Таря, Crematory и Kreator идват за фест в Бургас

Summer Chaos ще се състои на 31 юли на стадион "Лазур"
Обновена: 14 юни 2017 11:50 | 14 юни 2017 11:30, Александър Попов
4
Таря, Crematory и Kreator идват за фест в Бургас
Снимка: Summer Chaos

Задава се поредното издание на Summer Chaos Festival 2017, който тази година ще бъде на 31 юли на стадион "Лазур" в Бургас. Вече са ясни и част от участниците на феста, който ще стартира в 15:00 часа.

Първото име е добре познато на родната публика. На сцената ще се качи Ледената кралица на тежкия жанр Таря Турунен, като изявата й е част от европейското й турне The Shadow Shows, което стартира през октомври 2016 г. На 31 юли на стадион Лазур българските фенове на Таря ще могат да се насладят на живите изпълнения на композиции от наскоро издадените продукции, както и добре познатите класики, с които финландката се превърна в една от водещите фигури на метъл сцената.

Германците от Kreator, едни от основоположниците на траша, са следващото голямо име. Те имат 35 години зад гърба си, в които са издали 16 студийни албума. Пред българската публика те ще представят последния си албум "Gods of Violence".

В Бургас ще акостират и ветераните от Crematory. През април 2016 г. излезе последният албум на групата – "Monument", част от който българските фенова ще чуят по време на Summer Chaos 2017, наред с хитовете им "Тears Of Time", "Temple Of Love", "Black Celebration" и др.

В тазгодишното издание на фестивала предстои да се включат още две банди, които ще бъдат анонсирани в най-скоро време.

На сцената на фестивала в предишните му издания, българската публика е имала щастието да види наживо някои от най-известните имена на световната музикална сцена – Godsmack, The Prodigy, Bullet For My Valentine, Papa Roach, House of Pain, Clawfinger, Biohazard, Amorphis и др.

Продажбата на билети за събитието стартира днес, 14 юни, в мрежата на Тикетпро България и онлайн на ticketpro.bg. Промоционална цена до края на месец юни е 70 лв., а от 1 юли - 80 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 6 години
Там съм - щом има бира , всичко е наред .
2
3
 
3
 
! Отговори
varg преди 6 години
Пак пенсионери на цени,като за млада банда.
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ги познавам тези, но на няколко каси бира все ще се разберем нещо.