За какво служи този бутон, пита фронтменът на Iron Maiden

Рок легендата Брус Дикинсън проговаря в автобиография
11 юли 2018 12:45,
9

"Преди повече от 20 години, когато Iron Maiden гостуваха за пръв път в София, вуйчо ме заведе на концерта им и това бе искрата, която запали големия пожар", сподели в студиото на Bulgaria ON AIR Николай Петрос от фенклуба на Iron Maiden в България.

От книгата на Дикинсън "Автобиография - За какво служи този бутон" разбираме, че рок-легендата е бил запален по фехтовката и авиацията, като много от песните му са повлияни от тези му интереси.

Николай Петрос разказа в "България сутрин" още любопитни моменти от неговото битие и характер - че той не бил стандартният тип рок звезда, а по-скоро земен човек и опортюнист.

"Той постоянно приема възможността да се занимава с нещо ново", допълни един от най-запалените фенове на групата. Детството на метъл-звездата е било нелеко, но го научава да бъде благодарен да цени това, което има. Отгледан е от баба си и дядо си.

Николай Петрос обяви, че на 22 юли предстои концерт на Iron Maiden в Пловдив, като определи това като най-силния период през годините на групата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
0
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 5 години
Да ви светна, че и Iron Maiden, и Judas Priest са силно повлияни от музиката и рифовете на великия Rory Gallagher ( чуйте песента му ''Moonchild''), и до голяма степен го копират.
5
0
 
14
 
! Отговори
Gosho преди 5 години
Хеви метъъъъъъъл!
4
2
 
6
 
! Отговори
Perivale преди 5 години
Книгата излезе преди почти година!
3
2
 
17
 
! Отговори
баба Сийка преди 5 години
И Айрън Мейдън стават, ама Веско Маринов е къде-къде напред пред тях.
2
7
 
1
 
! Отговори
беквокала преди 5 години
До Джедай МастърШап, шапшабадуба.
1
3
 
7
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Оуо, Оуоуо, оуо, оуоуоооо!