Австрия се готви да домакинства на Путин и Тръмп

В страната пристигнали експерти от службите за сигурност
25 юни 2018 10:00,
20
Австрия се готви да домакинства на Путин и Тръмп
Снимка: архив Reuters

Австрийските власти вече се готвят за насрочената в средата на юли среща на руския президент Владимир Путин с президента на САЩ Доналд Тръмп. Дипломати от двете страни няколко дни са уточнявали подробности във връзка с предстоящата среща на върха, пише руското онлайн издание "Газета", като се позовава на австрийския в. "Кронен цайтунг".

Освен това в Австрия са пристигнали експерти от службите за сигурност на двете велики сили, за да подготвят всички необходими мерки, се казва в материала.

Още по темата

Прессекретарят на руския лидер Дмитрий Песков обаче съобщи междувременно за РИА Новости, че Кремъл още няма готовност да информира за среща между Путин и Тръмп. За нея ще се съобщи официално "според хода на подготовката".

Преди това Песков заяви, че в разговор по телефона Путин и Тръмп са избрали Виена като място за срещата, посочва "Газета".

От 1 юли Австрия поема председателството в ЕС, напомня руското издание, като изтъква, че Австрия си поставя по-специално задачата "да продължи развитието на отношенията между Евросъюза и Русия с оглед ключовата роля на Русия за стабилността и сигурността в Европа и света".

Руско-американската среща на върха в Австрия обаче буди опасения и недоверие у някои участници в европейския политически процес, отбелязва "Газета".

Великобритания например е разтревожена от възможността за среща Путин-Тръмп преди лидерския форум на НАТО през юли в Брюксел. Според британски медии преговорите между Путин и Тръмп може да променят отношението на американския лидер към Северноатлантическия съюз, допълва руското издание.

Лондон би предпочел Путин и Тръмп да разговарят на четири очи дори след 13 юли, когато се предвижда президентът на САЩ да посети Великобритания, пише "Таймс". При това положение "пагубното влияние на Путин" може да бъде убито в зародиш, смята британският вестник, цитиран в "Газета".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
не може да бъде преди 5 години
За мен срещата Тръмп-Путин е загадка,защото няма никакви видими причини те да се срещнат.Вероятно има такива ,които не мога да видя.Но пък тази среща потвърждава съмненията ми,че в САЩ големият бизнес e реши. че не е достатъчно,че властта е в негови ръце-решил е да поеме управлението пряко и е уволнил досегашния политическият елит,който не справя с проблемите!?И двустранните срещи на Тръмп са именно начинът,който са избрали!ЕС го чакат тежки дни!?А противниците на Тръмп-да го духат!
16
3
 
0
 
! Отговори
до 12 преди 5 години
Търмп не е избран от Путин,но Путин е американска и еврейска марионетка.Някой да е чул Путин да се изказва срещу Израел,или да защити палестинците,или да се опълчи на американците че си преместиха посолството.Израел като бомби Сирия и Путин мълчи.После Натеняхо на червения площад и следи действията на своя слуга.Путин запали война в Европа и иска да събори ЕС,което е добре за САЩ.Путин е американска пионка.Факт.
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да дойдат,после и двамата в Хага на съд за престъпления срещу човечеството.
14
1
 
4
 
! Отговори
8===o преди 5 години
До Факт!!! 12Нещо си се объркАл: https://factcheck.org/2017/09/obamas-final-numbers/Безработицата в САЩ беше бая ниска в края на мандата на Обама.Само глу.аците търсят прости отговори на сложни въпроси.Отделен е върпосът дефицита на щатите ,който реално няма как да се оправи без мита (но пък Тръмпи почна с мита на суровините ,което беше тъпо).
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Лондон би предпочел Путин и Тръмп да разговарят на четири очи дори след 13 юли."И Боко, и Боко би предпочел... :)Кой го пита "Лондон", бе! Ще го питат колкото ще питат и Банкянския.Стига анти-Тръмп и анти-Путин изявления, вие независима медия ли сте, или к'во?
12
4
 
5
 
! Отговори
Факт!!! преди 5 години
Само глу.ак може да твърди че Путин е избрал Тръмп.Тръмп го избраха Ротшилд защото видяха че по времето на черният ***.мун американската икономика тръгна на зле.Оня мислеше само как да даде помощи на ***.мун.те си.И Америка тръгна към фалит избраха Свети Доналд за да ги спаси.Още в Тората е написано че от ***.гала човек не става!
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двамата Големи се срещат и ще определят бъдещето на света и на никой не му пука за евроджуджетата.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Хи-хи-хи...............представям си го цветарския тодоров, КЪДЕ и КАКВО ПРЕПИТАНИЕ ще си търси!!!!!! Ей, странно как тази човешка *** досега не се е отровила от злобата, която държи в организма си! Ако това беше леснозапалима течност, досега да е изгорял в пламъци! ОТДАВНА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТОЛКОВА противно същество! СЛАВА БОГУ, ПОСЛЕ НОВАТА "ПЕРЕСТРОЙКА" ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ТАКИВА *** като него! Я как иво минджев вече не се появява.......знае накъде духа вятъра!!!
9
0
 
4
 
! Отговори
маке преди 5 години
Само да не се срещат в ложите на Бургтеатър във Виена , защото в този театър е опасно още от времето на Тодор Паница и Менча Карничева.
8
5
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Ми да си се срещат, то е ясно, че рижавият пудел ще върти опашка пред своя гАсудар.И после мършавите рашки как отричаха, че нямало руска намеса в американските избори??? Альоууу корабче минава ли?
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
малдни преди срещата Тръмп и севернокорееца Ким чен Ун в италиянския град тирино се бяха събрали на тайна среща Билдербергите ,същите взеха решение за развитието на света оттук нататък ,веднага след тази тайна среща на Билдербергите Тръмпчо и Кимчо се разбраха и сега следва продължението -срещата Путин Тръмп на която среща великите сили пак ще си поделят света .естествено от това печели света и мира,губещи са шорошките добре платени руъсофоби,защото грантовете за тях спират
6
2
 
5
 
! Отговори
Един преди 5 години
Двете световни вoйни досега са започнали заради австрийци. Само казвам.
5
0
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
до 1Никой нищо няма да поделя! Само ще спрат парите с които се демонизира всичко различно от умност и красивост!!! Някой същества ще трябва да си търсят препитание :-)
4
2
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
До 8===oТреперете! Мамбото свършва, грантоеди!
3
8
 
7
 
! Отговори
8===o преди 5 години
***-кин да не се кани да изневери на голямата си любов Ердо?
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ЕВРОПА Е НОВАТА ЯЛТА ,ЗАПОЧВА НОВОТО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЛИЯНИЕ И БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ БРАТСКИТЕ СИ ВРЪЗКИ В РУСИЯ ОСТАВА В СФЕРАТА НА ВЛИЯНИЕ НА МОСКВА И ШОРОШКИТЕ *** ДЕТО БАЯ КИНТИ ИЗКАРАХА ОТ ПЛАТЕНАТА СИ РУСОФОБИЯ ОТ СКЪПО ПЛАТЕНИТЕ СИ ИЗЯВИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И МЕДИИ ,ЗА ТЯХ СЕГА ИДВАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА НА ГЛАД И МИЗЕРИЯ.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във Виена ще си поделят Европа (и света ).