Slayer идват за последно у нас, забиват през юли

Концертът на бандата ще е част от Final World Tour
11 дек 2018 09:37, Александър Попов
20
Slayer идват за последно у нас, забиват през юли
Снимка: Reuters, архив

Американската банда Slayer ще гостува за последен път в България. Страната ни бе включена като част от прощалната им обиколка Final World Tour.

Трашърите ще забият у нас на 11 юли следващата година в парка на Летище София.

През януари 2018 г. Slayer съкрушиха метъл феновете по цял свят след като обявиха, че ще се оттеглят след мащабно прощално световно турне. След 37 години на сцената, 12 студийни издания, множество златни албуми и безброй концерти, като част от "Голямата четворка" наред с Metallica, Megadeth и Anthrax.

Легендарните музиканти и огромният им екип идват в София с внушителна продукция, с впечатляващ сценичен декор, светлинно шоу и безкомпромисен звук.

Феновете ще чуят и голяма част от техните класики, сред които личат парчета като Show No Mercy, Raining Blood, Angel Of Death, South Of Heaven, Dead Skin Mask, War Ensemble и др.

Билети "Ранно Пиле" на цени от 70/75 лв. (без включена такса за издаване) може да се закупят единствено в магазин Яко (ул. Граф Игнатиев 43) до края на месец декември.

Онлайн пропуски на цени от 75/80 лв. (без включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) могат да се поръчат от: http://bit.ly/SlayerBulgaria

В продажба са пуснати и ограничен брой "Приоритетни" билети, които ще дават право на феновете да влезнат 30 минути преди офицалното отваряне на вратите и да заемат първи местата непосредствено пред сцената, като за целта ще бъде създаден специално отделен вход.

Последният концерт на Slayer в България ще се проведе в парка на Летище София. Входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метростанцията, спирката на автобуси с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 19.00 часа на 11 юли, съобщават организаторите от EventEase.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
не съм знаял че китарист на тия е карл маркс.
17
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тва слуша ли се.
16
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия бастуни се пенсионират, защото вече ги мързи да правят концерти, а Роб Халфорд ще прави рок поне до 90 годишна възраст, може да се обзаложим!
15
2
 
10
 
! Отговори
анализатор курифей преди 5 години
Една от най-великите групи на всички времена! Не съм "металист", слушам абсолютно всякаква музика, Слейър са по-скоро пънк идоли, въпреки че ги определят като "***", китаристите имат неповторим стил, барабанистът е един от най-добрите в света,а Том Арая звучи почти като прероден Джим Морисън. Ставал съм свидетел как дори заклети фенове на турбо фолка се прекланят пред СЛЕЙЪРРР
14
0
 
2
 
! Отговори
Стар-1948ма преди 5 години
Беше рокабили,росендрол,хард рок, през 80те започна да се нарича хеви метъл и най различни ,,разновидности" и наименования -спийд,прогресив,грув,***,дет,блек и т.н. над 20 ,,вида".От както дисторшъна,фийдбека и уа-уа *** и други ефекти влязоха в употреба рокът придоби много имена .А всичко започна с Бил Хейли и Burzum запомни той НИКОГА НЯМА ДА УМРЕ!Така казваха и като се появи диското. А чалгата-то е друга бира,тя е,, порното" в музиката ,както я определи една наша световна оперна певица
13
0
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Бях гледал, че София е обявена на официалния им сайт, но линкът към неизвестен сайт за билети и магазина Яко на ул. Николай Игнатиев 43, доста ме разколебават на този етап да си взема билет. Организатор е Hippielandia, за която няма много инфо в мрежата.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чичо, Арая, вземи се стегни, каква пенсия те гони ?Виж батко ти Дикинсъна как търчи из сцената все едно рояк пчели го гони, виж дядо Блекмор и той как не отстъпва, а ти ? Лиготии !
11
1
 
13
 
! Отговори
123 преди 5 години
Може и да се ходи, ама последният им концерт в София не беше много добър, честно казано. НО като фен на ***-а бих се замислил. А затова, че метъл общността била враждебна не е вярно, просто аз лично не бих искал да слушам определени гнусни за мене "стилове" музика. А колкото до агресивност пробвай на заклет чалгар да му пуснеш метъл да видиш какво е наистина агресивна реакция. А колкото до младите, ами то мнозинството винаги си е било стадо. Пак има надежда тук там.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Мили Ванили кога ще дойдат?
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Великото Нищожествоняма нищо задължително на този Свят.Като не ти харесва метал комюнитито, ей като за тебе след няколко дни идва Миле китич.Какъв е проблемът?Всеки с музиката си.
8
34
 
2
 
! Отговори
Великото Нищожество преди 5 години
Метъла е прекалено враждебно комюнити към външния свят. Всъщнст няма по враждебно и затворено общество. Съжалявам по-младите които за последно са се вързали. Морално остаряло е и не е хубаво млад човек да е прекалено далече от духа на времето си.Метъла създава тежки персонажи. Такъв начин на съществуване вече не се възпроизвежда.. Иначе ясно че това като се прочете ще бъде преработено на "слабаци срещу силни хора" метъл глупости и т.н. Ако сте толкова предвидими сте във филм, ама няма ново
7
1
 
12
 
! Отговори
каварна преди 5 години
Най-много обичам да слушам баладите на Слеър.
6
3
 
2
 
! Отговори
Славист преди 5 години
Славей!
5
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имат една две читави песни ама до там.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има, има чуи Фернанда Лира
3
1
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До BurzumВажното е да продължат да правят албуми, а аз да ги пускам на Охо бохо на уше;))) Да, умре, едва ли, но ще се измени и обезличи тотално. Малко са по-младите групи, които правят качествен, и най-вече завладяващ, вдъхновен метъл. То, не е само да набиеш акордите и да дадеш волумето на дисторшъна на макс, требе си идея, вдъхновение, не само техничарство. Трябва си и ярост;))) А в днешните хабибита;))) нема ярост! Има само вртъки в ханша;)))
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там сме - няма начин.Това са SLAYER - легендите на траша.Дано само фирмата с билетите не излезе мошеническа като навремето за концерта на MOTORHEAD.
1
1
 
39
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Наред с бълвоча от скапващи настроението новини прочетох най-яката за деня