Foreigner идват в Русе през 2018 г.

Бандата ще забие у нас на 8 май
6
Foreigner идват в Русе през 2018 г.
Снимка: PR

Легендарната рок банда Foreigner ще гостува догодина у нас, като концертът ще бъде на 8 май в многофункционалната зала в Русе. 

Билетите влизат в продажба от 10:00 часа на 2 август в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна. Цената за правостоящи е 50 лв., като първите 100 билета от тях ще са на промоционална цена от 40 лв., която важи до изчерпване на определената бройка.

Цените на билетите за седящи места са от 55 лв. до 90 лв., в зависимост от местоположението им в залата.

През настоящата 2017 година Foreigner отбелязват своята 40-годишнина с издаването на двойния CD сет "40", в който логично присъстват 40 песни, записани в периода 1977 – 2017 година.

В албума има и две парчета, записани специално за него - "Give My Life For Love" и нова версия на "I Don’t Want To Live Without You". В момента бандата празнува годишнината си с мащабно  турне в САЩ с Cheap Trick и Led Zeppelin Experience на Jason Bonham. Концертната обиколка ще се прехвърли и на нашия континент, а за щастие на многобройните им български фенове Foreigner ще посетят догодина и нашата страна с датата си в Русе.

С 10 мултиплатинени албума и 16 Топ 30 хита, Foreigner безспорно е една от най-великите и обичани рок банди за всички времена. Те продължават да разпродават турнета и да издават успешни продукции, които вече надминават внушителните 75 милиона продадени копия. Между вечните им хитове, които властват в класациите вече 40 години, са "Juke Box Hero", "Feels Like The First Time", "Urgent", "Hot Blooded", "Cold As Ice", световният номер 1 "I Want To Know What Love Is" и др.

Концертът в Русе на 8 май 2018 година е с начало 20:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
2
 
! Отговори
MARTEN преди 6 години
SHTE POSETIM KONCERTA VAV RUSE>>> NOVINATA E SUPER>>>SHTE SPESTIAVAM ZA BILET OT HRANATA SI
5
3
 
7
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 години
Това е толкова Форинър, колкото Любо - гнойната ангина е Щурците. Хайде на бас, че този концерт ще падне! Залагам 1000 лева! Тъпо е, ще слагате 100 кинта билет на население, което получава 380 лева заплата?! Баса е валиден!
4
3
 
1
 
! Отговори
ДО ПАТРИОТ преди 6 години
Ако питаш кой е Бонъм ,нямаш място в този сайт.
3
0
 
4
 
! Отговори
безплатни билети? преди 6 години
Ще има ли безплатни билети пак като тези на Назарет?
2
2
 
5
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Кой?
1
3
 
6
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Всъщност само Мик Джоунс с млади юнаци.Няма го Лу Грам-типичният глас,няма ги Елиът иУилс. Всъщност Форинър ама не съвсем . А иначе Бонъм-син е страхотен наследник на великия си баща.