Кои наши читатели ще ходят на рок фест в Пловдив?

Вижте победителите от Бъди LIVE с Dnes.bg – Hills of Rock
26 юни 2017 12:35, Александър Попов
2
Кои наши читатели ще ходят на рок фест в Пловдив?
Evanescence. Снимка: СМЕ

Пловдив ще бъде домакин на първото издание на рок фестивала Hills of Rock, който ще се проведе на 30 юни и 1 юли. Фестивалът ще се реализира ежегодно и ще се включи в рамките на инициативата Пловдив – Европейска столица на културата.

На трите сцени ще се качат над 30 артисти и групи. Наред със световни звезди, ще видим и актуални имена от съседните балкански държави, както и най-добрите български банди. Хедлайнери са Evanescence и Guano Apes.

Организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис и Dnes.bg ви дадоха възможност да спечелите две двойни покани за Hills of Rock. Ето и победителите:

Вероника Георгиева
Григор Григоров


На спечелилите - честито! Dnes.bg благодари на стотиците участници и им пожелава успех в следващите ни игри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Hills of Rock
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Фестивалът беше страхотен, най-вече Evanescence !!!
1
0
 
2
 
! Отговори
Гюнтер Метала преди 6 години
Ся...имаше едни временааа,дето Майноград беше столица на културата..Тогава бе голвмияТЪ МигЪ за рок феновете..Марк Фарнър,Ричи БлекморЕ,Мераллика,Апокалиптика....Хорааа,разцепваш се Майна!!!..сега вече е евроатлантизъм групи "Онан",модерни..ваши читатели ще бъдат там,тия под дъгата,Фасилефф,и вся ефроейска радост.Миже и онова нещо плевнАЛИЕВ да отрази с надеждата да,се,срешне,с някой планински афроамериканец от Колорадо.Не ме триийте вее..много ми готин поста!!!!