Клиф Ричард сърдит, отмени концерт заради секс скандал

Певецът отрече да е насилвал малолетно момче
20 авг 2014 13:48, Александър Попов
8
Клиф Ричард сърдит, отмени концерт заради секс скандал
Снимка: Reuters

Легендарният певец Клиф Ричард отмени насрочения за септември концерт в Кентърбъри, съобщи ИТАР-ТАСС. Британецът в момента е в Португалия. Решението е било взето от представител на певеца, като причината са обвиненията в сексуално насилие.

Във връзка с обвинението миналата седмица беше обискиран домът на Клиф Ричард в Бъркшир. Тогава той също беше извън Великобритания.

Чрез адвокатите си певецът обяви, че отрича всички обвинения. Става въпрос за сексуално насилие над момче на възраст под 16 години, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Клиф Ричард
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
голям коментар, обичам когато срещам са умни и честни хора!! Честността, Санчо, е скъп подарък, не го очаквай от всеки..
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДо 3 , Преди няколко десетилетия скандинавците внасяха африканци за "подобряване " на биоматериала.
5
0
 
10
 
! Отговори
do 1 преди 9 години
Майкъл Джексън си отиде така, а след смъртта му се скъсаха да пускат негови издадени и неиздадени парчета и да правят милиони на гърба на трупа му. Тези среди са просто порочни и алчни. Все някоя *** се появява след 20 години и започва на плюя, а медиите с простотията си го доукрасяват и докарват такива хора до самоубийство. И после съвсем лицемерно започваме да гасим лампи и да палим свещи във фейсбук. Светът е лицемерен просто.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой?
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом става въпрос за британци съм склоненЩом става въпрос за британец съм склонен да вярвам на обвиненията.Малко ли случаи на британски педофили имаме у нас, че да се съмняваме.А пък с кръвосмешенията си са световно известни.Това да стигнеш до там, че да внасяш индийци за разплод за да избегнеш израждането на нацията си никой друг не го е правил.Те затова проявяват такава толерантност към пакистанци и други такива.Просто да се чуди и мае човек какво не харесват на нашите роми.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да е имало нещо, след толкова години нищо не може да се докаже, обаче богаташът може да бъде изнуден, да си плати, за да спре тормоза на присетилата се.
1
0
 
8
 
! Отговори
Зиг преди 9 години
Бъдете по-информирани като си пишете статиите!Стават въпрос за обвинение в сексуално насилие над 16-годишно момче преди 35 години.Дали това се е случило или не - не мога да знам. Надявам се - не. След близо 60-годишна кариера - надявам се да не си отиде запомнен с подобен скандал....