Annihilator си водят метъл трио за концерта у нас

Бандата забива на 17 ноември в столицата
15 ное 2019 09:28, Александър Попов
3
Annihilator си водят метъл трио за концерта у нас
Снимки: Loud Concerts

Трашърите от Annihilator ще забият тази неделя, 17 ноември, в столичния клуб Joy Station, а организаторите от Loud Concerts обявиха последните подробности около събитието.

Българските фенове ще чуят както множество класики от 35 годишната история на бандата, така и парчета от предстоящия да бъде издаден през януари нов албум.

Джеф Уотърс и компания ще доведат и подгряваща банда, която ги съпътства по време на натоварената им европейска обиколка. Това е младото метъл трио Archer Nation, чиято музика съчетава новите тенденции в тежката музика с най-доброто от хеви метъл класиката.

Билетите за шоуто на Annihilator у нас са в продажба в мрежата на Eventim, като цената е 40 лева. На място в клуба пропускът ще бъде 50 лева.

В клуб Joy Station няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на клуба. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Начало на концерта е 20 часа, когато на сцената ще забият Archer Nation, за да подгреят феновете за появата на Annihilator.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Annihilator
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех.Спомних си за Каварна.какви години бяха
1
10
 
5
 
! Отговори
МЕталфен преди 4 години
От както разбрах, че се ще идват преди 3 месеца се готвя за концерта като не се къпя вообще. Нямам търпение!!!