Буревестник, Пересвет, Посейдон – на изпитание в руската армия

Министерството на отбраната тества нови оръжейни системи
20 юли 2018 13:15,
122

Веднага след срещата на руския президент Владимир Путин с американския му колега Доналд Тръмп руската армия предприе тестове на нови ядрени и други оръжия, включително лазерна оръжейна система, съобщи AP.

Военното министерство е тествало и крилата ракета с ядрена бойна глава с неограничен обсег на действие.

Министерството потвърди прогреса в изпитанието на оръжията, за които президентът Путин съобщи през март месец.

Руското военно министерство заяви, че е тествало крилатата ракета "Буревестник" на земя и сега подготвят летателни опити. Представители от армията потвърдиха, че се практикува и използването на лазерен комплекс "Пересвет", както и че се подготвят изпитания на подводния дрон "Посейдон".

На фона на напрежението със Запада Путин показва мускулите на страната си. Той обаче подчерта, че има нужда от разговори с Вашингтон за договорите за контрол над ядрените оръжия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ????Защо си губиш времето? Чел, недочел и решил, че надеждата ми е в Китай! Хайде се върни, дано разбереш, че това съм адресирал към опонента си! А с Китай ще се съобразяват всички! Страна с 1300 млн души и 5-хилядна история! Само след 3 г ще стане икономика 1 в света! При това те вече са тук - готвят вкусно, бодат с иглички, търгуват бойко! Всеки от тях служи на каузата на държавата си!
103
0
 
0
 
! Отговори
Бонобо - 2 преди 5 години
Ами това, на което сложихте ***, е вид ударен инструмент, барабан, използван в нашата народна музика. Боже, какви нецензурни думи допускате, а тази - не!
102
0
 
1
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
До Сата НАТОАбе ***, я си спомни, какви лъжи напускаха западняците след изненадващия удар с Калибр-ите от Каспийската флотилия! Сега се наложи да покажат стрелба с Кинжал от МиГ-31М, за да повярват даже веллетата, че не са анимация, която Путин да показва! Защото американските спецове добре знаят докъде са стигнали руснаците. И се хванаха за главата! Това, дето го пускат за наивния ***, сигурно те устройва.
101
1
 
4
 
! Отговори
До Сата НАТО преди 5 години
Интересното е, че Руснаците спечелиха войната в Сирия.Вчера се предадоха от Сирийската Свободна армия и Ан Нусра в Кунейтра и до 48 часа ще бъдат превозени до Идлиб.Остана малък джоб между Йордано-Израело-Сирийската граница от поддръжници на Даеш и 80% от Сирия ще е под правителствен контрол с 80% от населението или 15-16 милиона жители. Другите райони са Идлиб, част от северно Алепо под турски контрол и Хасака и източен Деир Ез Зор под американски контрол с около 4-5 мил. население.
100
24
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Колкото спечелиха войната в Сирия, толкова и тия кьорфишеци ще влязат на въоръжение.
99
18
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Мллкото спечелиха войната в Сирия, толкова и тива кьорфишеци ще вчязат на въоръжение.
98
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Булгария уФцетИ нещо ги трьшка чумата те седнали Русия да мислят !
97
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъкмо реших, че това са имена на някакви нови продукти за общочовеко потребление или медицински уреди за спасяване на човешки животи а то руснаците пак се хвалят с некви проекти и анимационни филми. За сметка на това вече цял квартал в Томск си има ръчна водна помпа за наливане на вода.
96
3
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Хич не се надявай - през това столетие война между Китай и Русия не се очертава.Аз съм против войната по принцип!Китай ще превземе Русията без бой, чрез инвазия. Путин за какво беше мислиш в Китай, а?- да им подмазва!
95
0
 
6
 
! Отговори
???? преди 5 години
До Анонимен 95 на тоя пък надеждата му била в Китай :)! Ей, много сте . зарибени, яко захапали въдицата на пропагандата! Не трябва ли надеждата да е в тебе, в децата ти, внуците! В Китай му била надеждата... Китайците никога не са ни "оправяли" за разлика от византийци, турци, руснаци, а сега и англо-саксинците само те останаха :) Вие така ли не разбирате, че за положението, в което се намира държавата сме отговорни самите ние, с постъпките си всеки ден, всеки час Чакайте още някой да Ви..
94
8
 
9
 
! Отговори
???? преди 5 години
Тази Русия ,бре! Голяма любов Ви гони. Малко ли и те ни използваха! Те унищожиха селата, навряха българският народ по панелките, направиха го пиян и мързелив. Изнасят си мръсната индустрия - а ние тука се радваме, нищо че сме отровени поколения наред! *** (ММИ, ТЕЦ), нефтозавод , химически заводи... пушеци, пълни с хим. елементи, ама не и кислород. Като цяло ни руснаците, ни американците много им пука за българите. Просто сме им необходими като територия и евтина работна ръка!
93
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die Wahrheit"Hafen DER Dummheit, к'ва стана тя? Единствената jи надежда е комунистически Китай!Хич не се надявай - през това столетие война между Китай и Русия не се очертава. Както е казал великият Сун Цзъ "Започни войната, след като си я спечелил!" и "Врагът на моя враг е мой приятел.". Врагът им е общ - Съединените щати. Китайците добиват гора в Сибир и без война. Както ние грабехме богатствата на Коми. Или не знаеш за това? НР България беше получила концесия, каквато никой не е по
92
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Невидима заплахаМучащо чифткопитно, Запорожие е в Украйна! Западняците ще таковат мамката на великолепни производства - там се правят двигатели за самолети и въртолети, газотурбинни силови установки за кораби и какво ли не. Много закъсаха, след като Русия престана да им купува техниката.
91
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички западнодрисльовци трябва да знаят,че ако светът(включително и самите западнодрисни), все още не се е сгромолясал в световна ядрена война,то е благодарение на руските(съветски) оръжия и преди всичко ракетноядрените.Защото,ако не беше руското оръжие наречено от *** "скрап",светът щеше да бъде осеян със стотици хирошими!Стотици!На американските главорези въобще не им е пукало,когато са употребили ядрени бомби,при победен враг!!!А руският "скрап" ги озаптява и опазва света!!!
90
7
 
8
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
. Още малко и пак ще си поискат Източен СибирКитай вече изгражда инфраструктурата в Сибирь и вече провеждат инвазия с мълчаливото съгласие на Кремль!
89
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който се радва на оръжие е човек с неопределени ценности. Да отнемеш нечий живот е най-големият смъртен грях. Няма извинение за това!!
88
10
 
13
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 5 години
ИЗМЪКНАХ СЕ ЗА МАЛКО ОТ УСМИРИТЕЛНАТА РИЗА И ВЕДНАГА ДРАСНАХ ЕДНА-ДВЕ АНТИРУСКИ ТЪПОТИИ.
87
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Соломон Паси няма ли да каже нещо по въпроса? Или само критики за Тръмп е подготвил?
86
30
 
13
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 5 години
КАКВИТО И ОРЪЖИЯ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ И ДА ТЕСТВАТ СИБИРСКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ОСТАВАТ ГОЛА ВОДА ПРЕД САЩ ! ДОРИ ТЕ САМИТЕ ГО ПРИЗНАВАТ ! ЕДИНСТВЕНИЯТ ИМ САМОЛЕТОНОСАЧ ДИМИ КАТО ПАРЕН ЛОКОМОТИВ , ЗА РАКЕТИТЕ И ПРОТИВОВЪЗДУШНАТА ИМ ОТБРАНА ДА НЕ ГОВОРИМ ,АБСОЛЮТНО БЕЗНАДЕЖДНИ ! ГЛЕДАЙТЕ В YOUTUBE - МОЖЕТ ЛИ ФЛОТ РОССИИ , ПОТОПИТЬ АВИАНОСЕЦ США ?
85
2
 
3
 
! Отговори
Me преди 5 години
И, това странно ми напомня филма Опасен Чар, с другаря Буревестников :)))