Дара Екимова се включва в концерта на Сленг

Дъщерята на Дими ще се качи на сцената на юбилея на групата
20 мар 2017 14:23, Александър Попов
13
Дара Екимова се включва в концерта на Сленг
Снимка: Монте Мюзик

Дъщерята на загиналия трагично фронтмен Сленг Дими - Дара Екимова, ще вземе участие в специалния концерт по повод "20 години група Сленг" тази сряда, 22 март, в клуб "Терминал 1".

Тя ще излезе на сцената за един красив дует със сегашния вокалист на бандата – Владо Михайлов. Двамата ще представят песента "Остани", която е част от втория албум на групата, но във вечерта на събитието ще прозвучи с нов и много по-динамичен аранжимент.

Повече от месец Дара репетира с голямо вълнение за емблематичната вечер, заедно с музикантите Калин Петров, Младен Несторов – Патето, Владо Михайлов и специалният гост – барабанистът Алекс Лазаров. Освен нея, участие ще вземат и други музиканти, дългогодишни приятели на групата - Митко Кърнев, Юрий Божинов и Димитър Митев-Дънди.

Концертът по повод "20 години група Сленг" ще събере на едно място цялата история на една от най-характерните български формации от 90-те години до днес.

Посетителите ще имат възможността да чуят емблематичните "Мой свят", "Синьо", "След хиляди години сън" и много други. Преди седмица, бандата представи част от своята най-нова музика в EP с името "Бъди".

Билети за концерта могат да бъдат намерени на предварителна продажба в мрежата на Еventim на цена от 10 лв. В деня на събитието входът е 15 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: сленгДара Екимова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
8
 
! Отговори
неразбрал преди 7 години
Кой се интересува от тези? Всеки ден има стотици такива концерти. А Дара е по-тъъъпа и от сбабичосаната Ива. Кви 10 лв? Пред блока да свирят , няма да ги слушам.
9
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо влязох да чета коментарите се питам бива ли пък толкова липса на капка човечност
8
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тия среди трябва да си нагъл, иначе не вървиш.
7
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По тъпо, нагло и просто същесво не съм виждала на тази възраст.А само с какво самочуствие , че някоя голяма певица. Но то крушата не пада по далек от дървото, майка и е същата.
6
4
 
53
 
! Отговори
Ирина преди 7 години
Леле, тази беше в една група с дъщеря ми в детската градина в Младост 2 и идея си нямате за какво идиoтче става въпрос. Заради нея едната от госпожите се поболя и лежа в психиатрията и в момента е с инвалидна пенсийка. А за майката .... нямам думи. По-нахално и нагло същество надали има на тази планета.
5
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кому е нужно да героизирате Дими и лигавато му отроче. Повечето хора помним при какви обстоятелтва загина.
4
2
 
54
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Бездарно момиче с противна майка с болни амбиции
3
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трагично загинал ако е без вина. А наркомана се качи на мотора дрогиран и замалко не уби две деца. Жена му пък се превърна още на втория ден във Веселата вдовица. Престанете да манипулирате хората.
2
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...загиналия трагично фронтмен..."Трагично загива някой, който без вина умира. В случая поне не беше успял да убие други хора, а просто се самоуби. Майката след това почна да става медийна звезда тип Кардашиан, дето е известна с нищо, но се вре навсякъде, че и стана PR. Явно хората харесват такива сериали, а сега това е продължението.
1
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е по-просто и нахално и от майка си.