Тангра се завъща с голям концерт на 1 декември

Феновете подгряват с ВИП шоу на 24 юни
10
Тангра се завъща с голям концерт на 1 декември
Снимка: Александър Нишков

След повече от 25 години мълчание група Тангра се завръща с нов проект и с ВИП концерт на 24 юни в зала Сити Марк Арт Център (старото кино Левски).

Константин Марков, Станислав Сланев - Стенли, Дани Ганчев и гост музикантите Иво Чалъков и Стефан Попов (Grаvity Co) ще представят пред публика най-големите и обичани хитове на групата от всички периоди.

Петимата, които в момента усилено работят над нов албум, подготвят да изпълнят и някои от новите си парчета за първи път по време на събитието.

Билетите за ВИП събитието на 24 юни, което стартира в 20:00 часа, могат да се закупят от системата на www.Ticketportal.bg и www.Ticketsbg.com, както и на касата на Сити Марк Арт Център. Цената им е 20 лева.

От днес в Ticketportal.bg тръгнаха в продажаба и билетите за големия и дълго очакван концерт на Тангра, който ще се състои на 1 декември в зала 1 на НДК. Скоро ще бъдат обявени и подробности за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: концертТангра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
37
 
! Отговори
правдолюб преди 7 години
видехме ги на нова година,въздух под налягане са ,още карат на старата слава на тангра2,слаби инструменталисти са в тази формация,да не говорим за пеенето,много са далеч от истината,стенли не е подходящ за фронтмен-най-доброто което е правил бише с група спринт,а данчо не може да свири по-добре е да забавлява бандараците не става за сериозна сцена
9
0
 
52
 
! Отговори
шамбала преди 7 години
видехме ги на нова година какъв въздух под налягане са,толкова години карат на стара слава, най-добрите им години беха с чочо владовски,и са толкова дебелооки, едно благодаря не казаха на стария състав за това че те извоюваха със здраво свирене славата с която третия състав се фука все още
8
2
 
218
 
! Отговори
некой си преди 7 години
какъв концерт?първо требва да се научат да свирят и да пеят,па след това концерт
7
0
 
330
 
! Отговори
краси преди 7 години
До тони не можеш да омаловажаваш трудът на предишните тпросто тангра днес немаше да е това което е ако не беха първите първите формации, музикантите от тех са оставили част оат себе си, за да се фръцкат третия състав, щеха да са герои ако беха зарочнали от нула и да постигнат нещо, тангра не е само стенли,тангра е и чочо , и сашо гривната, и личо,и тенко,и боти и боби людмил и всички които са участвали от момента на създаването на групата за съжаление се демонстрира неглижиране и омаля
6
318
 
2
 
! Отговори
тони преди 7 години
До донизатова ли едни от най-успешните песни на групата са от третия им състав? :-)
5
315
 
7
 
! Отговори
shrek преди 7 години
Такъв бог "Тангра" никога не е имало и всичките тия измишльотини са опитите на псевдоучени от СССР да пришият прабългарите към тенгриянството. А в СССР, като пръднат нашите *** вече лапат топли курешки.
4
313
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тенгрианството е изначалната религия, светоглед и космология на българите от незапомнени времена, но днес много малко се знае за него. Това, че попада и при тюрките е нормално, минали сме оттам, научили са по нещо.
3
315
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До приемането на християнската религия (покръстването) народите населявали земите на днешна България са били езичници и са вярвали в два езически бога. Върховният Бог на по-многоброините южно славянски народи се е наричал Перун, а върховният Бог на войните на Аспарух се е казвал Тангра. Последният няма нищо общо и близко с исляма.
2
319
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БожилМонголски, турки или прабългарски бог, факт е, че до покръстването 864/5 година е бил най-почитания от нашите прадеди. И няма нищо общо с мюсюлманството. А иначе, Тангра беше групата с най-модерен звук през 80-те сред морето от соц. естрада. Коклото и добри музиканти да бяха ФСБ, музиката им беше копи пейс на арт рок групите от това време.
1
12
 
333
 
! Отговори
Божил преди 7 години
"Тангра" бяха чудесен състав с отлични изпълнения,но нека си сменят турското име с някое по-Българско,за да възпитават музикалните ни поколения в патриотизъм. Ако не искат- да сложат по един фес на главите,та да се знае.