Митко Кърнев, Звезди и Кирил Божков жури на Каварна рок

Музикантите ще оценяват битката между младите банди
16 фев 2015 13:40, Александър Попов
2
Митко Кърнев, Звезди и Кирил Божков жури на Каварна рок
Митко Кърнев. Снимка: Булфото, архив

Жури от български музиканти ще определи кои български групи ще получат уникалната възможност да свирят на една сцена с Twisted Sister по време на десетото юбилейно издание на Каварна рок.

Във второто издание на Jägermeister Battle of the bands тежката задача се пада на Митко Кърнев от D2, Звезди и Кирил Божков от БТР.

"Малко са хората в България, които разбират от рок музика, и смятаме, че сме намерили точните хора, които могат да свършат тази нелека задача“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music. 

До 10 март родни групи могат да се запишат за участие в конкурса, като трябва да изпратят две или три авторски парчета, сред които поне едно трябва да бъде на английски език. Друго важно условие е бандата да може да изсвири поне 30-минутен сет.

По изпратените материали предварителен подбор на групите ще се извърши до 22 март.

Следващите дни ще бъдат обявени класиралите се, както датите и местата на кастингите в трите града - София, Пловдив и Варна, когато участниците ще трябва да представят на живо своя музикален потенциал. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
хеви метъл кучета и мрак !
1
1
 
4
 
! Отговори
рокаджия преди 9 години
Точно пък тия хич не разбират от музика.Музиката им е умряла работа и ще изберат някоя по умряла от тяхната.Самият факт,че групите на феста са от преди 35 години е демотивиращ и няма да има повече от 2500 души с билет.Бих си купил билет за AS I LAY DAYNG,PARKWAY DRIVE,ARCH ENEMI,BVB.Работата става все по зле всяка година.Цонко мисли,че пасем трева ама ***.Ще ходим в Румъния,Сърбия и т.н.