Evanescence и Guano Apes идват за рок фест в Пловдив

Hills of Rock ще се проведе на 30 юни и 1 юли
15 фев 2017 13:30, Александър Попов
1
Evanescence и Guano Apes идват за рок фест в Пловдив
Evanescence.Снимка: СМЕ

Evanescence и Guano Apes са първите големи имена, обявени за първото издание на фестивала Hills of Rock, който ще се проведе на 30 юни и 1 юли, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис. Фестивалът ще се реализира ежегодно и ще се включи в рамките на инициативата Пловдив – Европейска столица на културата.

Феновете ще ги очакват три сцени, всяка със свой собствен музикален стил и звучене - Главна сцена (Main stage), Световна сцена (World Stage) и Алтернативна сцена (сцена "На тъмно").

Във феста се очаква да вземат участие над 30 артисти и групи. Наред със световни звезди, ще видим и актуални имена от съседните балкански държави, както и най-добрите български групи.

Освен Evanescence и Guano Apes на Hills of Rock ще участват още британската рок група RavenEye, шведската метъл група Imminence и българските SEVI, Siluet, Krossfire и Dream Skiller. Скоро се очаква да бъдат потвърдени и анонсирани и останалите групи за трите сцени на фестивала.

Фестивалът ще се проведе в парка около Гребен канал Пловдив, като главната сцена ще бъде изградена на терена на стадион Пловдив (без трибуните да бъдат използвани), а двете допълнителни сцени ще бъдат разположени около него, за да се избегне смесването на звуците.

Ограничено количество промо билети за целия фестивал на цена от 80 лева тръгват в продажба на 16 февруари в билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg 
 
Цените ще се повишават на няколко етапа до старта на фестивала и след анонсиране на нови групи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Guano ApesEvanescence
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
TDG преди 6 години
явно не сте чували за Three Days Grace, които също ще участват, а са една от мейн групите..... жалко
1
0
 
4
 
! Отговори
браво преди 7 години
БРАВО