Jeremy? забиват на британски инди фестивал

Родната банда отива на The Great Escape 2015
Обновена: 27 мар 2015 10:01 | 27 мар 2015 10:01, Александър Попов
3
Jeremy? забиват на британски инди фестивал
Снимка: Jeremy?

Jeremy? ще забие на фестивала за нова музика в Европа The Great Escape. Фестът ще се състои между 14 и 16 май в Брайтън, Великобритания, като за изявата на нашите музиканти е отреден съботния ден.

Включването на родната група в програмата на тазгодишното юбилейно издание на утвърдения форум, става по покана и със съдействието на Музикалната конференция за югоизточна Европа SeeMe.

Изборът на SeeMe е Jeremy? след успешната 2014 година за бандата. Тя издаде два видео сингъла, реализира концерти в страната, стъпи и на култовата сцена на лондонския The 100 Club.

Момчетата от Jeremy? заявиха, че са готови за висок старт.

"Тази въможност е наша мечта от години и нещото, което показва колко е важно за музиката в България, че съществува събитие като SeeMe и хората, които са го създали. Щастливи сме, че това ще ни се случи, приемаме предизвикателството и както винаги - обещаваме всичко от себе си", сподели фронтменът на групата Ерсин.

В рамките на десетото издание на The Great Escape над 400 банди ще дадат всичко от себе си, за да бъдат забелязани от лейбъли и над 3000 представители на основните компании в музикалния бизнес.

На фестивала през годините са участвали Kassabian, Ед Шийран, Alt-J, Адел и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: JeremyфестивалThe Great Escape
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Clarckson ?
1
0
 
5
 
! Отговори
Antimon преди 9 години
Браво :)