Глезим Dream Theater с телешко печено

Бандата ще наблегне на бира и вино при престоя си
Обновена: 24 юли 2014 17:34 | 24 юли 2014 11:50, Александър Попов
4
Глезим Dream Theater с телешко печено
Снимка: СМЕ

След броени дни София ще бъде разтърсена от уникалното шоу на Dream Theater. Кралете на прогресив метъла ще забият на 29 юли, вторник, в зала "Фестивална".

Вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа. За разлика от други концерти, на този няма да има подгряващи изпълнители. Очакванията са Джон Петручи и компания да се качат на сцената малко след 20 часа, като шоуто им ще продължи поне три часа, заявиха организаторите от СМЕ.

Специално за това турне великолепната петорка е подготвила доста изненади за своите фенове. Групата ще изпълни за първи път песни, които никога досега не са звучали на техни концерти. Освен това ще ни впечатлят с нова визия, декори, мултимедия, ефекти и уникално озвучаване.

Изричното желание на Dream Theater е да не се пуши никъде в зоната на бекстейджа. Вечерята им ще включва телешко печено или стек, спагети и пържени зеленчуци по ориенталски. Сред предпочитаните питиета са бяло и червено вино и бира. Рокаджиите са поръчали и неограничено количество минерална вода и газирани напитки.

Билетите за концерта на Dream Theater са на цени от 60 до 80 лева и все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: концертСофияDream Theater
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Телето преди 9 години
Така, както сте написали заглавието излиза, че ние в БГ-товица само трева пасем. Е те това глезене ли е? Хората са абсолютно скромни. Искат телешко, вино и бира. Това е!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слава богу лесно се намира немско и аржентинско телешко. Че ако им приготвят българско - с години ще го помнят.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
страхотна и изключително важна новина
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в България телешко месо не се продава, ще им сервират старо говеждо