Рок легендата Джо Сатриани идва през октомври

Концертът ще е в НДК, билетите от 55 до 115 лева
22 апр 2015 14:24, Александър Попов
9
Рок легендата Джо Сатриани идва през октомври
Снимка: Reuters, архив

Легендарният китарист Джо Сатриани идва за концерт у нас на 11 октомври, по покана на Loud Concerts. Той ще забие в зала 1 на НДК, а поводът е деветия рожден ден на радио Z-Rock.

Гостуването му ще бъде и част от неговия тур в подкрепа на неговия предстоящ 15-ти студиен албум, който все още няма име. Той се очаква да бъде на пазара в разгара на юли и ще наследи "Unstoppable Momentum" от 2013 година.

Джо Сатриани е най-продаваният рок китарист за всички времена и има в колекцията си всички възможни награди на рок китарни списания.

От 1996 г. насам Джо участва и в G3 турнетата – над три часови шоута с китарни крале от ранга на Стив Вай, Джон Петручи от Dream Theater, Ерик Джонсън и Стив Морс.

За изпълненията си на живо китаристът споделя: "Свиренето на китара е забавно и всъщност е вълнуващо като всеки един екстремен спорт или смахнато артистично начинание. Музиката поглъща цялото ми същество – мускулите, сърцето, мозъкът, духът и емоциите. Всичко се пали и изгарям в този огън – потя се, вибрирам и когато приключа със свиренето съм тотално изтощен".

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Еventim на цени от 55 лева до 115 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
йеее преди 8 години
Там сме!!!! Вече имаме и билети!!!
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
O! Bobi:))))
3
18
 
0
 
! Отговори
Анчо Шукри преди 8 години
Тоз само скинарите го харесват.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-най
1
0
 
7
 
! Отговори
ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН преди 8 години
2002 го гледахме в София с един приятел, който вече не е жив за жалост. Най добрия е. Пак ще се гледа.