012 и преминава следващата година през Европа и Латинска Америка. През лятото на 2014 г. култовата шесторка ще се завърне в Европа.

Освен промените в сет листа в сравнение с концертите от турнето досега групата гарантира, че ще се насладим на едно несравнимо с нищо досега светлинно шоу, с взривяващи ефекти и уникални превъплъщения на талисмана на групата – Еди.

Ограничени количества билети за концерта на цени от 60 до 140 лева все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
BURZUM преди 9 години
Бах ,не съм ги и чувал даже .Ама шъ и нещо много интересно като Лордиту сигурно, дали ше ходят на Евровизия.И тая оригинална тематика за Хантихриста ,потръпвам вече и кожата ми почна да цвърчи, като последният път когато влязох в църква.О Сатанааааааа ти си нашия водач,а ние твоите верни овцееее...беееееееее
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че организаторът не е Loud Concerts. Щяха да ви анонсират един час преди концерта, че Мейдън няма да дойдат а само Папа Емертиус.