Judas Priest идват на 30 юни

Концертът ще бъде в зала Арена Армеец
Обновена: 26 фев 2015 10:43 | 26 фев 2015 10:43, Александър Попов
23
Judas Priest идват на 30 юни
Снимка: СМЕ

Една от най-значимите хеви метъл групи на всички времена - Judas Priest, идва за концерт у нас на 30 юни по покана на София Мюзик Ентърпрайсис.

Събитието ще бъде в зала Арена Армеец и ще бъде част от тяхното световно турне Redeemer of Souls Tour. То започна миналата година в САЩ, а през тази продължава в Австралия и Нова Зеландия, Япония, Латинска Америка, а през лятото и в Европа.

Билетите за концерта ще бъдат от 40 до 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на ТикетПро, билетен център НДК и касата на Арена Армеец. Продажбата стартира на 27 февруари, петък.

Благодарение на албуми като British Steel (1980), Screaming for Vengeance (1982), Defenders Of The Faith (1984) и Painkiller (1990), Judas Priest се наредиха сред най-успешните метъл банди на всички времена.

Сред най-емблематичните им хитове са Breaking The Law, Living After Midnight, Heading Out to the Highway, You’ve Got Another Thing Coming и много други.

През 2014 г. Judas Priest издадоха албума Redeemer of Souls, който е 17-ти поред в тяхната дискография. Той дебютира под номер 6 в класацията Билборд 200 – най-високата позиция за цялата кариера на бандата. Издаден е у нас от Вирджиния рекърдс/Sony Music.

"Всеки път целта ни е да вдигаме летвата по-високо и да търсим ново звучене в собствената ни философия за стила на Judas Priest. Redeemer of Souls разпали наново страстта ни към всичко, в което вярваме, в метъл идеите, от които се роди бандата. Албумът е класическа комбинация от всичко това, което обичаме в хеви метъл музиката – бясни китарни рифове и сола, яростни барабани, здрава бас линия и вокали, раздирящи до небесата", заяви Роб Халфорд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
8
 
! Отговори
фен преди 9 години
Защо в залата! Защото тези Велики "организатори" трябва да продадат 10 000 официални билета, и още 10 000 фалшиви , като на MAIDEN, още ме викат по полицията ,защото съм си купил фалшив !
10
10
 
2
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Разбрах, че Judas щели да бъдат подгряващи на Мара дет показа как го прави, как се врътка, как го бара :)))
9
3
 
5
 
! Отговори
murphy преди 9 години
Защо в залаааааа :/
8
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една читава песен имат тия, а на последния им концерт в България публиката я изпя вместо тях!
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предния път на Армията бяха супер
6
4
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Екстра,прибираме се от Каварна и на другия ден Judas :)
5
1
 
12
 
! Отговори
Miro преди 9 години
и защо юни ще се врем в зала... 1. ще пукнем от жега и смрад...2. върте не се пуши.. тва е тъпо... по-добре на стадион .. който и да е....аз пасувам ако е в зала... а ми се ходи...
4
0
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
oooo, там сме, тъкмо тия дни гледах, че няма дати за България и сега съм много приятно изненадан.
3
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бил съм на десетки концерти. Единственият, на който си тръгнах преди края, беше на Judas на Армията. Мисля да го пропусна този.
2
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария Илиева билети от 40 до 100 лева. Джудас билети от 40 до 100 лева. Открийте разликата! Пред Роб Мара е просто писукаща петокласничка!!!
1
2
 
24
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Страхотно! Мислех, че Epitaph ще е последното им турне. Няма ли стадиони, та пак ще сме наврени в зала?