Китаристът на Ozzy и Firewind идва на Каварна рок

Gus G ще замести Uli John Rot, който е възпрепятстван
24 апр 2014 14:45, Александър Попов
0
Китаристът на Ozzy и Firewind идва на Каварна рок
Gus G. Снимка: Каварна рок

Kъм рок и метъл имената на фестивала Каварна рок ще се присъедини още една легенда. След като Uli John Rot се оказа възпрепятстван за участие във феста тази година, на сцената ще се изяви китаристът Gus G.

Организаторите от Bulgarian Live Music съобщиха, че са получили писмо от Uli John Rot, в което той споделя съжалението си, че ще пропусне фестивала. 

"Съжалявам, че трябва да прекратя участието си в Kavarna Rock, но получих възможността да направя пълно турне в Америка заедно с Yngwie Malmsteen през юни. Тъй като нямам други шоута в Европа през този месец, прецених, че ще бъде по-удачно да преместя участието си за 2015 г. Благодаря ви за разбирането, ще се видим догодина!", пише в писмото.

Той ще бъде заместен от китариста Gus G, който в момента свири с Ozzy Osbourne и едновременно с това е лидер на Firewind. Той е обещал да направи истинско шоу с много нови парчета от последния албум I Am The Fire на Firewind и разбира се – добре познатите класики от Ozzy и Black Sabbath.

Заедно с него на Каварна рок ще пристигне и един от най-успешните млади представители на прогресив рока – Nathan James. Вокалът на Trans-Siberian Orcestra дели една сцена с банди като Megadeth и Alice Cooper, а дебютният му албум е реализиран с именно основното участие на Gus G.

Билетите за фестивала могат да бъдат намерени в мрежите на Eventim и Ticketportal в цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари