Annihilator отложиха турнето си, идват у нас догодина

Всеки може да възстанови сумата на билета си до 1 ноември
20
Annihilator отложиха турнето си, идват у нас догодина
Снимка: Facebook

Шоуто на Annihilator у нас се мести с година, а мястото си остава същото - клуб Joy Station.

Както обясни наскоро Джеф Уотърс във видео обръщение към своите фенове, отлагането на цялото турне се налага заради починалия наскоро легендарен екс вокалист Randy Rampage, както и заради проблеми с документите на Джеф, които трябва да получи от властите във Великобритания.

Междувременно бандата обещава съвсем нов албум, който феновете догодина ще имат удоволствието да слушат на живо наред с класиките на бандата, парчета от актуалната последна продукция "For The Demented", както и трибют към Randy Rampage. Концертът в София на 17 ноември 2019 година се организира от Loud Concerts.

Билетите за третото шоу на бандата у нас са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна -  магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Съществува и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечата закупеният електронен билет вкъщи.

Цената на билет е 40 лева, а в деня на концерта - 50 лева.

Закупените вече билети за концерта ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Феновете, за които новата дата 17 ноември 2019 е неудобна, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. Краен срок за връщане на билетите 01.11.2018 година.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва  да се изпратят до централния  офис на Eventim или да ги върнат  лично и до 7 работни дни ще  бъде възстановена сумата по  кредитната карта, с която са  закупени.

- с наложен платеж или по  банков път – феновете трябва  да върнат билетите си по  пощата с банкова сметка, по  която да бъде възстановена  сумата, заедно с име на титуляр  на сметката и телефон за  връзка. Също така могат да  се върнат и в централния  офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: концертAnnihilator
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
да пуснат хюрдо караджата и танас от бетере, то същото -.-
15
1
 
2
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 5 години
гледам че Миле Китич няма проблеми с билетите....
14
0
 
1
 
! Отговори
RockNroller преди 5 години
До АнонименТолкова ти е музикалната култура...
13
0
 
5
 
! Отговори
SciFi преди 5 години
Анихилатор е устройство (оръжие), което анихилира (унищожава без остатък) всякаква материя. Прави го чрез генериране и насочване на поток антиматерия. Среща се в научната фантастика.
12
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия пък какви са, някакви световно неизвестни.
11
3
 
5
 
! Отговори
! преди 5 години
искаме Азис
10
1
 
6
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Чете се "Анайълейтър".
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8Думата идва от латинското "нихил"- нищо.Понякога казваме""какъв нихилист си.."--да, ама отпред има едно "а", което обръща значението на 180 грдуса.т.е. анти нихилист, отпимист! е то затова не могат да си продадат билетчетата... къде са ръгнАли тука да пеят, като всички тук сме песимистични реалисти.! )
8
3
 
3
 
! Отговори
dkfjshfksjhk преди 5 години
Супер приятна група са, но се учудвам че феновете им още ходят по концерти. Не ме разбирайте погрешно, просто ме съмнява че някой под 35 ги слуша.
7
2
 
3
 
! Отговори
до5 преди 5 години
Думата идва от латинското "нихил"- нищо.Понякога казваме""какъв нихилист си.."( нищо не е ценно за теб"( като песимист, но още "по-зле"..;-))Та.. младежи, Думата има сила! Употребявайте добри, положителни думи, за да създавате положителна енергия около себе си и за другите..( Ако всички хора мислят положително и говорят положително, няма да има войни, неразбирателства...и ЕДИНЕНИЕТО ще бъде реалност) Но... виждате, четете ВСЕКИ ден КОЙ(коя) "се зарежда ' от изказаните отрицателни думи ..
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ний фйьеновите на Бойко ни я слушаме тъз диструквивна музка.Ний слушамйье само Вйеско с многоту пот и Кака Цйьецка с Цъфналия ГЕРБЕР.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не са луди да идват в тая корумпирана мафиотска ко чина.
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво е това "анихилатор" не ми е ясно?може би дефибрилатор?
3
4
 
4
 
! Отговори
Нито Цеца, преди 5 години
нито"заличители", нито простотии типАзис, Сузана и под.Вземете четете, образовайте се, младежи! Не се ли страхувате, че карат без книжки, убиват хора, имащи семейства, учили, трудили се, да живеят по ЗАконите.Не мислете, че сега е зле:около1960 имаше "Сърдитите млади хора"- недоволни на Запад, "Обърни се с гняв назад"- от кого е? В соц. държави- мълчахме и "ръкопляскахме"( ни гняв.. ни нищо..не е "разрешено).Гневните на Запад мислеха , че при нас е ОК!??Сега пак държавите "бушуват' от недовол
2
5
 
5
 
! Отговори
БожиГол преди 5 години
... Кви са тия , бе ? ... Кога ще дойде ... ЦЕЦА ?!?! ............. За да изпеем заедно ... на сцената ... "ТРЕПНИ" ... ?!?! ............
1
18
 
3
 
! Отговори
по-добре преди 5 години
никога да не идват- с ТОВА име!КОго ще унищожават, заличават?Каква ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ блика от тях!Не е нужно в България да идват такива хора!