Обраха колата на Ерсин от Jeremy? за броени минути

Откраднали са техника и лични вещи
24 ное 2020 10:09, Александър Попов
90
Обраха колата на Ерсин от Jeremy? за броени минути
Снимка: БГНЕС

Вокалистът на популярната родна банда Jeremy? Ерсин Мустафов е станал жертва на обир в столицата. При това за броени минути.

"Днес пристигнах във София за снимките на новия сингъл на JEREMY? От няколко месеца работя върху третия ни албум в Каварна. Песните са чудесни. Разтоварих от колата личен багаж и любимата ми китара и останалите неща оставих във колата за втори курс... за 15 минути! От колата е открадната следната техника:

- китарен усилвател Vox AC15C1
- педалборд RockBoard със съдържание: Fulltone OCD V2, MXR Phase 90, Electro Harmonix Memory Toy, Boss DS-1 Keeley mod, Boss Tuner TU-3, MOOER MICRO POWER SUPPLY, A/B Switch Pedal
- Cymatic Audio LP-16 Live Player Multi-track Performance Playback System
- Behringer DI800 Ultra-DI Pro v2

И още много лични вещи, за които няма нужда да споделям тук. Моля, споделете съдържанието на този пост за да достигне до повече колеги музиканти. Убеден съм, че тази техника ще се появи или в заложните къщи, или в OLX или във фейсбук групите за продажба на музикална техника и инструменти", написа Ерсин в социалните мрежи.

Музикантът вече е уведомил полицията, но не е оптимист.

"Тече следствие (знам, че следствието ще мине, ще бъде повдигнато обвинение срещу неизвестен извършител и след два месеца ще получа писмо с което ще ме уведомят, че делото се приключва поради нещо си.... И преди ми се е случвало, затова знам) Патрулката, с която пристигна на мястото след около 30 минути, полицаят ми каза "Добре дошъл в София"! Бусът със служители от "така нареченото следствие" пристигна след 120 минути. Никога не съм виждал по-отегчени и заядливи хора!", допълва певецът. И завърва с въпроса: "Кажете ми една причина поради която да остана във България? Не се шегувам!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: JeremyЕрсин Мустафов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родата му е по бранетУ
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 62Ти пък кой беше, че не мога да се сетя?
55
0
 
3
 
! Отговори
Мария-Магдалена преди 3 години
Причина за оставане: За да пееш пак кавъри в 16ч. пред 30тина каки, целият облян в пот, на закриването на сезона в Априлци или Първомайци.
54
0
 
4
 
! Отговори
Калин преди 3 години
До До комплексаритеБраво, Много точно казано.
53
0
 
8
 
! Отговори
Калин преди 3 години
До АнонименМоже да е преписано неправилно от дописника.....Аз не мога да си обясня защо никой не прави забележка на ББ ЗА НЕПРЕКЪСНАТОТО МУ " МЕКАНЕ "..." ще отидеме, ще направиме, ще седнеме и т.н. Сина ми е в 6 клас и ме пита защо в училище ги учат за мн. число да казват " ще отидем, ще направим, ще седнем "....Приближените също започнаха да говорят както шефа, даже се подстригват като него... А JEREMY са групата която подгрява КУИН на турнето в Европа. Пионери по интелигентност....
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"във" се пише само пред думи, започващи с буквите в и ф. Добре е Ерсин да си припомни наученото в началното училище. Иначе, дано се намери техниката,
51
0
 
4
 
! Отговори
Камерман преди 3 години
Техника в кола, не се оставя и за минута без надзор.С разтоварването е направил демострация, и 15 минути са страшно много, станало е в първите 3-4 мин.
50
1
 
3
 
! Отговори
тт преди 3 години
Обраха колата на Ерсин от Jeremy за броени минути------------"Бързи, смели, сръчни..."-)))))))))))
49
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Злобата простотията и зависта са пословични за българина.
48
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не ме интересуват хора с имена като това, Енимехмедов, Гюмей Хадилов и Пехливанов. Проумейте го. Да пишат за тях в турските новини.
47
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ами...Ерсин Мустафов не е от Анадола. Роден е във Варна но детството му преминава в Каварна.
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ами 65Тъпак Jeremy свирят рок!
45
7
 
5
 
! Отговори
от мен преди 3 години
Много убава шапка!
44
10
 
13
 
! Отговори
До комплексарите преди 3 години
Е като се изсрахт* под статията, по-богати, умни, щастливи, признати и обичани ли станахте :D Или все същите ла**** :D Той поне се развива - каквито и да са му песните, според вас, поне запълва живота си със смислени за него и хората, които го слушат неща!!! А вие, щом имате необходимост да се изсе*рете тука, значи животеца ви е доооста мизерен :D
43
2
 
11
 
! Отговори
Леле до 59 преди 3 години
Спомни си как за Азис имаше статия в Ню Йорк Таймс, бил правил музиката на бъдещето буаааахахахаха - а ако нямаш срам, ще си признаеш, че Queen не си подбираха подгряващите, не го правят в никоя държава с нашият световно неизвестен калибър, организаторите го правят, но си тъпо и няма как да знаеш детайли от кухнята. Или си без срам :) най-вероятно си и двете хехе :)
42
8
 
14
 
! Отговори
Леле до 59 преди 3 години
Аз не друсам "гьобеци", претендирам да съм Софийска трещялка (с родопско македонски корени)- тоя за първи път го виждам и чувам. Най-малкото, ако е каквото претендира, досега да съм го засякла двадесетина пъти в два-три емблематични Софийски бар-а, където и с "тея" от Гравити Ко и със Светльо Хиподилски всеки може да попадне на маса с бира. Много си зле и ужасно комплексиран, освен това срамовно неосведомен :) Поздрави от Париж, където въпросното турче е съвсем неизвестно, а гюбеци няма наоколо
41
12
 
8
 
! Отговори
До прошляците където преди 3 години
Пишете тук, спрете да друсате гюбеци по чалготеките и ще разберете кои са Jeremy?, малко подгряваха Queen преди няколко години, щом са поканени сигурно има защо,а мили главаначета?! Като чета колко работи са ушукали тия боклучаци, само усилвателя е 1600-2000лв. Отделно тия камиончета на педалборда са още толкова. Трябва да се следи olх.bg, ще се появят отнякъде, или по магазинчетата в София, mmg и т.н.
40
5
 
7
 
! Отговори
tesla преди 3 години
браво, "европейска" държава (полиция)
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз не съм го чувал тоа, нема ли новина за Ивана, Драгана .. или некоя друга там с напомпани джуджки и ци*ки
38
3
 
9
 
! Отговори
дгд преди 3 години
много изпростял народ пише тука