AC/DC тръгват на турне без барабаниста си

Бандата търси заместник на Фил Ръд
20 ное 2014 21:46, Александър Попов
4
AC/DC тръгват на турне без барабаниста си
Снимка: Reuters

Легендарната рок група AC/DC на всяка цена ще осъществи турнето си през 2015, дори и без барабаниста на групата Фил Ръд, срещу когото прокуратурата в Нова Зеландия повдигна ново обвинение в заговор за убийство, предаде Франс прес.

"Тръгваме на турне и нищо не може да ни спре", заяви в Ню Йорк вокалистът Брайън Джонсън, който заедно с китариста Ангъс Йънг е в САЩ за промоцията на бъдещия албум на групата. Музикантите признаха, че вече са започнали да търсят заместник на Фил Ръд.
 
Шейсетгодишният Ръд беше задържан след полицейски обиск в дома му в град Тауранга, намиращ се на Северния остров в Нова Зеландия. Той беше обвинен в опит за убийство, заплаха за убийство и притежание на метамфетамини и канабис. Ръд се появи в съдебната зала бос. Той не каза нищо пред съда, не се опита да се крие от журналистите и беше пуснат под гаранция до 27 ноември и със забрана да контактува със свързани с делото лица.

Според обвинението в края на септември той е опитал да наеме човек, който да убие други двама. Друг пък заплашил с убийство.

Съгласно законите на Нова Зеландия, ако бъде признат за виновен, барабанистът на Ей Си/Ди Си може да бъде осъден на до 10 години затвор, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ACDC
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крис Слейд е човеко!
2
1
 
2
 
! Отговори
Хасан и Ибрахим преди 9 години
На Евровизия ша свират ли? Само които свири и пей на Евровизия е наи добрия изпълнител.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да вземат Simon Wright