Сидеров в Думата: Путин спечели в избори за пример!

Лидерът на "Атака" обсъди и икономически и енергийните връзки
19 мар 2018 18:00,
85
Сидеров в Думата: Путин спечели в избори за пример!
Снимка: "Атака"

Волен Сидеров и депутатите от "Атака" Явор Нотев и Десислав Чуколов бяха поканени на среща в Държавната дума в Москва, ден след президентските избори в Русия.

Атакистите, които бяха наблюдатели на вота, разговаряха с представители на комисията по външна политика. От над 150 наблюдатели на изборите, от десетки страни, единствено делегацията на "Атака" имаше честта да бъде приета в Държавната дума на Русия, съобщиха от пресцентъра на партията.

По време на срещата с руските депутати били обсъдени както изборите, така и възстановяването на икономическите и енергийни връзки между България и Русия.

Още по темата

"Нашата делегация установи, че изборите за президент на Руската Федераця, които Владимир Путин спечели с невероятен резултат, се проведоха спокойно, с изключителна организация, пълна демократичност и при условия, от които само може да се взима пример", казал Сидеров.

Той, Чуколов и Нотев, който е зам.-шеф на българския парламент, обсъдили с руснаците и темата за подновяване на строежа на атомна централа, както и възможностите за трансфер на руски газ през България след провала на Южен поток.

"Като част от управлението на България мога да допринеса за това българският интерес в сферата да бъде отстояван и в страната ни най-сетне да заработи газов хъб. От разговора с депутатите от Единна Русия и наши домакини стана ясно, че те отчитат положителната промяната в политиката на българското правителство след влизането на патриотите във властта", коментира Сидеров.

По време на срещата била обсъдена и необходимостта от практическо и икономическо взаимодействие между московското кметство и областната администрация на София, начело на която е представител на "Атака".  Обсъдени били и въпроси от сферата на спорта, акцентирано било и върху нуждата от съвместни дейности на младежи от Русия и България.

От руска страна участие в срещата взели първият заместник-председател на комисията Светлана Журова, заместник-председателят и световноизвестен шахматист Анатолий Карпов, заместник- председателят и бивш шампион по фигурно пързаляне Ирина Роднина, както и председателят на групата за приятелство Русия – България Александър Василенко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
Коко траверса преди 6 години
до 61Аааа, отстъпки на никого не правя , теб ще те разпоря. Ясно ?
57
1
 
9
 
! Отговори
група магистралки преди 6 години
До АнонименМоже ли да ме информирате къде има американски бази в България.С радост ще отида там да тупам мекицата за долари.Писна ми от турски тираджии и българи без пари.Има такъв слух сред колежките,амо никой не е виждал американска база.За информациятя ще заплатим с бурен секс по желание.Явно предпочитате травестити.За вас Коко траверса ще направи отстъпка.Все пак всички *** са русофили.Благодарим предварително.
56
2
 
9
 
! Отговори
Различни светове ... преди 6 години
Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...
55
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България изборите са по-организирани от руските. В секциите всеки ром си снима интегралната бюлетина, като е длъжен да гласува за всяка натрапена му мутра, освен това попълва и уникален код от преференции за най-противния от листата. Лошото е, че някои от тях се усетиха и след като си снимат бюлетината после я правят невалидна и така комунистите от гроп имат само един милион истински гласове и половин милион невалидни.
54
1
 
6
 
! Отговори
Волен преди 6 години
Абе младата жена си е млада жена, ама мъжката любов е къде-къде по-сладка. А и Вовата е на възраст, продължи кратко и не болеше много.
53
3
 
8
 
! Отговори
Пейтриът преди 6 години
Волен миндераса, на куями окраса!
52
3
 
6
 
! Отговори
така е добре преди 6 години
Тъй като прокламираните резултати няма да се случат, Атака окончателно ще загуби почва. Това всъщност е добре за българския народ за да се събиди окончателно от вековната си дрямка.
51
3
 
7
 
! Отговори
Слави преди 6 години
До патриотМного прости хора има във форума. С две гънки в мозъка и се исказват неподготвени и незнащи по теми изискващи дълбоко познаване на факти и история.Трябва да гледате и четете повече независими медии за да видите голямата картина и двете страни на монетата, пък тогава се изказвайте гръмко.
50
14
 
14
 
! Отговори
к преди 6 години
До по-далече от Русия"Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията."коя цивилизация !?тази цивилизация с 25% безработица ли !?на исламските "бежанци" или на пакистанските имигранти кметове на Лондон или на Френската Арабска Джамахирия или до цивилизацията на 3-тополовите и на "ценностите" им заври си в в разпрания еврейски г. тази цивилизация барабар с "ценностите" и
49
12
 
16
 
! Отговори
100% преди 6 години
Дрогаря путин след като елиминира опонентите си,кой отровен,кой разстрелян можеше и да не се явява на избори ,тъй като ги печелеше убедително!
48
13
 
23
 
! Отговори
Сидеров-руска подлог преди 6 години
Сидеров е гъзолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш и да унижаваш България...
47
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да не е имало конгрес на малките хора с големи амбиции.
46
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шеломов си вкара автогол, с тези избори.
45
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До по-далече от Русияпоредната глупост....
44
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убиха Немцов, Навални не му позволиха да се яви на изборите, и то нямаше никакви реални опоненти.Шеломов си измисли една "опонентка".Не само това, в Думата няма нито една партия, която да е против Шеломов.Парламента им измислен и изборите им измиселни.Бялата Златка разбира се ще хареса всичко, защото има мангизи в цялата работа.Не е тайна за никой, че БКП и Атака са агенти на Шеломов.
43
21
 
19
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 6 години
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
42
9
 
10
 
! Отговори
Сидеров??? преди 6 години
Той Путин е там, където му определиха избирателите! Сега съвсем скоро ще разбереш къде ще те "настаним" тебе, гъбо отровна!
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментарите на 42 и 44 са много интелигентни и поучителни за хората. Молбата ми е да не се трият както се трият невинни думи.
40
9
 
15
 
! Отговори
Волен на кол преди 6 години
Какво прави този *** там? Това ли *** мисли за България? Да отива в Сибир и да не се връща
39
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България не можеш да направиш партия , телевизия без да ти разреши ЦРУ, чре посолството на САЩ - така , че Сидеров е шпионин на ЦРУ..