Разпродадоха концерт на Остава и P.I.F., ще има втори

Двете банди свирят заедно в столицата и на 20 май
18 май 2015 12:52, Александър Попов
9
Разпродадоха концерт на Остава и P.I.F., ще има втори
Двете банди ще забият заедно на 20 и 21 май. Снимка: Строежа

Остава и P.I.F. обявиха втора дата за общото си шоу в София. След като концертът им на 21 май в Терминал 1 вече е напълно разпродаден, двете български рок-алтърнатив банди пуснаха билети за допълнително събитие, което ще се състои ден по-рано - на 20 май. Клъбът е същият, програмата също.

В два поредни дни музикантите ще зарадват публиката си с около тричасов сет, в рамките на който групите ще излязат поодтелно и заедно, плюс разнообразни комбинации помежду си.

P.I.F. вече представиха в Youtube своя версия на песента "Поля от слънчогледи", в оригинал на Остава и Стенли. На 20 и 21 май на едно място ще звучат едни от най-запомнящите се български парчета - "Шоколад", "Приказка", "Мини-тяло", "Невидимо дете", "Лондон, Париж, Берлин", "Оставам тук", "Ще дойдеш ли с мен?", "Колело", "Стоп", "Сън в съня", "Океан", "Седем" и много други.

Същото събитие се очаква да бъде прието с голям интерес и в Берлин, където двете групи ще гостуват на 24 май, в клуб Lido.

Билетите за втората обявена дата, 20 май, са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg, като само за два дни от пускането им една трета от количеството е вече изчерпана. Цените са 12 лева преди датата и 16 лева на самия ден и на място, до изчерпване на капацитета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Вико преди 8 години
Сън в съня не е ли на My Disorder
6
1
 
2
 
! Отговори
неутрален преди 8 години
Симпатяги, ПИФ и Остава имат немалко фенове в България. Това, че събирали по 100 човека е абсолютно невярно, защото съм ходил и на 2те групи на поне 4-5 участия и определено събират достатъчно публика. Е, може би на Фики, Азис, Криско или Галена има повече хора, но това е, защото просто те свирят по-масова музика. Всъщност и в 2те групи има страхотни музиканти, които на живо правят страхотни участия. Сигурен съм, че ако слушате такава музика, ще оцените и тях. Въпрос на вкусове :)
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що ве тая "Сладко от шоколад" не е лоша
4
1
 
5
 
! Отговори
В. преди 8 години
А вие с какво ще се похвалите в този живот, освен с хейтърското си мислене?
3
2
 
7
 
! Отговори
Продуцент преди 8 години
До TulskiТурски, не може само чалга и ***'анета бе, ефенди. И аз не съм фен на тези групи, но не ми пречи, че ги има. Освен това, никой не те задължава да ходиш на концерта, така че няма от какво да се притесняваш.
2
14
 
3
 
! Отговори
майорски преди 8 години
Пиф ..Остава ...това герой от анимационни филми ли са ?Колко ли са платили на "Днес" за да напишат нещо за тях ?
1
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой пък слуша Остава? То такава депресия се лее от песните им, че ти иде да си прережеш вените надлъжно!