Путин и Макрон с надежда да преодолеят различията си

Макрон поздрави и руския отбор за успехите
15 юли 2018 19:09,
23
Путин и Макрон с надежда да преодолеят различията си
Снимкa: Reuters

Руският президент Владимир Путин се надява, че отношенията между Русия и Франция ще излязат на траектория на позитивно развитие и двете страни ще преодолеят сложностите и ще възстановят инструментите на сътрудничеството. Той каза това по време на беседата си с президента на Франция Еманюел Макрон в Москва днес, предаде ТАСС.

Приветствайки Макрон в Кремъл, руският лидер отбеляза, че двустранните отношения са получили добър импулс в рамките на работата на петербургския Международен икономически форум. Той посочи, че в търговско-икономическата сфера се забелязва позитивна динамика, намерила израз в ръста на стокообмена с 19 процента през първото полугодие на тази година.

Путин поздрави Макрон с националния празник, който Франция отбеляза вчера, и с класирането на френския национален отбор за финала на световното първенство по футбол, съобщи БТА.

"Ще видим какво ще стане тази вечер. Уверен съм, че мачът ще бъде красив, напрегнат, интересен, и ще зарадва милионите фенове по света", отбеляза той.

Макрон от своя страна каза, че е дошъл в Москва, за да подкрепи своя отбор на финала. В същото време той отдаде дължимото на руския отбор, който "стигна далече в турнира въпреки всички прогнози". Той поздрави Русия за организираното великолепно световно първенство. "Всичко беше просто съвършено!", каза френският президент, който дойде в Москва със съпругата си Брижит.

Макрон изрази надежда, че ще продължи размяната на мнения, започнал в рамките на форума в Санкт Петербург, не само по двустранните въпроси, но и по актуални международни въпроси, и в частност по Сирия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
1
 
! Отговори
Уикилийкс преди 5 години
В хотелския апартамент на Еманюел Макрон са били монтирани скрити камери, за да се заснеме как прави секс с баба си, и после евентуално записите да станат публично достояние, ако се опъва баболюбецът Еманюелчо на Вовата по въпроса за Сирия!
15
11
 
1
 
! Отговори
ЕС не вярва на Русия преди 5 години
Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...
14
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвършено ли беше да стоят под дъжда за награждаването? *** веднага му намериха чадър, а представителите на ЕС стояха подгизнали като мокри кокошки. Какво унижение беше
13
3
 
4
 
! Отговори
цирк преди 5 години
Макарона го видях че е с баба си но съпругата му не видях.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До баба мараМаро, точно си забелязала. Но докато ти очакваш тепърва да видиш, аз знам с какво са приключили "близките отношения" на президентката с микрончо - още вчера баба БриДжитка му е насинила и двете очи.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** и младоеб няма начин да преодолеят различията си. Джендъра си е ***, ако ще и с бабички да се занимава.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не е необходимо да ги преодоляват,трябва просто да ги приемат
9
0
 
5
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
До ГурбетчияКакто се казва:"Войната е продължение на политиката с други средства,а политиката-на икономиката".Западът като цяло губи битката за икономическа конкурентност и залага на военно решение*.Естествено,водещата роля е на САЩ,щото другите стават кажи-речи само за морална поддръжка и придаване на легитимност.Така че мир лесно няма да има-Земята просто отеснява!*Това не е новост,САЩ го практикуват отдавна,но нещата се изостриха напоследък.
8
0
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
а хьрватската президентка каква хитруша е само целуваше всички подред пльтнодо макарона ще видим какво ще издеиства за страната си
7
0
 
13
 
! Отговори
Факт преди 5 години
4 години и половина след началото на офанзивата срещу Русия е очевидно,че тя няма да падне!Даже се появиха шансове за победа.Спомням си какво гъмжило от соро.соидни *** беше в началото!Даже солидни личности се бяха втурнали да заработват на тая тема.Ама мина и тая,редиците им силно оредяха-като наполеоновата войска излизаща от Русия.Със западните лидери е същото-чудят се как да дадат заден ход без да изглеждат като ***
6
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До гурбетчияАко няма НАТО, русия ще е първата страна, която ще дойде да ни освобождава. После Турция ще ни поосвободи, после пак русия и те така...Имаме опит вече. Стига толкова освобождения.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"да преодолеят различията си"Фрасетата да станат руснаци, руснаците да станат франсета! Амин! ..и наздравичката!
4
0
 
21
 
! Отговори
Гурбетчия преди 5 години
Няма нищо по-хубаво от това света да живее в мир.Дано политиците го разберат най-накрая.Стига с това НАТО,с тези войни,с тази мизерия.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Каквото и да направят заедно няма да ти хареса, ти си мразилка!
2
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"с надежда да преодолеят различията си"... тия двамата ще си лягат заедно ли, що ли?
1
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде са сега рижавите *** който пишеха по 200-300 коментари срещу РУСИЯ. Свиреха на свирката на *** бебе тръмпи и мечтаеха за видеоигра на която РУСИЯ ще е победена от мижи турки. Виждаме в последните дни колона от срещащи се с ГОСПОДИН ПУТИН, колона от целуващи ръка президенти. Съвет към пикль0вците с0п0ливи на който мама и тати са купили видеоигра... СРЕЩУ РУСИЯ НЕ СЕ ПЛЮЕ