P.I.F. с нетрадиционен концерт на две сцени

Бандата ще представи сборен албум на 7 декември в София
12 ное 2018 14:52, Александър Попов
2
P.I.F. с нетрадиционен концерт на две сцени
Снимка: Адриана Янкулова

Рок бандата P.I.F. готви нетрадиционен концерт в столичния клуб City Stage на 7 декември, когато ще представят сборен албум с най-популярните си "слънчеви" и "облачни песни". В двойния диск ще намерят място поетични саундтраци на тъгата като "Приказка", "Невидимо дете" и "Обещавам", както и гъделичкащи усмивката мелодии като "Юли", "Колело" и "Вали". 

"Тази вечер ще е изключително специална за нас, защото удоволствието ще бъде умножено по две – ще свирим на две сцени, съответно всеки от бандата ще има по два сета инструменти. Веселите парчета ще звучат много по-първично и изчистено, близо до стилистиката на The Beatles, а по-минорните ще са яко рокендрол, с безкомпромисен твърд звук", споделя фронтменът на P.I.F. Димо Стоянов.

Концертът ще бъде последният с басиста Юрий Божинов и ще срещне публиката с новото попълнение в групата Христо Михалков.

"С Юрий ще направим сета, който кара хората да танцуват, а бойното кръщение на Христо ще бъде "облачно", с парчета като "Свободен от теб" и "Отлъчен". Подготвяме и тематична мултимедия за репертоара на всяка от двете сцени", издава Димо.

Двойното CD с най-добрите слънчеви и облачни парчета на P.I.F. ще включва общо 26 заглавия и феновете, споделили емоцията от концерта на 7 декември, ще имат шанса първи да го закупят.

Билетите са достъпни на bilet.bg на цена от 12 лв. на предварителна продажба, а в деня на концерта ще се влиза срещу 15 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: концертPIFCity Stage
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
79
 
! Отговори
вд преди 5 години
те на една не моат да свирят па се силат на две
1
1
 
89
 
! Отговори
от публиката преди 5 години
смешници