Тръмп се заканва: Може да стана най-страшния враг на Путин!

Путин пък твърди: Имаме могъщи врагове в САЩ!
20 юли 2018 13:00,
90
Тръмп се заканва: Може да стана най-страшния враг на Путин!
Снимка: архив Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю пред американския телевизионен канал CNBC, че ако след преговорите с руския държавен глава Владимир Путин, двамата така и не успеят да изградят добри отношения, той ще стане "най-страшния враг" на руския президент, предава РИА Новости.

Като доказателство за думите си, той напомни за въведените санкции и изгонените дипломати, пише "Фокус".

"Вижте всичко, което направих", добави Тръмп. Но, по неговите думи, би било позитивно за САЩ да е в добри отношения с Путин и Русия, а не негативно.

Вчера пък Путин заяви, че  противниците на страната му в САЩ са могъщи и силни хора, предава РИА Новости.

Още по темата

По думите му, доказателството за твърдението му е, че те могат да "продадат" на милиони граждани различни "трудно смилаеми неща в нормалната логика на историята".

"Нас винаги са ни учили, че хората, работещи за държавата, в интерес на обществото, преди всичко са длъжни да мислят за фундаменталните интереси на страната и винаги да ги поставят на първо място, но не. Виждаме, че в САЩ има сили, които поставят груповите си, тяснопартийни интереси над общонационалните", заяви президентът на съвещание с посланиците и постоянните представители на Русия.

Президентът отбеляза, че независимо от това, Русия е открита да развива контакти със САЩ на равноправна и взаимноизгодна основа. Той също така подчерта, че това е необходимо за целия свят.

"Като най-големите ядрени държави, ние носим специална отговорност за обезпечаването на стратегическата стабилност и сигурност", добави Путин.

Също така, той оцени отношенията със САЩ. По неговото мнение, Москва и Вашингтон са тръгнали по пътя на позитивните промени. Държавният глава напомни за състоялата се в понеделник среща с президента на САЩ Доналд Тръмп.

"При всичките различия в нашите възгледи, нашите мнения съвпаднаха в това, че руско-американските отношения се намират в крайно незадоволително състояние, по много параметри по-лоши, отколкото по време на Студената война", отбеляза руският лидер и добави, че натрупалите се през годините проблеми не могат да бъдат разрешени за няколко часа.

Но, независимо от това, срещата, като цяло бе успешна и доведе до полезни договорки", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
" АЗ СЪМ ДОНАЛ,ДОНАЛД ...ТЪ. ! ...МОЙ БАЩА Е УОЛТ ДИСНИ ! ... АЗ СЪМ СТРАШЕН -СТРАШЕН ВРАГ ...НА МИШОЦИТЕ БЕЗГРИЖНИ !!! АС СЪМ СКРУЧ И СЪМ БЕЗСМЪРТЕН...МЪНИ... ФЪНИ ... ХОРА СМЪРТНИ " !!!!!!!!!!!!
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 64Кой на кого?
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БерлинЗа кривогледите може и да е така. А за кривокраките и гърбавите - със сигурност. Всеки мрази различното от себе си. Не си издавай комплексите, *** Грозньов.
68
8
 
3
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Усеща силата на Американската система когато не си уверен в себе си и потвърдаваж съмненията, бърза да замаже нещата за да не му се случи нещо .
67
3
 
6
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Едните овце блеят за Тръмп.Другите овце блеят за Путин.Овцете са за това ...да блеят и да ги стрижат.
66
2
 
2
 
! Отговори
Оня си до #24 преди 5 години
Щом казваш сигорно е така затова не трепери от страх а трепти.
65
5
 
8
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 50 Абе и двамата са една стока.Хвани Късия и удари Рижия.
64
2
 
16
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Днес Путин сигур се е търкалял от смях.В Хелзинки едвам се сдържа да не се затъркаля на пода, ама днес в Кремъл кой го гледа.
63
3
 
10
 
! Отговори
Тръмп към Мелания преди 5 години
Из коридорите на Белия дом се чува...,,Словенска ша**рантия".,, Де се ожених за тееб". Като беше млада се снима гола за онова списание,сега краката си на врага ги показвааш.ТИ посрами Америкаааа,затова забравих да питам най-важното и пак трябва да се срещам с врага. Заради теееб. На следващата среща да не си посмяла да се покажеш.Ако ще идваш, ще проверя от къде Ердоган поръчва дрехите на жена си и АЗ ще реша как да се облечеш. И да мълчиш!!То словенския като руския налии????
62
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАЙ ЧЕ Е ВЯРНО ТВЪРДЕНИЕТО НА ОПИТНИ АМЕРИКАНСКИ ПСИХИАТРИ, ЧЕ ТРЪМПЕЛЪТ Е ИЗПЕРКАЛ.И ТОЙ КАТО БАЙ *** ДВА ПЪТИ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО НЕ КАЗВА.
61
1
 
16
 
! Отговори
:):) преди 5 години
типично по американски, каквото иска стадото да чуе това му поднасят. Бай Дончо ще се пъне пъне и ще му литне мандата...
60
26
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Путин има нелеп външен вид.
59
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той му е пудел, какъв враг?!
58
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкият хич не знае как да балансира. Хем иска, хем неиска , хем му се налага. Ей това е като не си политик а шоумен.
57
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как ще кажеш ти на най-големият публичен и "враг": "той е силен", даже и да го виждаш, че е силен?че ти олекваш ве, бас тун, а като олекваш, олеква и цялата ти "велика държава".трябва да се държиш на положение, а не роболепно и угодно, както изглеждаше отстрани.кой сега от тук нататък ше те бръсне за слива?(че аз като играя шах в интерент, ако падам никога не се предавам, а оня отсреща печели служебно, като изтече времето)айде освобождавай мястото на вторият в изборната листа! :)
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще стане до като не е избит
55
6
 
12
 
! Отговори
А искаш ли Новичок?? преди 5 години
Из Тайно кодирано неофициално писмо до Лавров.Серьожа, следващият път Не зяпай краката на Меланито, че тоя Трън пак ще превърти и вече американците ще разберат,че страда от маниакална обсебеност.Бъди железен,мисли си за Сталин.А Бай Дончо да не се зъби". Имам резервен запас от Новичок". До септември няма да му е минала годността, като му отида на гости".Останалата част от писмото беше унищожена, за да се гарантира мира на планетата.
54
3
 
19
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
Браво Дони, продължавай да хвърляш прах в очите на говедоястребете като Маккейн и им казвай че е антируска и противокомунистическа ваксина .
53
3
 
28
 
! Отговори
АПОКАЛИПСИСА преди 5 години
Дочо страда от периодично раздвоение на личността !!! Всеки средно интелигентен човек знае какво значи това ...
52
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп се заканва: Може да стана най-страшния враг на Путин!...късно е за китка - цял свят ти се смя и направи за резил "велика" америка!а иначе знаем, че и америка и "большой театр" са заченати през 1776 г