Пуснаха под гаранция Фил Ръд след алкохолния запой

Барабанистът на AC/DC ще бъде тестван по всяко време
20 юли 2015 08:47, Александър Попов
0
Пуснаха под гаранция Фил Ръд след алкохолния запой
Снимка: БТА

Бившият барабанист на рок групата AC/DC Фил Ръд бе освободен под гаранция, след като съд в Нова Зеландия го обвини, че е консумирал алкохол в нарушение на условията на домашния арест, предаде Ройтерс.

61-годишният Ръд бе арестуван в събота и оставен в ареста до явяването му пред съда тази сутрин. Той не обжалва обвинението и съдът му нареди да се яви отново след две седмици, както и да дава проба за алкохол и наркотици, щом му бъде поискано.

Още по темата

Обвинението бе предявено на Ръд десет дни, след като той бе осъден на осем месеца домашен арест заради заплаха с убийство и притежание на наркотици. Докато е в домашен арест, му е забранено да консумира алкохол и наркотици.

Роденият в Австралия Ръд обжалва присъдата на домашен арест. Той е следен с електронни средства и няма право да напуска без разрешение голямата си къща на морския бряг в Тауранга, на 20 км югоизточно от Оклънд. Ако наруши условията на домашния арест, може да бъде пратен в затвора.

Фил Ръд бе арестуван за първи път миналия ноември и обвинен, че е отправил заплахи за убийство след слабото представяне на соловия му албум.

Бившият барабанист на AC/DC заживя в Нова Зеландия, след като бе отстранен от рок групата през 1983 г. През 1994 той се върна в AC/DC, но продължи да живее в Нова Зеландия, където притежава ресторант.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ACDCФил Ръд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари