Путин у нас: 2003, 2008, 2010... Дойде с мартеница, тръгна си с куче!

Сега президентът Радев е в Сочи, дали и кога ще дойде пак Путин?
Обновена: 22 май 2018 10:31 | 22 май 2018 10:30,
34

Владимир Путин е бил в България три пъти досега. За първи път руският президент каца у нас през 2003 година.

Това се случи по време на първия му мандат. А интересна подробност е, че това е първата му задгранична визита, при която не го придружава тогава официалната му съпруга Людмила.

Още по темата

Посещението е на емблематична дата - националният ни празник 3 март.

Путин слиза на Летище София с мартеница, а на връх Шипка произнася емблематичните : "Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!".

Самолетът със знамето на руската федерация каца отново в София пет години по-късно. През 2008 година Владимир Путин посети България, за да обсъжда енергийни проекти.

Руският държавен глава бе тук и през 2010-а, откъдето си тръгна с кученце, дар от премиeра ни.

Детайли за визитите му – в репортажа на колегата Мария Папазова от Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
15
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен19 След една година ще купувам същия руски или азърбейджански газ, но с турска надценка. Щом влезе на територията на Турция, газът става турски, според тяхното законодателство.На излизане плащаш толкова, колкото поискат.
21
2
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До долу Раша Как коя? Тази, която спомогна за прекрояването на картата на бивша Югославия, и с чиято активна помощ се демократизира последните 20-30 години половината свят.Или не ти харесва какво направиха в Либия, Египет, Украйна, Косово, Афганистан, Ирак? Скоро, Баце ако кривне от правата линия, очаквай нещо подобно и у нас.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - ...НО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПЪРВИ ТУР ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА КАНДИДАТ РАЗЛИЧЕН ОТ БСП И ГРАБ!Пак ще те прецакат бе! Рийш ли? Така си свикнал, да те будалкат!
19
10
 
6
 
! Отговори
долу Раша преди 5 години
Коя е единствената държава в света която си позволява да прекроява граници?
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ЩЕ КУПУВАМЕ ТУРСКИ ГАЗ, К`ВО НИ ИНТЕРЕСУВА ОТ КЪДЕ ЩЕ МИНАВАТ ТРЪБИТЕ. НЯМА ДА СА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ, ТОВА Е СИГУРНО.А ТУРСКИЯТ ГАЗ Е ЕДНА ЕВТИНИЯ...НАЙ-ХУБАВОТО Е , ЧЕ БРЮКСЕЛСКИТЕ *** НЕ МАГЯТ ДА НАРЕЖДАТ НИЩО НА ТУРЦИЯ.
17
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срамно е да се кани масов убиец на цвета на руското общество.. Срамно е да се кани глава на държава, донесла ни толкова злини и ПРОДЪЛЖАВАЩА ДА НИ ОГРАБВА! Зелените чорапи срама няма...
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16А къде пък ще минават руските тръби НАЙ-МАЛКО ПЪК ЗАВИСИ ОТ ТЕБЕ ИЛИ ДРУГИТЕ български джендърчета!!!
15
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога и от къде ще минават тръбите ,това не зависи от Русия,иска им се ако може всичко да минава през БГ ама няма да стане.А Борисов да подава оставка и да се яви на изборите със програмата на БСП
14
4
 
3
 
! Отговори
Слава Болгария преди 5 години
Сегодня оценили что Благодаря Болгарские ополченци на Шипка спасли руская армия от погром./1987 - 1988 /БАлкан следил внимателно все участники. От ЦАриград спросили несколкораз акак там кто охраняет важной перевал...От Шейново проверили и дали доклад там как положена охрана Болгарская ..Вот вся природа против терористи которие напали перевал воглаве со Сюлейман Безумни..
13
2
 
3
 
! Отговори
Браво преди 5 години
У нас наглие преступники и диверсанти все время внушали на София и Москва что самое главное ето Белене ,Бургас Александрополис и Южной потокВОт писмено предупредили что еще експерти делают анализи .Еще рано ..Трасе Бургас Александрополис и Южной поток оценили как НЕУДОБНО..ЗА Белене Еще рано.Вот так протокол освободил Владимир Владимирович и поетому Получил Собачка разведчик Балканскии медвежии охранител.,.
12
3
 
5
 
! Отговори
С преди 5 години
до 12-1111Тепърва ще поставя условия и зависимости както на нас , така и на Европа.Нима мислите , че Меркел от наивност започва Северен поток ? Тя просто се стреми към енергийна независимост от Турция.Факт е , че ние сглупихме , за да се харесаме на ЕС , а други се възползваха от това.Това не е далновидна българска политика. Дори и по Ганьовски , трябваше да си "гоним келеипра".
11
2
 
1
 
! Отговори
1111 преди 5 години
До СКакво е спечелил Ердоган?Турска лира по 30ст. И от 4 тръби - една. Ако имаше голям келепир дали турците щяха да се откажат от 3 тръби?
10
2
 
8
 
! Отговори
С преди 5 години
Не прочетох съдържанието на статията.Има ли смисъл ? За мен , като гражданин на тази страна ме интересува крайния резултат от срещи, обещания и пр. м/у големите в политиката.Какво постигнахме ние ? Един човек/Б.Б/, поради "беззъбата " / според Путин/си политика ,обрече 7млн.българи на по-нисък стандарт на живот от африканските страни.Как постъпи Ердоган след големия конфликт с Русия? Отиде на крака да се извини на Путин,заради доброто на народа си, и спечели. Изводите ? ?
9
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
американските червеи с приклад в тила! Да изтрием тумора луда крава, преди да унищожи България!Долу американските интереси, бази, своеволия, убийства! Стига, стига преди да са ни затрили - само за 25 години почти ни превърнаха в малцинство в собствената ни страна - без образование, здравеопазване, армия! Всичко унищожиха!!!Бий американските ***, където и както свариш!!!
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както винаги руснаците няма какво да се разбират с нас, а с американците. Ако се разберат ще е добре и за нас, но да търсят пробив тук, че ние ще тръгнем срещу указанията на американците е глупаво и не е в наша полза.
7
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
личи си че освен българите и Путин не се кефи на герп
6
35
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
А може ли Радев да си остане в Сочи, да прислугва на Путин на вилата до края на мандата?
5
32
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Да си седи в Кремъл !
4
37
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ТОЛКОВА ЧЕРВЕН ПРЕЗИДЕНТ ! ДОРИ БАЙ ТОШО НЕ СЕ Е КЛАНЯЛ ТОЛКОВА НА БКП!ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО ЗА ДА НЕ Е ГРАБ! НО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПЪРВИ ТУР ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА КАНДИДАТ РАЗЛИЧЕН ОТ БСП И ГРАБ!
3
9
 
35
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
След като България провали Южен Поток под натиск от САЩ и Европа - сега трябва много да се навежда за някаква сделка - ГАЗОВИЯТ Хъб на Бойко освен с морска вода с друго няма да се зареди- Единствената надежда е че морското дъно е обследвано посока Русия БГ и реално лесно може да се пуснат 2 тръби за БГ а другите две тръби са за Турция-Едната вече е готова- Газпром така или иначе беше поръчал 4 тръбопровода за изработка в Япония -така че поръчката остава - БГ трябва да се моли на Путин за газ..