Ой! Ой! Ой! Пънкария с Контрол, Млък! и Холера

Трите банди забиват в Маймунарника на 15 май
24 апр 2015 08:24, Александър Попов
7
Ой! Ой! Ой! Пънкария с Контрол, Млък! и Холера
Снимка: Контрол

Ой! Ой! Ой! Пънкария с Контрол, Млък! и Холера

Трите банди забиват в Маймунарника

Бандите Контрол, Млък! и Холера откриват сезона в клуб Маймунарника с концерт на 15 май. Музикантите от различните поколения пънк групи ще се качат за пръв път заедно на една сцена.

Контрол ще забият в столицата, след успешна клубна обиколка. Групата работи върху нов албум, като вече представиха парчетата "Герой" и "Това е песента". Преди софийския концерт те ще свирят във Варна и Велико Търново. Сетлистът на Контрол ще включва повечето нови парчета, направени с Иван Гатев, старите класики на групата и една специална преработка на позабравеното „България“, направена специално за концерта.

Млък! също смята да изненада публиката. След излизането на четвъртия им албум „Балканозавър” през ноември 2014 г. и завъртането на песента „Роб до гроб” в радио ефира и родните класации, музикантите от групата са запретнали ръкави и вече са готови с още едно ново парче.

Холера е групата, която засега не издава своите планове за концерта, но от тях със сигурност можем да очаквам да изсвирят всичките си класики от албума „Уплаши детенце“, продаван по нестандартен начин в кофички за кисело мляко.

Концертът ще започне точно в 20:00 часа, а билетите ще се разпространяват на предварителна продажба в мрежата на TicketPro на цена от 15 лева. Пропускът в деня на пънкарията ще бъде 18 лева. Първите 100 билета пък са на промо цена от 10 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
qwe преди 8 години
И на вратата на Цветанка: троп троп тропОтворете! Отворете ви казвам, аз идвам от планината! Отваряй, отваряй веднага! Отваряй, премръзнал съм ЕЙ! ОТВАРЯЙ, ЩЕ ТРОША!
5
1
 
12
 
! Отговори
AcOrP преди 8 години
Олелелелелее колкоо съм пиян! :D чак ми се привиждат някви неща ДНЕС.БГ да пише за Контрол и Холера... Пънкоо нема умрее.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цецке, поздравявам те с песента на Холера - Стоянке! Пусни си я, като вместо Стоянке си пей Цветанке!
3
0
 
11
 
! Отговори
хехехе преди 8 години
Цецка вероятно е дете на чалга поколението, с ЕГН започващо с 9 и не е на ясно с тази музика.
2
29
 
2
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
Парад на Пошлоста и Безвкусицата....на ненормалните!....
1
3
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Това се върти у фейса от месец