Милена Славова - хедлайнер на The Brava Fest

Групи от Румъния и Сърбия също ще участват във фестивала
Обновена: 19 сеп 2019 13:15 | 19 сеп 2019 13:08, Красимир Ангелов
6

Не само градовете могат да бъдат домакини на големи музикални събития. В благоевградското село Дъбрава за пета поредна година на 20 и 21 септември ще се проведе рок фестивалът The Brava Fest.

Предизвикателството беше изключително голямо. Преди 5 години се събрахме една група хора и решихме да направим рок фестивал. Всичко дойде от нашата любов към тази музика, обяви в "България сутрин" Росен Георгиев - кмет на благоевградското село Дъбрава и организатор на The Brava Fest.

"Цонко Цонев ни помогна изключително много. Той ни каза: Лесно е да направите рок фест в Благоевград, пробвайте в Дъбрава. Рок фестивалът помогна изключително много за развитието на Дъбрава. Миналата година вкарахме и балканско звучене. Селото е много близо до Благоевград и туристите, които идват, отсядат в хотелите в града", сподели Росен Георгиев.

Според кмета на Дъбрава хората от селото са изключително доволни от фестивала.

"Тази година хеадлайнерът на рок феста ще бъде Милена Славова. Миналата година имахме упрек, че нямаме известна българска група, тъй като Марко Мендоса беше основната фигура на фестивала", каза Георгиев в ефира на Bulgaria ON AIR.

В петото издание на феста ще вземат участие и групи от Сърбия и от Румъния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хедлайнер? The Brava Fest? Странна шльокавица от думи, както се нарича....