Whitesnake забиват в София през ноември

Концертът им ще бъде в зала Арена "Армеец"
15 апр 2015 10:39, Александър Попов
24
Whitesnake забиват в София през ноември
Дейвид Ковърдейл. Снимка: Reuters, архив

Рок легендите Whitesnake идват за голям концерт в столичната зала "Арена Армеец" на 24 ноември. Той ще бъде част от тяхното турне The Purple Tour, а билетите влизат в продажба от 17 април, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис, цитирани от Werock.bg.

Цените ще бъдат от 60 до 120 лева, в зависимост от местата в залата.

За първи път публиката в София, заедно с класиките "Is This Love", "Here I Go Again" и много други, ще има удоволствието да чуе супер хитовете от трите велики албума на Deep Purple – Burn, Stormbringer и Come Taste The Band, в които участва Дейвид Ковърдейл.

След многобройните си участия през 2013-та, свързани с турнето Forevermore World Tour, групата прекара 2014 г. в записи на 12-тия си студиен албум "The Purple Album".

"Новата ни продукция ще е един вид отдаване на почит. Това е едно голямо благодаря от мен към Deep Purple за възможността, която ми бе дадена преди 40 години. Както казах на Ричи, с тях започна това невероятно пътешествие за мен, което продължава и днес и не бих могъл да си представя по-добри учители. Универистетът Deep Purple беше изключителна школа за мен. Нямаме търпение да изпълним тези песни на живо", коментира Ковърдейл.

Турнето на Whitesnake в подкрепа на новия албум стартира от края на май в Северна Америка и ще продължи там до средата на август.

Първият им концерт ще е на 28 май във Вашингтон. През есента бандата ще поеме и на европейска обиколка, като една от спирките им за щастие ще бъде в София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: WhitesnakeАрена Армеец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
0
 
! Отговори
bebok преди 9 години
Niamam tyrpenie da ne otida!
8
1
 
7
 
! Отговори
Sandman преди 9 години
Под всяка една статия, свързана с предстоящо гостуване на световноизвестна рокгрупа, присъстват еднотипни коментари, предполагам, платени от някой, който иска чалгата да бъде поставяна на пидестал, с идеята народа да изпростява все повече и повече.
7
1
 
22
 
! Отговори
RAD преди 9 години
До всички, дето се подиграват на групата:1. Уайтснейк не са американска, а оригинално британска група 2. Като не ви харесва какво свирят, не ги слушайте и не ходете на техни концерти3. Нямат нищо общо с чалгата, колкото и да се напинят някои хейтърчета тука :))4. Значително по-добре се справят като пенсионери от Йосип Кобзон например и от половината ***, дето се изсипа в България, за да пее за радост на просълзените партизани :):)
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е ли Андреа, няма да отида.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хора ако не се познавате идете на психолог да ви обясни какви сте!
4
2
 
26
 
! Отговори
Габровски шеги преди 9 години
- Как кръстихте бебето?- Издислав.- На кого!?- На песента на Уайтснейк "Is This Love"
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"забиват"............ кол в *** на вестникарите.
2
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ко да забиват, тези вълци са забили отдавна!
1
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имат една песен.