Братята Кавалера пристигат в София в деня на концерта

Концертът на Sepultura е на 15 ноември в зала "Универсиада"
Обновена: 14 ное 2016 14:00 | 14 ное 2016 13:35, Александър Попов
1
Братята Кавалера пристигат в София в деня на концерта
Снимка: M.E. Music

Основателите на Sepultura - братята Макс и Игор Кавалера, пристигат в България за своето шоу в деня на концерта. Събитието ще се състои на 15 ноември, вторник, в столичната зала "Универсиада".

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19:00 ч., а билетната каса на залата ще работи от 10:00 до 22:00 часа, съобщават организаторите M.E. Music. За всички притежатели на билети от категорията "priority access" ще бъде обособен отделен вход, който ще бъде отворен 15 минути по-рано – точно в 18:45 ч.

Шоуто ще започне в 20:00 часа със сета на немската траш банда Dying Gorgeous Lies, начело с фронтдамата си Лиз Горджъс, които ще подготвят публиката за големия хедлайнър. Макс и Игор в компанията на музикантите от Cavalera Conspiracy се очаква да се качат на сцената около 21:00 ч., като шоуто им ще продължи 90 минути.

Призоваваме всички посетители да носят със себе си документи за самоличност, допълват от M.E. Music. Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място.

Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. 

Билетите за събитието днес все още са на цена от 50 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро България в цялата страна. В деня на концерта цената им ще бъде 60 лв.

Забранено е внасянето на звукозаписна техника, професионални и полупрофесионални фотоапарати със сменяем обектив, видео камери, прожектори и лазерни точкови фенерчета. Строго забранено е внасянето в залата на всякакъв вид оръжие, леснозапалими и отровни вещества, стъклени бутилки и опасни предмети.

Охраната ще конфискува всичко, което по някакъв начин застрашава безопасноста на публиката и артистите. На събитието няма да бъдат допускани лица под въздействието на наркотици или алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Азер Гъзаев преди 7 години
Баси ама и тия нешо се опитват да стават комерс,а?!тва металика стана яко фиЕшен