Слаб интерес провали фестивала Summer Chaos 2017

Организаторите обявиха реда на връщането на билетите
28 юли 2017 09:07, Александър Попов
32
Слаб интерес провали фестивала Summer Chaos 2017
Феновете няма да видят Таря в Бургас. Снимка: Булфото

Поради слаб интерес към тазгодишното издание на фестивала Summer Chaos 2017 няма да се състои, съобщиха организаторите.

Събитието бе планирано за 31 юли, а на сцената трябваше да се качат Kreator, Таря Турунен, Crematory и Fallen Arise. Ниските предварителни продажби на билети обаче правят изпълнението на продукцията невъзможно.

Всички закупени билети за фестивала ще подлежат на връщане по следния начин:

- Билетите, физически закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна, ще се връщат на съответната каса, от която са били получени, срещу представяне на билета и касовата бележка към него.
В случай, че касовата бележка е изгубена, билетите могат да бъдат върнати в централния офис на Тикетпро на адрес София, ул. Шандор Петьофи 28, тел. 02-953 03 11 - всеки работен ден от 10 до 18 ч.

- Стойността на закупените онлайн билети от сайта www.ticketpro.bg, платени с кредитна или дебитна карта, ще бъде възстановявана автоматично по съответната банкова сметка на купувача.

Периодът, в който всеки закупен билет ще може да бъде върнат, е от 14 до 31 август.

Организаторите се извиняват на всички фенове за причиненото неудобство!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 6 години
До ПатриотПродължавай да се прегръщаш с Азис и не се бъркай хората като говорят.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименлепа ти брена га кацне с хеликоптер на някой Скандинавски стадион , ми се обади да те почерпя , ццц
25
1
 
8
 
! Отговори
Nuu преди 6 години
До THE JOKERОтиди на един фестивал където и да е в Европа , и ще разбереш кой е с психични заболявания . Аман от експерти с нелепи анализи .
24
13
 
0
 
! Отговори
THE JOKER преди 6 години
До Гай Баню ПатроновАми аз слушам МУЗИКА а не пищене. Пауър метъла, Хеви метъла и Хард рока, като цяло са ми любите стилове. Х.И.М, 69 еъес, Лорди, Чилдрън ъф Бодъм са едни от любимите ми финландски банди. Като Чълдрън са екстремен метъл, но всичките им албуми съдържат повече МУЗИКА от всичките блек метъл банди взети заедно.....
23
30
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Кой изобщо ги слуша още тия *** метали??2017 година сме бе хора не 80-те!
22
2
 
12
 
! Отговори
Гай Баню Патронов преди 6 години
До vladyКакво му обясняваш на тоя чалгар дето има компютъра само пиратски емпетройки на жон бон, айрусмид и тем подобни ***-"рокаджии"Много знае той кой е Миле и за кво се бори
21
0
 
14
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До THE JOKERMile Petrozza е класен баритон със сериозен диапазон и отлична техника на screaming. Екстремното пеене е второ по-сложност след оперното, изисква издръжливост, силна диафрагма, висока техника и т.н. при неправилно изпълнение може да се стигне дори до образуване на тумори.
20
5
 
7
 
! Отговори
Гай Баню Патронов преди 6 години
До THE JOKERТи ходи на Жон бон Жуви и подобни лигнярски групи, а остави на нас разбирачите да гледаме Горгорот, Мейхем, Мардук, Дарк Трон, Абат, Дарк Фюнеръл, Сатирикон, Карпатиан Форест, Инкуизишън, Инфектор, 1349 и мн. други истински, корави, безкомпромисни банди
19
13
 
4
 
! Отговори
THE JOKER преди 6 години
До Гай Баню ПатроновГоргорот? На такива блек метъл групи ходят само тинейджъри или хора с психични заболявания.....
18
0
 
10
 
! Отговори
Гай Баню Патронов преди 6 години
Гани, Ганииии.... нема да ти стъпим повече на тъпите фестове, ако ще да докараш Металика, ДиСи и Блек Сабат заедно, щото пак сичко ше о.с.ереш. А и да не забравя... не си ни върнал още парите от проваления концерт на Горгорот в София
17
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на тези имена/певици/групи, мястото им беше в каварна и никъде другаде. не са лоши, но наистина сравнително тесен кръг почитатели, ако го имаше каварненския фест, щяха просто да свирят една от трите вечери или в комбинация с други. отделно който прежали 100 лв за билет, обикновено спи на палатка или в евтина къща за 10 лв. на север имаше къде, около бургас е бетон до бетона и мутра до мутрата.
16
1
 
10
 
! Отговори
Бай Тошо преди 6 години
Бай Гани пак се издъни. Мисля повече да не посещавам събития организирани от неговата компания. Ако някой се чуди кой е организатора - Most of evil се казват. Ако съдя по сайта им, компанията не е активна от 2015.mostofevil
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ясно че няма интерес. Металите са на Терминал 2, а на Бетономорието останаха само мутри и чалгари.
14
16
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
Аз нито едно от споменатите имена на групи/певци ... не познавам :)
13
0
 
16
 
! Отговори
Wing преди 6 години
Кой по дяволите организира фест в понеделник в 3ч... и се чуди защо няма хора. Както казаха хората групите не са съвместими по принцип.
12
2
 
4
 
! Отговори
Клошар преди 6 години
Вече и в бедните страни не могат да напълнят банковите сметки
11
2
 
3
 
! Отговори
Клошар преди 6 години
Жалко че паничките им са празни .Май обедняха повече от мен
10
0
 
19
 
! Отговори
Немо преди 6 години
За съжаление очаквах нещо подобно.Таря е класа, но е често в България и сама едва ли ще успее да напълни стадион.Kreator са легенди, но едва ли имат много "хард" фенове от по-младото поколение.Също така едва ли "споделят" едни и същи фенове с Таря.Crematory - в личен план не са моята група.Преполагам повечето потенциални посетители (като мен самия) са останали пред дилемата, дали да похарчат 60-70 лева за да видят една група (която най-вероятно вече са слушали наживо).
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е Таря да гледаш час, час и половина с това пеене, сори няма да издържа.Най-много да и чуя една две песни и толкова, повече не издържам.Тя е за силни характери.И не знам какви са били цените на билетит, но като цяло организаторите в тая индустрия вече си надскачат мечтите(у нас, специално). Мислят си, че хората ей така ще им дават от 70 до 120 лева с лекота. Ай нема нужда.
8
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цеца поне има големи песни и добър бенд. Със сигурност много повече е вложено от композитори и текстописци за нейната дискография, отколкото влагат в тупса-тупса-тупса-туп. Смеете се, ама две пълни Арени за два дни един след друг, айде да видим дали лесно се постига. Явно има нещо, което влече хората към този стил. Става дума за чувства, емоция, енергия и такива нещица. Нищо против всеки един музикант - те са хора на Бог! Творят звуци.