Путин – стрелец! Улучва от 600 метра със снайперска винтовка

Руският държавен глава посети военно-патриотичен парк на армията
20 сеп 2018 09:30, Елка Василева
227

Снимка: БТА

Президентът на Русия посети военно-патриотичния парк за култура и отдих на въоръжените сили на Русия "Патриот" в Кубинка край Москва, където стреля със снайперска винтовка.

Руският държавен глава е произвел пет изстреля с винтовка СВЧ-30 на разстояние 600 метра и както се съобщава, е уличил целта над половината пъти, пише Газета.ру.

Вижте как Путин стреля по мишените със снайперска винтовка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
3
 
2
 
! Отговори
голяма работа е преди 5 години
руския мужик от 600 м комар в сърцето улучва
153
2
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
"Аlbаbа ce oтĸaзa oт oбeщaниeтo дa oтвopи 1 милиoн paбoтни мecтa в CAЩ зapaди митaтa"Поредната санкция и шамар за говедарите. Сороснятта обаче яко се е взряла в пушката на Путин и пропуска важни неща като гибелта на работодателя си, респективно собствената.
152
0
 
6
 
! Отговори
Паци преди 5 години
Голяма работа. Аз улучвам бежанските грездеи със затворени очи. И по миризмата се опитвам да позная дали мигрантът е от Афганистан, Ирак, Конго....и.т.н.Вече съм доста надобрял и имам около 85% познаваемост.
151
5
 
3
 
! Отговори
СС преди 5 години
Е как няма да е добър стрелец, нали е работил в КГБ като професионален убиец. :)
150
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин си стреля, а сорознята пиккае газ. Поне да я събираха и да я продават. Ама нали са глупави.
149
2
 
7
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
Путин е велик! Не като някакви си плююнки тука дето го критикуват, които могат да улучат единствено чинията си и процепа на банкомата за да си вземат грантовете.
148
3
 
4
 
! Отговори
Роко преди 5 години
Да от 600 метра уцелил целта със снайпер леле мале какво постижение.
147
3
 
4
 
! Отговори
До 155 преди 5 години
Кой *** ще напада Русия , като тя се разпродава за смешни пари.Германия ще плаща много повече ако тя си добиваше тези блага.Най сладко е друг да копа , а ти да изкупуваш на едро.Кой е по богат , руснака или германеца.А за качеството на живот да не говорим , безработния немец взима повече от работещ руснак.
146
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин стрелец,Румен Радев гимнастик,Бойко футболист и каратист,Корнелия бабаитка " Бойко,да излезем навън да се разберем като мъже"
145
2
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 149 преди 5 години
До До 146АБсурдЪТ е (научи български!), че толкова много ТУК са се заели да жалят бедния гладуващ руски народ, а нехаят, че има много по-гладни от тях. Включително нашият народ! Макар, е живеем в други климатични условия, имаме най-голямото разнообразие на почви в Европа, ако не в света, изнасяли сме огромно количество храни, сега внасяме! Внасяме не само банани, а и домати! От Полша! От Македония, Гърция, Турция, Италия.Ще съм благодарен, ако предложиш достоен българин, който да ни управлява.
144
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последния път от от седем изстрела имах пет десетки, деветка и осмица. Осмицата беше петия изстрел, омръзна ми да се целя и прибързах. След това се ядосах и ковнах две десетки. Това беше от положение стоешком без опора. Мисля, че и с оптика мога да се пробвам.
143
8
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Тея пак избиха рибата... пет изстрелЯ, уцелил над половината, демек три щото ако бяха четири щеше да пише че е пропуснал само един.Сега ще изпие над 7 водки преди да захърка кат кашалотАре ся пУснете нещо голо
142
7
 
6
 
! Отговори
До 149 преди 5 години
Защо тогава руснаците мизерстват и умират най млади в света.Защо умнико
141
3
 
3
 
! Отговори
До 146 преди 5 години
Апсурда е , че се интересуваш от политици , на които не им дреме за теб.А когато в България има някой достоен лидер , ти го псуваш по инерция.Сега всички българи си плащаме от този начин на мислене.А можеше да сме лидери на Балкана.
140
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Като няма хлябНенормалник, Русия е най-големият износител на пшеница в света. На чер и червен хайвер, на крабове, на дроб от треска, пушена натурална сьомга, кета, горбуша. И на водка - най-добрата водка в света! Допи ми се! Правят разкошен шоколад и бонбони! И какво ли не!Тях не ги мисли - мисли за своя хляб, който ще поскъпне с 30%, за парното, което също ще поскъпне, а там е почти без пари! Не гледай в чуждата чиния, мамка ти не те ли е учила?
139
6
 
8
 
! Отговори
Цървул преди 5 години
Три пъти гръмнал,пет пъти уцелил!Така е по-приемливо.....
138
4
 
12
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
На Путин да му ядете ...! Човекът се интересува от много неща. Това, че стреля добре ли ви дразни? Със сигурност Трумпи играе голф по-добре от Вовата! За друго не се сещам, затова ви подсказвам. Трябва да ви притеснява, че Путин е по-добрият играч в политиката. В Русия обикновено Рогозин наблюдава оръжейните новости. Путин се интересува от това, от което се интересувам и аз, затова го разбирам отлично. Мога да му завидя, че е личен приятел с Анна Нетребко, с Валерий Гергиев, с... Алина Кабаева!
137
11
 
6
 
! Отговори
Като няма хляб преди 5 години
Яжте гордост.Айде русофилите да ни обяснът сега , защо е много важно лидера на народа им , да е добър стрелец.Сигурно да цели гладните руснаци от далеч.
136
3
 
6
 
! Отговори
Пичове, преди 5 години
Ще местим ли или само ще разтръскаме през джоба?
135
0
 
1
 
! Отговори
Канадски преди 5 години
До WeissЗа Трюдо не си прав!