"Фондацията" с първи концерт във Варна

Музикантите с шоу на 11 декември в ДКС
13 окт 2015 13:35, Александър Попов
0
"Фондацията" с първи концерт във Варна
Снимка: Фондацията

Супергрупата "Фондацията" готви своя първи голям концерт във Варна. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще гостуват в морската ни столица на 11 декември, като спектакълът ще бъде в Двореца на културата и спорта.

След две мащабни турнета в САЩ и Канада и Европейско турне - звездните музиканти ще изпълнят любимите песни на поне три поколения българи в обновената зала "Конгресна".

Билетите за събитието се пускат в продажба от днес, 13 октомври, в мрежата на Ticketportal и касата на ДКС Варна. Цените им са от 10 до 40 лева, според мястото в залата.

"Фондацията" е създадена в началото на 2013 г., а идеята за групата е на Дони. "Петимата заедно ще превърнем черно-белите ви спомени - в цветни", обеща той преди гостуването във Варна.

Най-старата песен в репертора на групата е "Бяла тишина" от 1967 г., а публиката ще има възможността да чуе емблематични парчета като: "Няма връщане назад", "Малкият Принц", "След десет години", "Две следи", "Не така", "Вкусът на времето" и др.

Само преди броени дни групата изнесе концерт в Тел Авив, Израел, а през следващата година музикантите се готвят и за сериозно турне в Нова Зеландия и Австралия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари